Böyle elti,düşmandan beter!

Aslında ben asla eski eşiyle ilgili eltinin yaptığını anlatmayacaktım.ama eşim kuzenleriyle halay çekerken çağırdım neden beni de çağıtmıyorsun yokmuşum gibi davranıyorsun dedim diye yolda eve dönerken yok ben kıskançmışım yok fesatmışım eltimi ve çocuklarıyla oynuyor diye kıskanmışım diye bağırdı çağırdı ve benimle bir daha hiçbir yere gitmeyeceğini evden çıkarken sudan bahanelerle söylemeye
başlamıştı zaten.sen onların ne yaptığını bilmediğin halde beni suçluyorsun dedim ve yaptıklarını anlatmak zorunda kaldım. Yoksa eski eşten banane herkes istediği yere gider.

önceki karısına şiddet uyguladığını bile bile mi evlendiniz? anlamadım orayı.
Eski karısını namussuzlukla suçlayarak anlatmıştı o yalanlarla kandırdı.ben de herkes hata yapabilir yanlış biriyle evlenmiş diye düşündüm ama koca bir yalana inanmışım.ve eski eşi kutluyorum boşandığı için şimdi.benaile desteği ve çocuklar olduğu için boşanamıyorum.

peki 3 taneyi yapana kadar denk etmedi mi kafanızda? hadi birinciyi yaptınız ikinciye üçüncüye bu gidişle dördüncüye ben anlam veremiyorum.

ve tüm bunlara rağmen siz bu adamı seviyosunuz, kıskanıyosunuz filan. çok iğrenç.

Bence de yuh bana git karısına şiddet uygulamış birinin karısı ol saf saf sonra aile desteği olmadığı için çek çek üstüne çocuklar.asıl problrm tabi ki sözde koca olduğunu sanan da((
Bak ben seni anliyorum. Cocuk yuzundenn katlanmak ne demek, aileden destek gormemek ne demek hepsini yasadim yasiyorum. Kizdigimiz konu eltine gelene kadar en buyuk problem kocan !! Bunu anla once sonrasi dis kapinin mandallari.

Uc cocukla hayat cidden zor yalnizken. O cocuklari hale yola nasil koyarsin nasil kurtulursun bu okuzden bilemedim. Allah yardimcin olsun

Bu tur adamlar yerini saglamlastirmak icin bilerek cocuk yapiyor bacim. Bulmus kimsesiz bir kadin at kosturuyor. Bunlari okudukca benim eski serefsize dahada ayar oluyorum

Bu tur adamlar yerini saglamlastirmak icin bilerek cocuk yapiyor bacim. Bulmus kimsesiz bir kadin at kosturuyor. Bunlari okudukca benim eski serefsize dahada ayar oluyorum

çocuğu adam tek başına mı yapıyor? kadın da işin içinde. korunsun bi zahmet. korunarak hamile kaldım diyor gerçi bu konu sahibi de. nedense evliliği berbat olan herkes korunurken hamile kalıyo kk'da. hiç inanmıyorum ben.

Sevmek kıskanmak yok tabi ki.ben evliliğin ilk yılında boşanmak istediğimde ailem babam katlanmak zorundasın boşanamazsın diye benim yanımda olmadılar.yani çocuklarla ilgisi yok sadece ben yanlış bir evliliği sürdürmek zorunda olmanın katlanılmaz acısını çekiyorum.

Bu arada 3.bebeğimin kalbi durdu ve kürtajla alındı.

Oyle deme benimde basima geldi. İkinci oglumda. Birinciyi isteyerek bilincli yaptim. İkinci tamamen is kazasi :) ama uc olurmu emin degilim

Bu arada 3.bebeğimin kalbi durdu ve kürtajla alındı.

evlenirken aileniz çok mu destekçiydi. aç yatar aç gezerim ama yine de bu adama üç çocuk yapmazdım ben.

Oyle deme benimde basima geldi. İkinci oglumda. Birinciyi isteyerek bilincli yaptim. İkinci tamamen is kazasi :) ama uc olurmu emin degilim

iyi de sizin kocanız dayakçı filan değilse 'kazara' hamilelikten korkmak için büyük bi sebebiniz yoktur. ama bu kadını var. en iyi iki korunma yöntemi nedir şu an mesela? ikisini birden kullan. ama yok. bu rahatlık nereden geliyor bilmiyorum.

evlenirken aileniz çok mu destekçiydi. aç yatar aç gezerim ama yine de bu adama üç çocuk yapmazdım ben.
Evlenirken sorun yoktu.adetler gelenekler gelinlik ve kefen paralelinde bir kafa yapısıyla yaşayan bir aile, çevre.

Evlenirken sorun yoktu.adetler gelenekler gelinlik ve kefen paralelinde bir kafa yapısıyla yaşayan bir aile, çevre.

iyi ne diyelim. hayatınızın en büyük riskini almışsınız üç çocuk yaparak. şimdi de kendinizi bu adama zincirlemiş gibi her haltını çekiyosunuz.

Canım takılmanı anlıyorum yanlız hissettin kendini ve haklısın... ama eltinde uzun zamandır eski eltisini görmüyodur belki görmek istemiştir. bana çok bariz bi ayıp yapmış gibi gelmedi açıkçası. sadece dedikleri gibi canım ben bi gidip görüyüm göremiyorum kaçzamandır ayıp olur falan diyebilirdi...

6 ve 2 yaşlarında.
Guneydogulu falanmisiniz ?? Bizdede bosanma yoktur. Bosanma durumunda cocuklar babaya birakilir falan. Ama zaman gectikce, cocuklar buyudukce daha guclu hissedersin. Bir ise girip calisma imkanin varsa gir calis hem bosanmayi imkansiz gormezsin boylece. Ailende sesini keser onlardan birsey beklemezsen

Dip not: cok cok iyi korun gerekiyorsa yatma o adamla hayatini tumden kaydirma

İki üç sene sonra yarım gün çalışabilirim.çocukların okulda olduğu sürede yani.zaten ben çalışsam beni bu kadar çaresiz göremez ama yine de boşanmam imkansız asgari ücretle bir başına olmaz.

Konunuza yorum yapıcaktım ama şu tavrınız nedir ? Sizinde tavırlarınız normal gelmedi bana başınıza gelsin vs demek karşıt düşüncelere gelemiyorsanız konu açmayın

Gayet normal ,eski eltisi sonuçta belki çok seviyordur ve araları çok iyidir ne varki bunda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…