- 21 Eylül 2017
- 567
- -658
- 48
- 39
- Konu Sahibi mutsuzum2017
-
29Yaş kaç
Benimde bir tane goz kapağim düsük hep oyleydi dedigin gibi yaş ilerledikce daha cok düstübi fark göremiyorum normal göz işte. senden başka kimsenin fark ettiğini de sanmam.
benim alt kirpiğim yok, bak senin en azından kirpiğin varmış kıskandım :)
Senin göz kapağın düşük değilBenimde bir tane goz kapağim düsük hep oyleydi dedigin gibi yaş ilerledikce daha cok düstü
Kafam karisti valla simdi. Ben kendimi bildim bileli hep göz kapagim dusuk saniyodum. Benimki öyle değil dimi??Benim bildiğim göz kapağı düşmesi böyle birşey..
Değil bacım,degil kurban olduğum,değil gadasını aldığımKafam karisti valla simdi. Ben kendimi bildim bileli hep göz kapagim dusuk saniyodum. Benimki öyle değil dimi??
bence senin göz kapakların normal moralin düzelecekse sana özelden foto atayım :)Benimde bir tane goz kapağim düsük hep oyleydi dedigin gibi yaş ilerledikce daha cok düstü
Ayrıca gözlerinde çok güzel 1Eki Görüntüle 3105145 Eki Görüntüle 3105141 Eki Görüntüle 3105144
Sence dusuk degilmi gözkapagim?ben bu yaşima kadar düsük saniyodum degilmi yani şimdi????
he benim aynı böyle bak :) senin maşallah gözlerin cin cinBenim bildiğim göz kapağı düşmesi böyle birşey..
Siz niye psikiyatri tedavinizi yarım bırakıyorsunuz? Neden tedaviden kaçıyorsunuz?Kafam karisti valla simdi. Ben kendimi bildim bileli hep göz kapagim dusuk saniyodum. Benimki öyle değil dimi??
Simdi cok sasirdim. Inan ben kendimi bildim bileli hep düsük saniyodum göz kapagimiDeğil bacım,degil kurban olduğum,değil gadasını aldığım
Tesekkur ederim hic kimse demedi bu zamana kadar gozlerin guzel diye :) ilk diyensinAyrıca gözlerinde çok güzel 1
Bak senin sandığın şeyler aslında öyle değilmiş..O zaman sence problem nerde?ne yapman gerekiyor?Simdi cok sasirdim. Inan ben kendimi bildim bileli hep düsük saniyodum göz kapagimi
Millet seni ikna etmeye uğraşmaktan onu demeye fırsat kalmamıştır bacımTesekkur ederim hic kimse demedi bu zamana kadar gozlerin guzel diye :) ilk diyensin
Cok sasirdim simdi goz kapagim hep dusuk sanardim megersem degilmis. Benim beden algimmi bozuldu.... herseyi tersine goruyorum galibaBak senin sandığın şeyler aslında öyle değilmiş..O zaman sence problem nerde?ne yapman gerekiyor?
Evet beden algınız bozulmuş olabilir bence gayet de güzelsiniz.Cok sasirdim simdi goz kapagim hep dusuk sanardim megersem degilmis. Benim beden algimmi bozuldu.... herseyi tersine goruyorum galiba
Bak bu düşüncelerinin altında yatan sebepler vardır muhakkak.İşte bunları da bulacak olan doktor..Küçükken söylenen bir söz bile yıllar sonra travma olarak ortaya çıkabilir..Sen tez elden bir doktora git tedavini ol.Cok sasirdim simdi goz kapagim hep dusuk sanardim megersem degilmis. Benim beden algimmi bozuldu.... herseyi tersine goruyorum galiba
Tesekkur ederim. Ilac kullanicam böyle devam etmiyor hayat...Evet beden algınız bozulmuş olabilir bence gayet de güzelsiniz.
Bir psikiyatriye gidip ilaç kullanırsanız kısa zamanda geçer bu durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?