- 21 Eylül 2017
- 567
- -658
- 48
- 39
- Konu Sahibi mutsuzum2017
-
Sebep olabilir. Cirkin oldugumu söyleyen oldu.Bak bu düşüncelerinin altında yatan sebepler vardır muhakkak.İşte bunları da bulacak olan doktor..Küçükken söylenen bir söz bile yıllar sonra travma olarak ortaya çıkabilir..Sen tez elden bir doktora git tedavini ol.
Kullanın bir şey olmaz. Ben de kullanıyorum benim de psikolojik rahatsızlığım var. Bu devirde normal artık böyle şeyler yeter ki tedavi olalımTesekkur ederim. Ilac kullanicam böyle devam etmiyor hayat...
İşte muhtemelen sebepler arasında bu da var.Sen şimdi söyle bakalım ne zaman randevu alıp gidiyorsun doktoraSebep olabilir. Cirkin oldugumu söyleyen oldu.
En kisa zamanda alacağim devletten bakiyorum randevu :) yorumlarin icin ayrica tesekkur ederim bu aradaİşte muhtemelen sebepler arasında bu da var.Sen şimdi söyle bakalım ne zaman randevu alıp gidiyorsun doktora
Rica ederim haydi bakalım sen bunu atlatacaksınEn kisa zamanda alacağim devletten bakiyorum randevu :) yorumlarin icin ayrica tesekkur ederim bu arada
Farklı olsa ne olur diye soruyorum cevap neden vermiyorsun?Neden farkli dursun isteyeyeyim yüzümün. Sen istermisin?
Bir ben size sen diye hitap etmedim. Sizde bu yuzden sen diye hitap edemezsiniz. Ikide bu verdiginiz detaylari ilk basta verseydiniz gereksiz takinti gibi geldi bana demezdim. Neyse hadi selametleGereksiz takintimi sence? Bi hic icinmi ben kendimi yiyip bitiriyorum yoksa aylardir? Ben doktora sordum dedim bi gözüm daha damarli ve sulu geliyor diye oda dediki minimal fark var. Kollarini gösterdi ordaki damarlarda ayni degil dedi hani baya baya uğrasti beni ikna etmek icin. Ben tabii 1 saat ikna oldum sonra yine elimde aynalar.
Bence var biri daha sulu ve damarli digeri daha sari ama sari olan sulu ve damarlidan daha guzel duruyor. Problem suluda bence. Cok damarli duruyor. Sarida problem yok tonu guzel hafif sarimtrak. Sulu ve damarli olan işi bozmuşSence varmo?
Hastalik hastası olabilir misiniz? Ya bir gün bu dünyadan gideceksiniz bu yüzden hayatın tadını çıkarın. Göz kuruluğu cogu insanda var zaten. Eminim herkes arkanızdan vah vah diyordur hastalik hastası olduğunuz için. Iyi davranın kendinize siz yürüyen bir evrensiniz.Merhaba
Dertlesmek istedim
Bende göz kuruluğu var ve psikolojimi cok bozuyor. Sağ gözümün beyazi bana daha farkli geliyor sola bakaraktan ve asil bu psikolojimi cok bozuyor sağ gözüm daha cok damarlar var ve sulu duruyor. Göz doktoruna gittim ve sordum o da dediki minimal fark var ama hicbiyerimiz eşit degildir dedi. Ben aynalara bakip bakip hayati kendime zindan ediyorum bu yüzden. Sürekli gözümü düsünüyorum cok yoruldum bu durumdan sanki herkez gözüme bakip vah vah diyolarmis givi geliyor. Doktor dedi birde cok aşiri kuruluğun yok dedi birde dedi senin gözlerin beyaz ama bana öyle gelmiyor. Doktora bile inanmiyorum. Cünkü ben aynada resimde olmiyan seyi nasil göreyim degilmi? Simdide dudagim yan gibi geliyor aynaya bakinca. Kirpiklerimde kepeklenmede var maalesef onun icin sampuan kullaniyorum. Dislerim cürüyor bunada uzuluyorum iki tane kanal tedavili dişım var birinde apse gecmiyor cekilicek galiba cok uzuluyorum. Sizce göz kurulugu kötü birseymi??
Off naptınız yahu… resmen kendi kendinizi bitirdiniz. Geçmiş olsun. Yarın konu sahibiyle sizi uzuuun ve çok eğlenceli bir sohbet bekliyorBence var biri daha sulu ve damarli digeri daha sari ama sari olan sulu ve damarlidan daha guzel duruyor. Problem suluda bence. Cok damarli duruyor. Sarida problem yok tonu guzel hafif sarimtrak. Sulu ve damarli olan işi bozmuş
Demi göz kuruluğu coğu insanda vardir ama ben sadece bende var saniyorum öyle davraniyorum. Raporlu damlada kullaniyorum göz yasini arttiran insaallah fayda ederde...Hastalik hastası olabilir misiniz? Ya bir gün bu dünyadan gideceksiniz bu yüzden hayatın tadını çıkarın. Göz kuruluğu cogu insanda var zaten. Eminim herkes arkanızdan vah vah diyordur hastalik hastası olduğunuz için. Iyi davranın kendinize siz yürüyen bir evrensiniz.
Farkli dursun istemiyorum gözlerim. Ayrica benimde göğsümun biri kücük biri daha büyul Catlaklarda var vücüdumda ama bunlari takmiyorumFark
Farklı olsa ne olur diye soruyorum cevap neden vermiyorsun?
En güzelini Allah yaratır bir tarafım yamuksa Rabbim böyle uygun görmüş O çirkin yaratmaz diye düşünürüm ki öyle zaten herkesin vücudu asimetrik benimki de öyle, gözümün biri diğerinden daha küçük, kaşlarım aynı değil, mememin biri diğerinden daha küçük, 36 yıldır bu bedende yaşıyorum
Bir anne nasıl ayna karşısında yaşayabiliyor bana bir anlatsana ya
Benim de bir evladım var onu sağlıklı yaşatmaya korumaya terbiye eğitim vermeye çalışmaktan onun gözünün içine bakmaktan aynaya bakmak aklıma gelmiyor
Ben hiç ikna etmeye çalışmayacam seni sadece evladına çok üzülüyorum anasının tek derdi kaşı gözü kılı tüyü
Neden dalga geciyorsunuz. Birsey yazmiyacağim.Off naptınız yahu… resmen kendi kendinizi bitirdiniz. Geçmiş olsun. Yarın konu sahibiyle sizi uzuuun ve çok eğlenceli bir sohbet bekliyor
iyi bişey söylemeyi bekliyor bu kaçinci konuMillet seni ikna etmeye uğraşmaktan onu demeye fırsat kalmamıştır bacım
degil mi bişi dediysek her türlü kafaya takan üye...reedd @Mutlak Butlan @Simurgp
Evcilpiton @Esra @gunces
Lütfen yorum yapmayın. Bu üye daha önce yine kuruluk için konu açmış o zaman şu üye asimetrik dedi diye kafaya bunu takmış. Ne görüyorsa onu düşünüyor. Lütfen yardımcı olmayın hastalığına. Kızı var daha küçük. Yarın öbür gün yine konu açacak kafasına bir şey takacak. İntihar girişimleri olmuş ayrıca. Ben diğer mesajlarını beğenmedim yapıyorum ki konu açarsa üyeler bu - sayıdan anlasın ve yorumlarına dikkat etsin.
Yazık o çocuğun önünde yine girişimde bulunursa ne biçim travma olur. Hadi akıl sağlığınızı kaybettiniz vicdanınızda mı yok kızınıza karşı anlamıyorum ben
Cok kotü birseymis böyle takintili olmak herkez gözünde birsey yok diyor göz doktorum bile dedi minimal fark var diye damarlanma icin. Göz kurukugun cok siddetli degil dedi, tedavimide oluyorum goz kurulugu icin göz yasini arttiran damla kullaniyorum umarim fayda ederde. Bende yoruldum etrafimdakileride yordum. Bu gidisle kimse kalmicak zaten yanimda takintim yuzundendegil mi bişi dediysek her türlü kafaya takan üye...
Allah kocasina çocuğuna sabir versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?