Böyle hayal etmemiştim

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle konum doğru yerde mi bilemiyorum. Ben geçtiğimiz hafta evlendim. Severek evlendim. 6 ay nişanlı kaldık ve evlenmeden önce hiçbir cinsellik yasamadık. Sorunum şu ki hem çok isteksizim hem de hiçbir zevk alamıyorum. Sanki cinsellik görev gibi. Evliliğin ilk haftasının böyle olması normal mi? Ne yapmalıyım Nasıl davranmalıyım?

Ilk zamanlar aci verici olabilir
Kendi adima konusmam gerekirse kendimi kesfetmem en az 1,5 senemi almisti

Bircok sebebi olabilir henuz 1 hafta olmus , bir kadin olarak zaten ayin hergunu istekli olacaksiniz diye birsey yok ki. Kadin olarak ozellikle vucudumuz hormonal degisimlerin kontrolu altinda libido da bu hormonal degisimlerden etkileniyor. Oncelikle evliligin dugunun yorgunlugu stresini bir atlatin, daha once cinsellik yasamadiysan veya hic sevimes opusme herhangi bir yaklasim olmadiysa birden bire nasil bekliyorsun ki kendinden ve bedeninden boyle birsey ? Sende daha onceden masturbasyon bile yapmayan biriysen suanki yasadiklarin gayet normal ve bunu sen bile kendine cok gorurken kocanin seni anlamasini bekleme zaten.

Sen bile kendinden neler beklemissin, cinsellik 3 gunde ogrenilecek sey degil, kadin olarak kendi bedenini ogrenmek, kendi bedenini taniman cinsel anlamda kesfetmen gerek.

Stres yapmana gerek yok yani hic cinsellik yasamadiysan ilk haftadan cilginca sex geceleri yasayabilecegini dusunmen cahillik olur, bu ogrenilecek birsey, zevk alamamak baska sey kocani arzulamaman baska sey bu ikisinide ayirt etmen lazim.
Bu ne güzel bir yorumdur ya
Saygılar..

Heyecanla bekliyorum çok yakışıklı buluyorum herseyini çok seviyorum. Ama bunlar cinsellikten çok bağımsız duygular. Konu yatak odasına gelince eziyet gibi geliyor. Galiba gercekten ten uyumu yok aramızda

Sizde isteksizligin sebebini bulun bnce . Ten uyumu nedir cok bilmem de esin cok üzülüyordur isteksiz goruncr

2 senelik evliyim istesiz degilim esimde degil. Istedigimi onemser ve yapar ama ben 2 yıldır iliski esnasinda zevk almiyorum maalesef... internetten arastirmistim. Bir cok kadin zevk almiyorum diye sikayet etmis.

Sizin isteğiniz var ama sorun birliktelik sırasında oluyor galiba. Eşinizle birlikte vucudunuzu ve cinselligi yeniden keşfetmeye çalışın, tek başınıza iken ya da fantazileriniz varsa orada nasılsanız eşinizi de o şekilde yönlendirin.

Hem ön sevişme ilişki dahil zerre zevk almıyorum. Hem de eşimi arzulamıyorum. İlişki sırasında canımda yanmıyor hiç. Ama eşim yaklaşacak sevişmek isteyecek diye ödüm kopuyor resmen

Evet asığım çok da seviyorum. Evlenmeden öpüştüğümüzde bile çok zevk alırdım. Şimdi sanki bişey oldu hersey bütün istegim bitti yok oldu. Sanki Bi ömür cinsellik dahi olmadan yasayabilirmişim gibi hissediyorum. O derece Bi isteksizlik

Evleneli 1 hafta olmuş ancak siz hiç zevk almadan ilişkiye girebiliyorsunuz ve canınız da yanmıyor, ilginç geldi açıkçası.

Fizyolojik olarak mümkün olabilir belki ama yaygın görülen durum şudur ki canınızın acımaması için ya bazı ürünler kullanırsınız ya da ilk zamanlarda gerçekten zevk almanız gerekiyor...

Arzulamama konusunda karar vermeniz için de çok erken olduğunu düşünüyorum.
Yıllarca evli kalan çiftler her saniye istekli bir şekilde evde tur atmıyordur herhalde,
dönem dönem insan sizin gibi hissedebilir, o yüzden bu konuyu takıntı haline getirmeyin, kendinize zaman verin.

Fakat her iki problem için de uygun oldugunuz ilk fırsatta bir psikologa ve kadın dogum uzmanına görünmenizi tavsiye ederim.

Aslinda
Sizin isteğiniz var ama sorun birliktelik sırasında oluyor galiba. Eşinizle birlikte vucudunuzu ve cinselligi yeniden keşfetmeye çalışın, tek başınıza iken ya da fantazileriniz varsa orada nasılsanız eşinizi de o şekilde yönlendirin.

Evleneli 1 hafta olmuş ancak siz hiç zevk almadan ilişkiye girebiliyorsunuz ve canınız da yanmıyor, ilginç geldi açıkçası.

Fizyolojik olarak mümkün olabilir belki ama yaygın görülen durum şudur ki canınızın acımaması için ya bazı ürünler kullanırsınız ya da ilk zamanlarda gerçekten zevk almanız gerekiyor...

Arzulamama konusunda karar vermeniz için de çok erken olduğunu düşünüyorum.
Yıllarca evli kalan çiftler her saniye istekli bir şekilde evde tur atmıyordur herhalde,
dönem dönem insan sizin gibi hissedebilir, o yüzden bu konuyu takıntı haline getirmeyin, kendinize zaman verin.

Fakat her iki problem için de uygun oldugunuz ilk fırsatta bir psikologa ve kadın dogum uzmanına görünmenizi tavsiye ederim.
Ilk zamanlar acemi olsakta simdi daha iyi...beni kesvedip nelerden hoslandigimi o da bende cozuyoruz ve ona gore muamele ediyor. Once beni memnun ediyor sonra sira bende diyor :)
Tamamen zevk almiyorum diyemem. Ayiptor soylemesi orgazm oluyorum. Sevisme sirasindada bazen birseyler hissediyorum. Bir tek o icime girdiginde (tekrarsan cok affedersin) ozaman zev almiyorum.
Bazen sanki idrarim gelmis gibi hissediyorum ve kendimi tutmak geregi duyuyorum. Esim tutma kendini o idrar degil aslinsa (cok çok çok afedersiniz) bosalacaksin aslinda diyor ama ben utaniyorum galiba.
Esim cok anlayisli ve beni mennun etmekten hoslanan biri ve herseyi beraber deneriz zaten. Tabi bazi seyler haric.

Ay ne olur bu me edepsiz herseyi yazdi diye dusunmeyin.

Aslinda

Ilk zamanlar acemi olsakta simdi daha iyi...beni kesvedip nelerden hoslandigimi o da bende cozuyoruz ve ona gore muamele ediyor. Once beni memnun ediyor sonra sira bende diyor :)
Tamamen zevk almiyorum diyemem. Ayiptor soylemesi orgazm oluyorum. Sevisme sirasindada bazen birseyler hissediyorum. Bir tek o icime girdiginde (tekrarsan cok affedersin) ozaman zev almiyorum.
Bazen sanki idrarim gelmis gibi hissediyorum ve kendimi tutmak geregi duyuyorum. Esim tutma kendini o idrar degil aslinsa (cok çok çok afedersiniz) bosalacaksin aslinda diyor ama ben utaniyorum galiba.
Esim cok anlayisli ve beni mennun etmekten hoslanan biri ve herseyi beraber deneriz zaten. Tabi bazi seyler haric.

sondaki yorumunuza güldüm:-)
evlenmeden önce zannediyordum ki ilk haftalar aylar deli gibi olcaz, üstümüze atlıycaz evden çıkmıycaz falan vuhu:confused:
halbuki çok farklı oldu, benim de eşimde isteksizlik olmuştu. ben gayet istekliydim ama:KK4:
zamanla düzeldi. gittikçe de birbirinizi daha iyi tanıyorsunuz, sevişmenin de kalitesi bayaaa artıyor.
belki ilk zamanlar şey olabilir, bu muydu gibi. daha önce birlikte olmadıysanız eğer. bir yerde okumuştum bu baya yaygınmış aslında.

Aslında eşiniz bu durumu aşmanız için araştırıyor, uğraşıyor ve yönlendirmeye çalışıyormuş.
Utanılcak bir durum yok yaşadıklarınızda, cinsellik bizim doğamızda var ve herkes bunu sizin gibi yaşıyor,
kaldı ki en özelinizi bilen kişi eşiniz, ondan utanmanızı gerektirecek hiçbir şey yok.
Kendinizi onun yerine koyun, sorunun ne olduğunu bilmek yardım etmek istemez miydiniz? Utanıyorum dese ne karşılık verirdiniz?

Ben hiçbir şey hissetmediğinizi sanmıştım, anlattıklarınıza göre zevk de alıyormuşsunuz. Kendinizi kasmamanızı tavsiye ederim.
İdrar olmayacağını düşünüyorum fakat emin olamıyorsanız öncesinde tuvalete gidin
Başka şikayetleriniz varsa bir jinekologa gitmeyi ihmal etmeyin.

sondaki yorumunuza güldüm:-)
evlenmeden önce zannediyordum ki ilk haftalar aylar deli gibi olcaz, üstümüze atlıycaz evden çıkmıycaz falan vuhu:confused:
halbuki çok farklı oldu, benim de eşimde isteksizlik olmuştu. ben gayet istekliydim ama:KK4:
zamanla düzeldi. gittikçe de birbirinizi daha iyi tanıyorsunuz, sevişmenin de kalitesi bayaaa artıyor.
belki ilk zamanlar şey olabilir, bu muydu gibi. daha önce birlikte olmadıysanız eğer. bir yerde okumuştum bu baya yaygınmış aslında.

Ayiptir soylemesi. Dediginiz gibi nisanli iken deli gibi fantaziler kurardik ve evlenince umdugumuzu bulamadik belkide.ama yinede cok kotu bir cinsel hayayimiz yok. Git gide daha iyi oluyor tabiki ama benim kadinlik hormonummu düşüktür nedir bilmiyorum.

Mesela iliskiye usendigimiz yada girmek istemedigimiz zaman. Boyle dudak ustu operiz hemen. Cunku azicik ucundan bile opusmeye baslasak hemen sevisme kivamina geliyoruz. O da bende... isteksiz degiliz birbirimize karsi. Optummu hemen vicdanimla oymama kiz der. Bazen kizdirirm tamnise gidecekken falan abdestini bozarim bak diye tehtit eder operim masuz. Kacar :) optummu yapme be vicdanimla oynama der.
Ya i aslinda uyarilma sorunumuz yok gibi. Opusmekle uyariliyoruz ikimizde.
Ama iste o ilski ani sıkıntıli ve 2 yil oldu hala giriş aci veriyo. Sonra rahatliyorum ve birsey hissetmiyorum.

Aslında eşiniz bu durumu aşmanız için araştırıyor, uğraşıyor ve yönlendirmeye çalışıyormuş.
Utanılcak bir durum yok yaşadıklarınızda, cinsellik bizim doğamızda var ve herkes bunu sizin gibi yaşıyor,
kaldı ki en özelinizi bilen kişi eşiniz, ondan utanmanızı gerektirecek hiçbir şey yok.
Kendinizi onun yerine koyun, sorunun ne olduğunu bilmek yardım etmek istemez miydiniz? Utanıyorum dese ne karşılık verirdiniz?

Ben hiçbir şey hissetmediğinizi sanmıştım, anlattıklarınıza göre zevk de alıyormuşsunuz. Kendinizi kasmamanızı tavsiye ederim.
İdrar olmayacağını düşünüyorum fakat emin olamıyorsanız öncesinde tuvalete gidin
Başka şikayetleriniz varsa bir jinekologa gitmeyi ihmal etmeyin.
Tsk ederim yorum icin.
Aslinda birbirimizden cok utanmayiz. Bir tek iste tedirgin oluyorum. Bosalmami yoksa gercektende çis mi diye. O yuzden cesaret edemiyorum. Eger bosalma değil se rezil olurum diye. Zaten 2 yil olmus hala heyecanlanirim ve heyecandan 40 kere wc giderim iliskiye girmeden önce.
Rahatlamam icin elinden geleni yapar.

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle konum doğru yerde mi bilemiyorum. Ben geçtiğimiz hafta evlendim. Severek evlendim. 6 ay nişanlı kaldık ve evlenmeden önce hiçbir cinsellik yasamadık. Sorunum şu ki hem çok isteksizim hem de hiçbir zevk alamıyorum. Sanki cinsellik görev gibi. Evliliğin ilk haftasının böyle olması normal mi? Ne yapmalıyım Nasıl davranmalıyım?
TEN UYUMU YOK DEMEK Kİ ,BÜYÜK SIKINTI.

Tsk ederim yorum icin.
Aslinda birbirimizden cok utanmayiz. Bir tek iste tedirgin oluyorum. Bosalmami yoksa gercektende çis mi diye. O yuzden cesaret edemiyorum. Eger bosalma değil se rezil olurum diye. Zaten 2 yil olmus hala heyecanlanirim ve heyecandan 40 kere wc giderim iliskiye girmeden önce.
Rahatlamam icin elinden geleni yapar.

Öncelikle her türlü sıvı yüzünden tedirginliginizi kırmak için alez kullanın,
Anlattıklarınızdan idrar oldugunu düşünmüyorum ama öyle ise de litrelerce akacak birşey degildir bu, kendinizi rahat bırakın, zaten eşiniz kendisi tutmamanızı söylüyormuş neyle karşılaşacagını da göze alıyordur o yüzden cok takılmayın o noktaya.
Siz tuttukça kasıldığınız için canınız yanar tekrar en baştaki problemlere dönmüş olursunuz.
Kendi fizyolojinizi tanıyın, okudukça yanlış yaptığınız şeyleri farkedip daha farklı davranacağınızı düşünüyorum.
Özellikle burada yazdığınız şikayetlerle ilgili anahtar kelimeler olarak kadınlarda boşalma, idrar, orgazm vs. yazsanız bir sürü yazı karşınıza çıkar.

Öncelikle her türlü sıvı yüzünden tedirginliginizi kırmak için alez kullanın,
Anlattıklarınızdan idrar oldugunu düşünmüyorum ama öyle ise de litrelerce akacak birşey degildir bu, kendinizi rahat bırakın, zaten eşiniz kendisi tutmamanızı söylüyormuş neyle karşılaşacagını da göze alıyordur o yüzden cok takılmayın o noktaya.
Siz tuttukça kasıldığınız için canınız yanar tekrar en baştaki problemlere dönmüş olursunuz.
Kendi fizyolojinizi tanıyın, okudukça yanlış yaptığınız şeyleri farkedip daha farklı davranacağınızı düşünüyorum.
Özellikle burada yazdığınız şikayetlerle ilgili anahtar kelimeler olarak kadınlarda boşalma, idrar, orgazm vs. yazsanız bir sürü yazı karşınıza çıkar.
Alez ne oluyor.
Aslinda cok okudum ama...
Ya edim hic birseyden tiksinmez aslinda yaninda cok rahat oldugum ve olabilecegim.kisi ama o sey dedigin gibi asmam gereken birsey.
Belki sirf o tedirginlik yuzunden bile zev aliyorum anlamiyorum. Cunku zevk almasam bosalma hissi nasil olacak? Belkide oluyordur bilmiyorum.

Alez ne oluyor.
Aslinda cok okudum ama...
Ya edim hic birseyden tiksinmez aslinda yaninda cok rahat oldugum ve olabilecegim.kisi ama o sey dedigin gibi asmam gereken birsey.
Belki sirf o tedirginlik yuzunden bile zev aliyorum anlamiyorum. Cunku zevk almasam bosalma hissi nasil olacak? Belkide oluyordur bilmiyorum.

Alez yatak koruyucu. Kirlenmesin diye seriliyor, sıvı geçirmez olanları da var.
Onu sabitledikten sonra üzerine yine istediginiz çarşafı serebilirsiniz.
Çocuklarda, yaşlılarda ve hastalarda altını ıslatmaya karşı en pratik çözüm olarak sıkça kullanılıyor,
Tek kullanımlık bir örtü değil, yıkanabiliyor.

EvTekstil_3027501.jpg

O halde vucudunuza yabanci olmadiginizi varsayiyorum, siz tek takilirken ne yapiyorsaniz esinizden sadece onu yapmasini isteyin (bilmem anlatabilidim mi) boyle boyle onunla birseylerden zevk almaya baslarsiniz ve boylece isteksizliginizi yenebilirsiniz.
Olmadi terapi alin, gercekten cok ise yaradigi soyleniyor.
Bildiginiz basarili bir uzman var mi bu konuda?? Not:Cok onemlio_O

Alez yatak koruyucu. Kirlenmesin diye seriliyor, sıvı geçirmez olanları da var.
Onu sabitledikten sonra üzerine yine istediginiz çarşafı serebilirsiniz.
Çocuklarda, yaşlılarda ve hastalarda altını ıslatmaya karşı en pratik çözüm olarak sıkça kullanılıyor,
Tek kullanımlık bir örtü değil, yıkanabiliyor.

EvTekstil_3027501.jpg
Var oyle zaren carsafin altinsa. Hic lazim olmamdi ama yinede surekli serili tutarim.

Usti havlu gibi alt (diger yuzu) plastik. Musamba gibi...

Tsk ederim canım.

iyide sen zaten cinselliği bilmeyen birisin bir hafta senin için ne ki? önce kendini keşfet zevk aldığın noktalar ne eşinin ne oturun konuşun oldu bittiye gelirse hep böyle gider

iyide sen zaten cinselliği bilmeyen birisin bir hafta senin için ne ki? önce kendini keşfet zevk aldığın noktalar ne eşinin ne oturun konuşun oldu bittiye gelirse hep böyle gider

Bence moralini bozma. Onemli olan sey esinin anlayis gostermesi burda. Ben genelde bu tarz konulara benzer bi tavsiye veriyorum. sana da onu verecegim cunku bence cok ise yarayan birsey. Bunu esinle konus ve birkac kere sadece onsevisme yasayin. Opusun koklasin oynasin ama son noktaya varmasin olay. (esine cok sey dusuyor burda) once bunlardan zevk alin ki devamini getirmesini siz isteyin, yalvaracak noktaya gelin hatta :oops: ama esiniz dirayet gosterebilirse bunu uzattikca uzatin. onsevisme kadinlar icin inanilmaz onemli. biz kafamizla sevisiyoruz demisti bir arkadas. Hakkaten oyle. bizim o moda tamamen girmemiz zaten 10 dk aliyor ama erkekler o kadar beklemek istemiyor.
Esin eger uzun yillar zevkli bir cinsel hayat ve arzulu bir kadin istiyorsa biraz anlayis gosterecek artik. :)

Back
X