Böyle hayat zaman gecmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sebep olabilir. Cirkin oldugumu söyleyen oldu.

Allah'tan sana şifa diliyorum. İnşallah bir an önce ilaca başlar tedavini tamamlarsın çocuğun için evliliğin için hayatın için. Henüz çok gençsin çok güzel de bir kadınsın inan şimdi tedavi olmazsan hayatının kontrolünü tamamen kaybedeceksin.

Fark
Neden farkli dursun isteyeyeyim yüzümün. Sen istermisin?
Farklı olsa ne olur diye soruyorum cevap neden vermiyorsun?
En güzelini Allah yaratır bir tarafım yamuksa Rabbim böyle uygun görmüş O çirkin yaratmaz diye düşünürüm ki öyle zaten herkesin vücudu asimetrik benimki de öyle, gözümün biri diğerinden daha küçük, kaşlarım aynı değil, mememin biri diğerinden daha küçük, 36 yıldır bu bedende yaşıyorum
Bir anne nasıl ayna karşısında yaşayabiliyor bana bir anlatsana ya
Benim de bir evladım var onu sağlıklı yaşatmaya korumaya terbiye eğitim vermeye çalışmaktan onun gözünün içine bakmaktan aynaya bakmak aklıma gelmiyor
Ben hiç ikna etmeye çalışmayacam seni sadece evladına çok üzülüyorum anasının tek derdi kaşı gözü kılı tüyü

Bir ben size sen diye hitap etmedim. Sizde bu yuzden sen diye hitap edemezsiniz. Ikide bu verdiginiz detaylari ilk basta verseydiniz gereksiz takinti gibi geldi bana demezdim. Neyse hadi selametle

Kaç senedir üyeyim, bu emoji skorunu sizi de dahil edersek sadece 3 üyede gördüm… düşünün, insanlar ne demek istiyorlar…

Lütfen artık, lütfen, Allah rızası için düzgün, kaliteli bir kurumdan psikolojik destek alın. Gerçekten inanılmaz derecede obsesifsiniz. Hayatınızın işlevselliğini, kalitesini bozuyor artık farkında mısınız?

Çoluk çocuğa yazık, size yazık…

Hastalik hastası olabilir misiniz? Ya bir gün bu dünyadan gideceksiniz bu yüzden hayatın tadını çıkarın. Göz kuruluğu cogu insanda var zaten. Eminim herkes arkanızdan vah vah diyordur hastalik hastası olduğunuz için. Iyi davranın kendinize siz yürüyen bir evrensiniz.

Bence var biri daha sulu ve damarli digeri daha sari ama sari olan sulu ve damarlidan daha guzel duruyor. Problem suluda bence. Cok damarli duruyor. Sarida problem yok tonu guzel hafif sarimtrak. Sulu ve damarli olan işi bozmuş
Off naptınız yahu… resmen kendi kendinizi bitirdiniz. Geçmiş olsun. Yarın konu sahibiyle sizi uzuuun ve çok eğlenceli bir sohbet bekliyor

Demi göz kuruluğu coğu insanda vardir ama ben sadece bende var saniyorum öyle davraniyorum. Raporlu damlada kullaniyorum göz yasini arttiran insaallah fayda ederde...

Farkli dursun istemiyorum gözlerim. Ayrica benimde göğsümun biri kücük biri daha büyul Catlaklarda var vücüdumda ama bunlari takmiyorum
Sadece gözümu. Bu hale nasil geldim inan bilmiyorum. Bende en cok kizima uzuluyorum o böyle anneyi haketmedi herseyin en iyisini haketti .

Son düzenleme:
degil mi bişi dediysek her türlü kafaya takan üye...
Allah kocasina çocuğuna sabir versin...

Bugün yine ayniyim. Randevu bakiyorum ama yok maalesef devlet hastanesinde . Eski beni cok özledim...

degil mi bişi dediysek her türlü kafaya takan üye...
Allah kocasina çocuğuna sabir versin...
Cok kotü birseymis böyle takintili olmak herkez gözünde birsey yok diyor göz doktorum bile dedi minimal fark var diye damarlanma icin. Göz kurukugun cok siddetli degil dedi, tedavimide oluyorum goz kurulugu icin göz yasini arttiran damla kullaniyorum umarim fayda ederde. Bende yoruldum etrafimdakileride yordum. Bu gidisle kimse kalmicak zaten yanimda takintim yuzunden
Esim diyo gözlerin ayni birsey olsaydi ben gotururdum doktora.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…