- 6 Temmuz 2010
- 9.152
- 13.871
- 498
- Konu Sahibi guzgulleriG
-
Ya tamam dünyada kötü pislik insan çok da sen yaşadiğin çevreyi hiç mi tanimadin.yani şöyle 1 tanesi kestirir gözüne ben gidiyorum sen de gel der arkadaşlarını çağırır
çok güzel bir soru hiçbişey yok asında bir tane var.ev sahi,bi evden çık dedi4 ay önce falan.neden çık dedi? erkek arkadaşoım geldiği için mi?ya da bana bişey yaptılar onu mu duydu?_
Çıktın mı peki? Yoksa o evden mi yaziyosun şu an?çok güzel bir soru hiçbişey yok asında bir tane var.ev sahi,bi evden çık dedi4 ay önce falan.neden çık dedi? erkek arkadaşoım geldiği için mi?ya da bana bişey yaptılar onu mu duydu?_
Ben de yazdım bunu. sonbahar isimli bir üyeye benzettim bilmiyorum o mu?Başka yazan oldu mu bilmiyorum, ama kim olduğunuzu tahmin ediyorum.
Acaba bir ev arkadaşı iyi gelmez mi psikolojinize?
Küçük yerlerde bulmak daha kolay olur ev arkadaşı.
Ay bu konu ya telefon tuvalete düştüyse olayina benzeyecek. Gece kalktiğini hatirliyorsun ya işte baygin olsan nasil kalkip kusacaktin?tamam ama ya bayıltıcı sprey sıktılarsa?
butun mahalleden supheleniyosun da ya erkek arkadasin sende kaldgnda bayiltici sprey sikip sana tecavuz ettiyse bu hic aklina geldimi? neler diyorum ya korle yatan sasi kalkarmisçok güzel bir soru hiçbişey yok asında bir tane var.ev sahi,bi evden çık dedi4 ay önce falan.neden çık dedi? erkek arkadaşoım geldiği için mi?ya da bana bişey yaptılar onu mu duydu?_
Sen hatırlamasan da fizik unutmaz arkadaşım, sürtünme kuvveti etkisi diye bir şey var, hele ki toplu tecavüz diyorsun, sabah kalktığında emin ol anlardın, daha ne kadar açık yazayım. Tamamen bilinç altın oyun oynuyortamam ama ya bayıltıcı sprey sıktılarsa?
Keşke böyle yazmasaydınız kaç gün dert eder kendine acaba kimdi beni tanıdı rezil oldum birine diyeBaşka yazan oldu mu bilmiyorum, ama kim olduğunuzu tahmin ediyorum.
Acaba bir ev arkadaşı iyi gelmez mi psikolojinize?
Küçük yerlerde bulmak daha kolay olur ev arkadaşı.
erkek arkadaşımla aramızda bişeyler oldu ama ona evleneceğim adam gözüyle bakıyorumbutun mahalleden supheleniyosun da ya erkek arkadasin sende kaldgnda bayiltici sprey sikip sana tecavuz ettiyse bu hic aklina geldimi? neler diyorum ya korle yatan sasi kalkarmis
Kadin hasta yazmayin böyle şeyler.Yazini daha okurken anladim ben kesin tecavuze ugradin tek basina erkek arkadasn gittikten snr ictiysen
Ne kadar yardım dolu empati kokan bir mesaj. bunu yazmak zor olmadı mı?Yazini daha okurken anladim ben kesin tecavuze ugradin tek basina erkek arkadasn gittikten snr ictiysen
ayyyyyyAy bu konu ya telefon tuvalete düştüyse olayina benzeyecek. Gece kalktiğini hatirliyorsun ya işte baygin olsan nasil kalkip kusacaktin?
Ben de yazdım bunu. sonbahar isimli bir üyeye benzettim bilmiyorum o mu?
ama tedavi şart. böyle olmaz.
KoptumTovbe estagfurullah bi si dicem girse hissederdin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?