Böyle hayat zaman gecmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bi fark göremiyorum normal göz işte. senden başka kimsenin fark ettiğini de sanmam.
benim alt kirpiğim yok, bak senin en azından kirpiğin varmış kıskandım :)
Benimde bir tane goz kapağim düsük hep oyleydi dedigin gibi yaş ilerledikce daha cok düstü

Benim bildiğim göz kapağı düşmesi böyle birşey..

Eklentiler

• Screenshot_20220731-175237_Google.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 95
Bak senin sandığın şeyler aslında öyle değilmiş..O zaman sence problem nerde?ne yapman gerekiyor?
Cok sasirdim simdi goz kapagim hep dusuk sanardim megersem degilmis. Benim beden algimmi bozuldu.... herseyi tersine goruyorum galiba

Cok sasirdim simdi goz kapagim hep dusuk sanardim megersem degilmis. Benim beden algimmi bozuldu.... herseyi tersine goruyorum galiba
Evet beden algınız bozulmuş olabilir bence gayet de güzelsiniz.
Bir psikiyatriye gidip ilaç kullanırsanız kısa zamanda geçer bu durum.

Bak bu düşüncelerinin altında yatan sebepler vardır muhakkak.İşte bunları da bulacak olan doktor..Küçükken söylenen bir söz bile yıllar sonra travma olarak ortaya çıkabilir..Sen tez elden bir doktora git tedavini ol.

Psikoloğa gidin. Acil. Daha beter olursunuz. İlaçlarınızı da kullanın. Her ilacın yan etkisi var. O zaman ağrı kesici de içmeyelim ağrıdan ağlayalım olur mu öyle şey

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…