- 21 Eylül 2017
- 567
- -658
- 48
- 39
- Konu Sahibi mutsuzum2017
-
Bulanik görmekmi?Normal tabii.
Hayır göz kuruluğu.Bulanik görmekmi?
Bana niye öyle gelmiyor. Sanki birtek ben yaşiyormusum gibi davraniyorum. Benim bi gözüm daha damarli ve sulu duruyor ona cok uzuluyorum isin garip tarafi benden baskasi görmuyor...Hayır göz kuruluğu.
Normal bir rahatsızlık ve çaresi var.
Kafayı yemek için bir sebep değil
Gözlerimin ayni durdugunu bilsem kafaya takmam kurulugu. Kurulugu takmiyom bakarsan gözlerimin farkli farkli durduvunu takiyorum.birde görm3 yetimi kaybetmekten asiri korkuyorum. Sen olsan takarmiydin gözlerin fatkli dursaHayır göz kuruluğu.
Normal bir rahatsızlık ve çaresi var.
Kafayı yemek için bir sebep değil
Bacım sen yıllardır aynı konuyu açıyorsun bıkmıyorsun?Merhaba
Dertlesmek istedim
Bende göz kuruluğu var ve psikolojimi cok bozuyor. Sağ gözümün beyazi bana daha farkli geliyor sola bakaraktan ve asil bu psikolojimi cok bozuyor sağ gözüm daha cok damarlar var ve sulu duruyor. Göz doktoruna gittim ve sordum o da dediki minimal fark var ama hicbiyerimiz eşit degildir dedi. Ben aynalara bakip bakip hayati kendime zindan ediyorum bu yüzden. Sürekli gözümü düsünüyorum cok yoruldum bu durumdan sanki herkez gözüme bakip vah vah diyolarmis givi geliyor. Doktor dedi birde cok aşiri kuruluğun yok dedi birde dedi senin gözlerin beyaz ama bana öyle gelmiyor. Doktora bile inanmiyorum. Cünkü ben aynada resimde olmiyan seyi nasil göreyim degilmi? Simdide dudagim yan gibi geliyor aynaya bakinca. Kirpiklerimde kepeklenmede var maalesef onun icin sampuan kullaniyorum. Dislerim cürüyor bunada uzuluyorum iki tane kanal tedavili dişım var birinde apse gecmiyor cekilicek galiba cok uzuluyorum. Sizce göz kurulugu kötü birseymi??
Merhaba
Dertlesmek istedim
Bende göz kuruluğu var ve psikolojimi cok bozuyor. Sağ gözümün beyazi bana daha farkli geliyor sola bakaraktan ve asil bu psikolojimi cok bozuyor sağ gözüm daha cok damarlar var ve sulu duruyor. Göz doktoruna gittim ve sordum o da dediki minimal fark var ama hicbiyerimiz eşit degildir dedi. Ben aynalara bakip bakip hayati kendime zindan ediyorum bu yüzden. Sürekli gözümü düsünüyorum cok yoruldum bu durumdan sanki herkez gözüme bakip vah vah diyolarmis givi geliyor. Doktor dedi birde cok aşiri kuruluğun yok dedi birde dedi senin gözlerin beyaz ama bana öyle gelmiyor. Doktora bile inanmiyorum. Cünkü ben aynada resimde olmiyan seyi nasil göreyim degilmi? Simdide dudagim yan gibi geliyor aynaya bakinca. Kirpiklerimde kepeklenmede var maalesef onun icin sampuan kullaniyorum. Dislerim cürüyor bunada uzuluyorum iki tane kanal tedavili dişım var birinde apse gecmiyor cekilicek galiba cok uzuluyorum. Sizce göz kurulugu kötü birseymi??
Cok kötüyüm gözlerimin beyazi farkli farkli duruyor.Bacım sen yıllardır aynı konuyu açıyorsun bıkmıyorsun?
Sence derrt değilmi? Ciddi soruyorum. Benim icin büyük dert gözlerimin beyazi farkli farkli duruyorHaklısınız böyle bir dertle nasıl yaşar ki insanumarım gerçek sağlık sorunlarıyla sinanmassiniz ne denir ki
Gözlerin aynı duruyor zaten. O yüzden boşa takıntı yapıyorsun. Benim gözlerimin biri birinden daha küçük ama takmıyorum çünkü estetik doktorum asimetrik insanların daha çekici olduğunu söylemişti. Gerçi o söylemese bile ben kendimi kusurlarımla seviyorum. Çünkü benden bir tane daha yok. Çünkü bütün dünya bir araya gelse bir ben etmez.Gözlerimin ayni durdugunu bilsem kafaya takmam kurulugu. Kurulugu takmiyom bakarsan gözlerimin farkli farkli durduvunu takiyorum.birde görm3 yetimi kaybetmekten asiri korkuyorum. Sen olsan takarmiydin gözlerin fatkli dursa
Ambulans çağırın isterseniz.Cok kötüyüm gözlerimin beyazi farkli farkli duruyor.
Resimde tam belli olmuyor ben aynaya bakinca görüyorum ve ondan sonra cok üzülüyorumGözlerin aynı duruyor zaten. O yüzden boşa takıntı yapıyorsun. Benim gözlerimin biri birinden daha küçük ama takmıyorum çünkü estetik doktorum asimetrik insanların daha çekici olduğunu söylemişti. Gerçi o söylemese bile ben kendimi kusurlarımla seviyorum. Çünkü benden bir tane daha yok. Çünkü bütün dünya bir araya gelse bir ben etmez.
Ben dedim kimse gormuyor ciddiyetiSiz psikolog degil psikiyatriste gitmelisiniz, hic beklemeden hemde. Cevrenizdekilere yazik diyecegim, bilincli olsalar coktan sizi tedavi ettirirler. Akil sagliginiz yerinde degil.
Buna ben de katılıyorum. Kadının ruh sağlığı hiç yerinde değil ve o bebeğin bu durumda annesiyle yaşaması doğru değil. KK yönetimi sosyal hizmetlere bildirebiliyorsa iyi olur, en azından kadının gerçekten tedaviye ihtiyacı varsa bebeği sağlıklı bir ortama alırlar anneyi de tedaviye yönlendirirler.Gerçekten yeter ya. Dalga geçiyorsunuz gidin başka uğraş bulun, geçmiyorsaniz gidin hastaneye yatın. Sosyal hiZmetlere haber verin gelsinler o yavruyu sizden alsınlar. Ya da kk yonetimi falan bu işe el atsın. Yazık o bebeğe.
Yoo takıcaksın. Bu sefer de kaşını, kirpiğini, kulağını takıcaksın. Çünkü asıl tedavi olman gereken yer gözlerin değil ruhun. İyi bir psikiyatr tedavisi lazımResimde tam belli olmuyor ben aynaya bakinca görüyorum ve ondan sonra cok üzülüyorumgözlerimin ayni oldugunu bilsem inan takmicam hicbirseyi
Ya neden senin adını her gördüğümde artemispipi olarak okuyorumBuna ben de katılıyorum. Kadının ruh sağlığı hiç yerinde değil ve o bebeğin bu durumda annesiyle yaşaması doğru değil. KK yönetimi sosyal hizmetlere bildirebiliyorsa iyi olur, en azından kadının gerçekten tedaviye ihtiyacı varsa bebeği sağlıklı bir ortama alırlar anneyi de tedaviye yönlendirirler.
Siz gidin, kimsenin sizi ciddiye almasina gerek yok. Beden alginiz bozuk, bu bir hastalik. Beden algi bozuklugu diye arastirin internette anlyacaksiniz hasta oldugunuzu. Bu sekilde yasayamazsiniz.Ben dedim kimse gormuyor ciddiyeti
Bana sadece pipi diyen bir arkadaş vardıYa neden senin adını her gördüğümde artemispipi olarak okuyorum
Sence derrt değilmi? Ciddi soruyorum. Benim icin büyük dert gözlerimin beyazi farkli farkli duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?