Aslında ben asla eski eşiyle ilgili eltinin yaptığını anlatmayacaktım.ama eşim kuzenleriyle halay çekerken çağırdım neden beni de çağıtmıyorsun yokmuşum gibi davranıyorsun dedim diye yolda eve dönerken yok ben kıskançmışım yok fesatmışım eltimi ve çocuklarıyla oynuyor diye kıskanmışım diye bağırdı çağırdı ve benimle bir daha hiçbir yere gitmeyeceğini evden çıkarken sudan bahanelerle söylemeyekardeş problem eltide eski gelinde değil. kocanda.
e eski eşi akraba imiş adam ne uyapsın. adam düğünlere davetlere gitmese olmaz, seni götürse aha böyle olacak nasıl götürsün, götürmese ki götürmemiş gene olmamış. olmamış olmamış.adam kendi beceriksiz durumunu sizlere yüklemiş esmiş gürlemiş. kasik erkek üste çıkma taktiğini uygulamış.
adam aynı ortamda : eski karısi ile yeni karısı ile olmaktan hoşlanmaz, sıkılır dert olur tansiyonu çıkar.
ben de eşimin 2. karısyım. ilk karısını hiç görmedim ama görseydim sıkıntı etmezdim. eski eskidir.
başlamıştı zaten.sen onların ne yaptığını bilmediğin halde beni suçluyorsun dedim ve yaptıklarını anlatmak zorunda kaldım. Yoksa eski eşten banane herkes istediği yere gider.