- Konu Sahibi Neriman_15
-
Şimdi bir laf söyleyecem bir çok bayandan böyle tepki alıcam biliyorum genelleme yaparak konuşmayayım o yüzden. Ben de dahil olmak üzere şu yaşıma kadar tanıdığım tüm kızları düşünrek söylüyorum bunu. Bir bayan çok üzerine düşüldüğünde sevgislisinden soğuyabiliyor. Evlilik için başkadır bilemem sevgili için konuşuyorum. Kızlar bazen zoru ister biraz kovalamak ister. sürekli ona her istediğini her dilediğini yapmaya çalışan sevgili itici gelir bu benim kendi düşüncem aksini düşünen varsa sert tepki göstermemesini rica ediyorum. Sizin hatanız sürekli sevgilinizin istediğini yapmaya çalışmanız olmuş. Sizde bir bireysiniz istekleriniz planlarınız olur yeri geldiğinde her iki tarafta yumruğunu masaya koymalı siz ilişkinin başından beri bunu yapmamışsınız
Buna katılmıyorum.. Karşılıklı anlaşma varsa, iki tarafta karşısındakinin birey olduğunu unutmazsa o ilişki sağlıklı ilerler.
Sizin bu söylediğiniz durumda elbetteki var, fakat ötesi berisi belli olmayan bir ilişkide, menfaat üzerine kurulan birlikteliklerde görünüyor bence.
sizin söylediğiniz ilişki türü normal şartlar altında olgun bir kadın ve erkek arasında olan ilişki
ergen gibi davranan ve kendisini süründüren çok fazla kız var
olması gereken sızın söylediğiniz ama...
Tam ben diyecektim arkadaşım bir tuhaflık var ama adını koyamadım..3 bin küsür mesajım var, ilk defa böyle yazacağım; fake v.s demiyorum konuya ama var bu konuda bir tuhaflık.
Herneyse..
3 bin küsür mesajım var, ilk defa böyle yazacağım; fake v.s demiyorum konuya ama var bu konuda bir tuhaflık.
Herneyse..
3 bin küsür mesajım var, ilk defa böyle yazacağım; fake v.s demiyorum konuya ama var bu konuda bir tuhaflık.
Herneyse..
Ben de senin bu msjini gördüm ya bu gece uyku uyumam
Ben de birşeyler hissediyorum ama paranoyaklastim galiba diye kendimi dürtuyorum :)
Cidden ya fesat birisi olsam derdim ki bekar bayanların ilgisini çekmek için açılmış bir konu ideal erkek profili:)''Kaçan kovalanır'' ''ne çok kıymet versen o kadar çok tepene çıkarlar'' v.s v.s
Ben kadınların değil daha çok erkeklerin bu özelliğe sahip olduğunu düşünüyorum.
Bu konuda bunun aksini kadınlara söyletmek için açılmış gibi ya da başka birşey.
Hiç bu kadar masum, söylediği en kötü kelime, saçmalama olan '' ve bundan utanan, aldatıldığını şimdi öğrenip hala uslubu düzgün bizlere teşekkür edip giden erkek görmedim.
Hiç bu kadar masum, söylediği en kötü kelime, saçmalama olan '' ve bundan utanan, aldatıldığını şimdi öğrenip hala uslubu düzgün bizlere teşekkür edip giden erkek görmedim.
Ben de ilk defa konu sahibinin erkek olmasını istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?