Böyle hayat zaman gecmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır göz kuruluğu.
Normal bir rahatsızlık ve çaresi var.
Kafayı yemek için bir sebep değil
Bana niye öyle gelmiyor. Sanki birtek ben yaşiyormusum gibi davraniyorum. Benim bi gözüm daha damarli ve sulu duruyor ona cok uzuluyorum isin garip tarafi benden baskasi görmuyor...

Hayır göz kuruluğu.
Normal bir rahatsızlık ve çaresi var.
Kafayı yemek için bir sebep değil
Gözlerimin ayni durdugunu bilsem kafaya takmam kurulugu. Kurulugu takmiyom bakarsan gözlerimin farkli farkli durduvunu takiyorum.birde görm3 yetimi kaybetmekten asiri korkuyorum. Sen olsan takarmiydin gözlerin fatkli dursa

Bacım sen yıllardır aynı konuyu açıyorsun bıkmıyorsun?

Haklısınız böyle bir dertle nasıl yaşar ki insan umarım gerçek sağlık sorunlarıyla sinanmassiniz ne denir ki

Gözlerimin ayni durdugunu bilsem kafaya takmam kurulugu. Kurulugu takmiyom bakarsan gözlerimin farkli farkli durduvunu takiyorum.birde görm3 yetimi kaybetmekten asiri korkuyorum. Sen olsan takarmiydin gözlerin fatkli dursa
Gözlerin aynı duruyor zaten. O yüzden boşa takıntı yapıyorsun. Benim gözlerimin biri birinden daha küçük ama takmıyorum çünkü estetik doktorum asimetrik insanların daha çekici olduğunu söylemişti. Gerçi o söylemese bile ben kendimi kusurlarımla seviyorum. Çünkü benden bir tane daha yok. Çünkü bütün dünya bir araya gelse bir ben etmez.

Siz psikolog degil psikiyatriste gitmelisiniz, hic beklemeden hemde. Cevrenizdekilere yazik diyecegim, bilincli olsalar coktan sizi tedavi ettirirler. Akil sagliginiz yerinde degil.

Resimde tam belli olmuyor ben aynaya bakinca görüyorum ve ondan sonra cok üzülüyorum gözlerimin ayni oldugunu bilsem inan takmicam hicbirseyi

Buna ben de katılıyorum. Kadının ruh sağlığı hiç yerinde değil ve o bebeğin bu durumda annesiyle yaşaması doğru değil. KK yönetimi sosyal hizmetlere bildirebiliyorsa iyi olur, en azından kadının gerçekten tedaviye ihtiyacı varsa bebeği sağlıklı bir ortama alırlar anneyi de tedaviye yönlendirirler.

Resimde tam belli olmuyor ben aynaya bakinca görüyorum ve ondan sonra cok üzülüyorum gözlerimin ayni oldugunu bilsem inan takmicam hicbirseyi
Yoo takıcaksın. Bu sefer de kaşını, kirpiğini, kulağını takıcaksın. Çünkü asıl tedavi olman gereken yer gözlerin değil ruhun. İyi bir psikiyatr tedavisi lazım

Ya neden senin adını her gördüğümde artemispipi olarak okuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…