Aslında ben asla eski eşiyle ilgili eltinin yaptığını anlatmayacaktım.ama eşim kuzenleriyle halay çekerken çağırdım neden beni de çağıtmıyorsun yokmuşum gibi davranıyorsun dedim diye yolda eve dönerken yok ben kıskançmışım yok fesatmışım eltimi ve çocuklarıyla oynuyor diye kıskanmışım diye bağırdı çağırdı ve benimle bir daha hiçbir yere gitmeyeceğini evden çıkarken sudan bahanelerle söylemeyekardeş problem eltide eski gelinde değil. kocanda.
e eski eşi akraba imiş adam ne uyapsın. adam düğünlere davetlere gitmese olmaz, seni götürse aha böyle olacak nasıl götürsün, götürmese ki götürmemiş gene olmamış. olmamış olmamış.adam kendi beceriksiz durumunu sizlere yüklemiş esmiş gürlemiş. kasik erkek üste çıkma taktiğini uygulamış.
adam aynı ortamda : eski karısi ile yeni karısı ile olmaktan hoşlanmaz, sıkılır dert olur tansiyonu çıkar.
ben de eşimin 2. karısyım. ilk karısını hiç görmedim ama görseydim sıkıntı etmezdim. eski eskidir.
Eski karısını namussuzlukla suçlayarak anlatmıştı o yalanlarla kandırdı.ben de herkes hata yapabilir yanlış biriyle evlenmiş diye düşündüm ama koca bir yalana inanmışım.ve eski eşi kutluyorum boşandığı için şimdi.benaile desteği ve çocuklar olduğu için boşanamıyorum.önceki karısına şiddet uyguladığını bile bile mi evlendiniz? anlamadım orayı.
Eski karısını namussuzlukla suçlayarak anlatmıştı o yalanlarla kandırdı.ben de herkes hata yapabilir yanlış biriyle evlenmiş diye düşündüm ama koca bir yalana inanmışım.ve eski eşi kutluyorum boşandığı için şimdi.benaile desteği ve çocuklar olduğu için boşanamıyorum.
Bak ben seni anliyorum. Cocuk yuzundenn katlanmak ne demek, aileden destek gormemek ne demek hepsini yasadim yasiyorum. Kizdigimiz konu eltine gelene kadar en buyuk problem kocan !! Bunu anla once sonrasi dis kapinin mandallari.Bence de yuh bana git karısına şiddet uygulamış birinin karısı ol saf saf sonra aile desteği olmadığı için çek çek üstüne çocuklar.asıl problrm tabi ki sözde koca olduğunu sanan da((
Bu tur adamlar yerini saglamlastirmak icin bilerek cocuk yapiyor bacim. Bulmus kimsesiz bir kadin at kosturuyor. Bunlari okudukca benim eski serefsize dahada ayar oluyorumpeki 3 taneyi yapana kadar denk etmedi mi kafanızda? hadi birinciyi yaptınız ikinciye üçüncüye bu gidişle dördüncüye ben anlam veremiyorum.
ve tüm bunlara rağmen siz bu adamı seviyosunuz, kıskanıyosunuz filan. çok iğrenç.
Bu tur adamlar yerini saglamlastirmak icin bilerek cocuk yapiyor bacim. Bulmus kimsesiz bir kadin at kosturuyor. Bunlari okudukca benim eski serefsize dahada ayar oluyorum
Sevmek kıskanmak yok tabi ki.ben evliliğin ilk yılında boşanmak istediğimde ailem babam katlanmak zorundasın boşanamazsın diye benim yanımda olmadılar.yani çocuklarla ilgisi yok sadece ben yanlış bir evliliği sürdürmek zorunda olmanın katlanılmaz acısını çekiyorum.peki 3 taneyi yapana kadar denk etmedi mi kafanızda? hadi birinciyi yaptınız ikinciye üçüncüye bu gidişle dördüncüye ben anlam veremiyorum.
ve tüm bunlara rağmen siz bu adamı seviyosunuz, kıskanıyosunuz filan. çok iğrenç.
Oyle deme benimde basima geldi. İkinci oglumda. Birinciyi isteyerek bilincli yaptim. İkinci tamamen is kazasi :) ama uc olurmu emin degilimçocuğu adam tek başına mı yapıyor? kadın da işin içinde. korunsun bi zahmet. korunarak hamile kaldım diyor gerçi bu konu sahibi de. nedense evliliği berbat olan herkes korunurken hamile kalıyo kk'da. hiç inanmıyorum ben.
Sevmek kıskanmak yok tabi ki.ben evliliğin ilk yılında boşanmak istediğimde ailem babam katlanmak zorundasın boşanamazsın diye benim yanımda olmadılar.yani çocuklarla ilgisi yok sadece ben yanlış bir evliliği sürdürmek zorunda olmanın katlanılmaz acısını çekiyorum.
Bu arada 3.bebeğimin kalbi durdu ve kürtajla alındı.
Oyle deme benimde basima geldi. İkinci oglumda. Birinciyi isteyerek bilincli yaptim. İkinci tamamen is kazasi :) ama uc olurmu emin degilim
Ne desem bilemedim. O melek seni korusun. Diger ikisi kac yaslarindalar ?Bu arada 3.bebeğimin kalbi durdu ve kürtajla alındı.
Evlenirken sorun yoktu.adetler gelenekler gelinlik ve kefen paralelinde bir kafa yapısıyla yaşayan bir aile, çevre.evlenirken aileniz çok mu destekçiydi. aç yatar aç gezerim ama yine de bu adama üç çocuk yapmazdım ben.
Evlenirken sorun yoktu.adetler gelenekler gelinlik ve kefen paralelinde bir kafa yapısıyla yaşayan bir aile, çevre.
6 ve 2 yaşlarında.Ne desem bilemedim. O melek seni korusun. Diger ikisi kac yaslarindalar ?
Guneydogulu falanmisiniz ?? Bizdede bosanma yoktur. Bosanma durumunda cocuklar babaya birakilir falan. Ama zaman gectikce, cocuklar buyudukce daha guclu hissedersin. Bir ise girip calisma imkanin varsa gir calis hem bosanmayi imkansiz gormezsin boylece. Ailende sesini keser onlardan birsey beklemezsen6 ve 2 yaşlarında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?