- 21 Eylül 2017
- 567
- -658
- 48
- 39
- Konu Sahibi mutsuzum2017
-
Gece 12 de bakın randevulara. Göz değil ama psikiyatri.Bugün yine ayniyim. Randevu bakiyorum ama yok maalesef devlet hastanesinde. Eski beni cok özledim...
Tesekkurler bakacagim bugün. Yok göz doktoruna gitmeyeceğim yeno gittim. Psikatriye randevu alicam. Sence gözümde bi anormallik varmi??Gece 12 de bakın randevulara. Göz değil ama psikiyatri.
Hepimiz de az çok birşeyler var. Çok geçmiş olsun. Bence kötü bişey degilMerhaba
Dertlesmek istedim
Bende göz kuruluğu var ve psikolojimi cok bozuyor. Sağ gözümün beyazi bana daha farkli geliyor sola bakaraktan ve asil bu psikolojimi cok bozuyor sağ gözüm daha cok damarlar var ve sulu duruyor. Göz doktoruna gittim ve sordum o da dediki minimal fark var ama hicbiyerimiz eşit degildir dedi. Ben aynalara bakip bakip hayati kendime zindan ediyorum bu yüzden. Sürekli gözümü düsünüyorum cok yoruldum bu durumdan sanki herkez gözüme bakip vah vah diyolarmis givi geliyor. Doktor dedi birde cok aşiri kuruluğun yok dedi birde dedi senin gözlerin beyaz ama bana öyle gelmiyor. Doktora bile inanmiyorum. Cünkü ben aynada resimde olmiyan seyi nasil göreyim degilmi? Simdide dudagim yan gibi geliyor aynaya bakinca. Kirpiklerimde kepeklenmede var maalesef onun icin sampuan kullaniyorum. Dislerim cürüyor bunada uzuluyorum iki tane kanal tedavili dişım var birinde apse gecmiyor cekilicek galiba cok uzuluyorum. Sizce göz kurulugu kötü birseymi??
Tesekkurler bakacagim bugün. Yok göz doktoruna gitmeyeceğim yeno gittim. Psikatriye randevu alicam. Sence gözümde bi anormallik varmi??
Evet olabilir. Ama göz kuruluğum gercektende var.Buradaki insanlar bir şey olsa estetik doktoruna git der psikologa değil. Anlayın artık lütfen. Düşünceleriniz problemli.
Demi kötü birseý degil aslinda göz kurulugu.Hepimiz de az çok birşeyler var. Çok geçmiş olsun. Bence kötü bişey degil
Önce üzüldümSimdi cok sasirdim. Inan ben kendimi bildim bileli hep düsük saniyodum göz kapagimi
Gözde damar olmasi gerektigini bende biliyorum ama sağ gözümde daha cok ve o daha sulu duruyor. Goz kurulugundan dolayi bulanikta goruyorum ara sira buda normalmi?O damarlar olmasa gözün görür mü sence?
Onların da bir görevi var ve orada olmak zorundalar.
Her insanda ve hayvanda bulunur o göz damarları.
Kuruluk dediğin şey ise 10 kişiden 7 sinde bulunuyor zaten.
Kötü birsey değilmi yani kuruluk. Bende asiri var sağ gözüm daha cok yaniyot batiyor bicak saplanir gibide oluyot bazenO damarlar olmasa gözün görür mü sence?
Onların da bir görevi var ve orada olmak zorundalar.
Her insanda ve hayvanda bulunur o göz damarları.
Kuruluk dediğin şey ise 10 kişiden 7 sinde bulunuyor zaten.
Normal tabii.Gözde damar olmasi gerektigini bende biliyorum ama sağ gözümde daha cok ve o daha sulu duruyor. Goz kurulugundan dolayi bulanikta goruyorum ara sira buda normalmi?
Bende dönemsel olan birsey degil hep var sabahlari acamiyorum kuruluktanGöz kurulugu herkeste dönemsel olan bisiy. Göze damla damlatinca geçebilen bisiy. Siz bu saçma şeylere bu kadar çok dertlenmektense tam tersine OKB bizi ciddiye alıp tedavi olmalısınız. Çocuğunuz varmış lütfen ona da hayatı zehir etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?