Böyle hayal etmemiştim

Evet asığım çok da seviyorum. Evlenmeden öpüştüğümüzde bile çok zevk alırdım. Şimdi sanki bişey oldu hersey bütün istegim bitti yok oldu. Sanki Bi ömür cinsellik dahi olmadan yasayabilirmişim gibi hissediyorum. O derece Bi isteksizlik

Zamanla alisirsin , biraz kendine zaman ver derim.

Muhtemelen aranizda ten uyumu yok, kimyaniz tutmamis. Umarim zamanla yoluna girer yoksa esinize de size de eziyet...
Evlenmeden once cinsellik yasamadiniz peki hic masturbasyon da mi yapmadiniz? Vucudunuzun hassas noktalarini, nelerden tahrik olduğunuzu biliyor musunuz? Bunlari kesfetmelisiniz ve esinizi yonlendirmelisiniz.
Bazen odanin isigi, fonda calan muzik, pozisyon vs. Her seyi degistirebilir.
Evet yapardım ama bagımlısı değildim. Eşim de anlayışsız biri degil elinden geleni yapıyor ama

Cinsel cekim hissetmeden nasil evlendiniz ki bende bunu anlamadim simdi, birbirimizi seviyiruz diyorsunuz da , bu nasil sevmek ?
Cinsel Çek'im vardı aramızda. Ondan çok etkilenirdim evlenmeden önce. Evet şuan durumumuzun bu olması tabiki hislerimi değiştirmedi hala da çok seviyorum

2 senelik evliyim istesiz degilim esimde degil. Istedigimi onemser ve yapar ama ben 2 yıldır iliski esnasinda zevk almiyorum maalesef... internetten arastirmistim. Bir cok kadin zevk almiyorum diye sikayet etmis.
2 yılda düzelmedi yani. Ama bu şekilde Bi hayatta zor. Sonuçta evlilikte cinsellik çok önemli. Hiç zevk almadan tek taraflı eziyet gibi Bi hayat olur

Esinizi gorunce iciniz kipirdamiyor mu ?dudaklari elleri sesi sizi etkilemiyor mu?bende mi terslik var bn cok etkileniyorum.:oops:
Bütün bunlar sevgiliyken nişanlıyken olurdu. Evlendiğim gece bu hislerden eser kalmadı. Tiksinmek fln da yok, eşim çok hoş çok bakımlı temiz Bi insandır. Neden boyle oldu bende bilemiyorum

Zaten başka da seçenegim yok. Sadece bu kadar isteksizliğin normal olmadığını düşündüğüm için yazmak istedim
Normal değil bence.

Zevk alamama kısmı için normal derdim, daha yeni yaşamaya başlamışsınız.
Ama isteksizlik, eşinizi arzulamama, bu hele ki bu kadar yeni evliyken olmamalı bence.

Normal değil bence.

Zevk alamama kısmı için normal derdim, daha yeni yaşamaya başlamışsınız.
Ama isteksizlik, eşinizi arzulamama, bu hele ki bu kadar yeni evliyken olmamalı bence.
İşte bende buna çok takıldım. Diğeri aşılabilir bişey gibi sanki. Ama sevdiğim Ada'mla beraber olmak istememem anormal

Bütün bunlar sevgiliyken nişanlıyken olurdu. Evlendiğim gece bu hislerden eser kalmadı. Tiksinmek fln da yok, eşim çok hoş çok bakımlı temiz Bi insandır. Neden boyle oldu bende bilemiyorum

Cok ilginc. ..Esim olunca daha da artti.Konussun saatlerce dinlerim.Herseyi hos geliyor adamin . Hani isten gelmesine yakin bir heyecan yok mu ? Yakışıklı buluyor musjn yada?

Evet yapardım ama bagımlısı değildim. Eşim de anlayışsız biri degil elinden geleni yapıyor ama

O halde vucudunuza yabanci olmadiginizi varsayiyorum, siz tek takilirken ne yapiyorsaniz esinizden sadece onu yapmasini isteyin (bilmem anlatabilidim mi) boyle boyle onunla birseylerden zevk almaya baslarsiniz ve boylece isteksizliginizi yenebilirsiniz.
Olmadi terapi alin, gercekten cok ise yaradigi soyleniyor.

O halde vucudunuza yabanci olmadiginizi varsayiyorum, siz tek takilirken ne yapiyorsaniz esinizden sadece onu yapmasini isteyin (bilmem anlatabilidim mi) boyle boyle onunla birseylerden zevk almaya baslarsiniz ve boylece isteksizliginizi yenebilirsiniz.
Olmadi terapi alin, gercekten cok ise yaradigi soyleniyor.
Teşekkür ederim

Cok ilginc. ..Esim olunca daha da artti.Konussun saatlerce dinlerim.Herseyi hos geliyor adamin . Hani isten gelmesine yakin bir heyecan yok mu ? Yakışıklı buluyor musjn yada?
Heyecanla bekliyorum çok yakışıklı buluyorum herseyini çok seviyorum. Ama bunlar cinsellikten çok bağımsız duygular. Konu yatak odasına gelince eziyet gibi geliyor. Galiba gercekten ten uyumu yok aramızda

Acaba dugun araliginda yada dugunden sonra esin gozunden dusmus olabilirmi bazi sebeplerden dolayi? Kv ile kavga? Kocanin sana arka cikmamasi gibi?
Evli degilim ben. Ama senin yerine koydumda kendimi. Benim sevicegim adam benim kendimi degerli hissetirmiyosa, ustune ustluk pisirik ve pasif bi karaktere sahipse benim gozumden duser. Her turlu duser. Cunku ben dominantimdir ve kocamin pisirik birisi olmasi benim en korktugum seydir.

Sevmek aşık olmak başka , ten uyumu bambaşka.
Ama her şeyini sevdiğin birinin kokusunu, tenini de bunun içine katarsak nasıl ten uyumu olmasın?
Her şey diyorsun çünkü.
Ona dokunmadan duramamak, yatağa geçmek için sabırsızlanmak gibi şeyler yaratmalı sende bu durum.
Yaratmıyorsa bir şeyle eksiktir.
Zamanla düzelir belki de. Öğrendikçe ve alıştıkça.

Back
X