Böyle hayat zaman gecmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendi kendimi telkin etmeye calisiyorum ama yok olmuyor. Hep diyorum sükret haline. Eli kolu yüzü yanan ne yapsin. Yatalak olanlar ne yapsin...bu hayatta hersey bizim icinmis cok üzülüyorum eski beni özledim ben böyle değildim...

Herkezin gözünde damarlanma vardir demi. Kilcal damar? Bende coklar aslinda bi gözümde daha cok var diye takiyorum o gözüm daha sulu duruyor yine aynaya baktim durduramadim kendimi. Stresten artik seyirmem azdı yine birde karincalanmaya başladi suratim strestendir diye düsünüyorum

Hepimiz de az çok birşeyler var. Çok geçmiş olsun. Bence kötü bişey degil

Kafayi yememe az kaldi cok üzgünüm ve mutsuzum sadece sağ gözümü düsünüyorum görüntusu farkli diye sola bakaraktan bu durum beni ciddi ciddi anlamda cildirtti. Ne güzel hayallerim vardi suan hic biri olmicak daha. Kizimada üzülüyorum psikolojisi bozuk deli bir annesi var. Ben ne yapacağim???? Az diyorum kendime kızıyorum öfkeleniyorum kendime sükret haline ya sükret eli kolu bacagi olmiyanlar ne yapsin diyorum gözü görmiyenler... bilmiyorum ne zaman toparlanicam ben acaba

Neden böyle oldum. Gözümün biri gercektende sulu baktim az önce ve daha cok damar var cok üzülüyorum . Sizce abartiyormuyum ben? Yüzüm killanmis sivilcelendi hep hormon bozukluğum var. Bi yanagim sarkmis bu yasta bunlari yasiyorum. Ilerde ne olurum bilmiyorum. Görme yetimi kaybetmekten korkuyorum .

Aklimi kaybedicem cok az kaldi. Bir gözüm daha sulu daha damarli duruyor ya cok üzüluyorum ağliyorum. Ama aglasamda yirtilsamda birsey degismiyor keske biseyim olmasaydida gözlerim ayni olaydi...

O damarlar olmasa gözün görür mü sence?
Onların da bir görevi var ve orada olmak zorundalar.
Her insanda ve hayvanda bulunur o göz damarları.
Kuruluk dediğin şey ise 10 kişiden 7 sinde bulunuyor zaten.

Gözde damar olmasi gerektigini bende biliyorum ama sağ gözümde daha cok ve o daha sulu duruyor. Goz kurulugundan dolayi bulanikta goruyorum ara sira buda normalmi?

Kötü birsey değilmi yani kuruluk. Bende asiri var sağ gözüm daha cok yaniyot batiyor bicak saplanir gibide oluyot bazen

Göz kuruluğu tabii ki kötü birşey, annemde var hava sıcaksa, klima çalışan bir ortamsa kadıncağızın gözleri yanıyor ovuşturmaya başlıyor ve sürekli gözyaşı damlası taşıyor. Ama sizin sorun çok farklı bence. Kimse sizi sizin izlediğiniz ve kusur bulduğunuz kadar dikkatli incelemiyor bence. Yani gözbebeği bu sarımtırak olur beyaz olur kanlanır. Ben mesela benimki nasıl hiç bilmiyorum hiç dikkat etmedim, beyaz diye düşünüyorum ama bu yaşıma kadar kimse de AA gözünün beyazı nasıl da bembeyaz diye iltifat da etmedi. Niye sık sık aynada gözünüze dudağınıza bakma ihtiyacı duyuyorsunuz

Göz kurulugu herkeste dönemsel olan bisiy. Göze damla damlatinca geçebilen bisiy. Siz bu saçma şeylere bu kadar çok dertlenmektense tam tersine OKB bizi ciddiye alıp tedavi olmalısınız. Çocuğunuz varmış lütfen ona da hayatı zehir etmeyin

Bende dönemsel olan birsey degil hep var sabahlari acamiyorum kuruluktan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…