Böyle hayat zaman gecmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz gidin, kimsenin sizi ciddiye almasina gerek yok. Beden alginiz bozuk, bu bir hastalik. Beden algi bozuklugu diye arastirin internette anlyacaksiniz hasta oldugunuzu. Bu sekilde yasayamazsiniz.
Evet arastirdim dogru diyorsunuz. Belirtileri bana uyuyor. Evet bu sekilde hayat devam etmiyor. Cok yoruldum bu kadar stresi vücüdum nereye kadar kaldirir bilmiyorum

Olur mu çok büyük dert bence yaşanmaz bu dertle ben olsam köprüden atmıştım kendimi
Istesemde istemesemde hayat devam ediyor maalesef. Sence kirpiklerimin kepeklenmesi siddetli göz kurulugu. Dislerimin cürumesi teker teker ve vucudum hep seyiriyor ve ucusan cisimler goruyorum bunlar dert degilmi?

Bana niye öyle gelmiyor. Sanki birtek ben yaşiyormusum gibi davraniyorum. Benim bi gözüm daha damarli ve sulu duruyor ona cok uzuluyorum isin garip tarafi benden baskasi görmuyor...
Bence sen 10 tane doktora görün ,10da ayni söylerse heralde okadar dr sen daha iyi bilecek değilsin .
Ayrica ağir hastalarin ,onkoloji bölümüne git hastaneye bak orda insanlar ney ile uğraşiyor gözlemle ,bir gününü gecir iyice bak ,hastalarla ve yakinlari ile konuş.

Hem öyle olmuş olsa bile ne var bunda ?
Bir gözün hafif başka görünüyor diye kafaya bu kadar takmak değermi .
Git kizinla ilgilen ,onunla güzel vakit gecirmek için uğraş .

Istesemde istemesemde hayat devam ediyor maalesef. Sence kirpiklerimin kepeklenmesi siddetli göz kurulugu. Dislerimin cürumesi teker teker ve vucudum hep seyiriyor ve ucusan cisimler goruyorum bunlar dert degilmi?

Uçuşan cisimler gormeniz harici dert değil hiçbiri. O da psikolojik büyük ihtimal zaten. Benimde kanal tedavisi gören dişim kırıldı yarısı yok. Senin derdin dert midir benim derdim yanında

Mesajları okurken bayılacaktim artık ayyhh, neden psikoloğa/psikiyatriste gitmelisin denilen mesajları hiç dikkate almıyorsunuz? Akıl ruh sağlığınız görüntünüzden daha önemli değil mi , boşuna kendinize eziyet ediyorsunuz, gidin rahatlayın sizde rahatlayın burası da rahatlasın, gidin sonra da gelin ben çok guzelmisim de haberim yokmuş deyin artık buraya , hayir çocuğunuzu da kendiniz gibi hastalık hastası yaparsınız Allah korusun , yazık değil mi o yavruya

Uçuşan cisimler gormeniz harici dert değil hiçbiri. O da psikolojik büyük ihtimal zaten. Benimde kanal tedavisi gören dişim kırıldı yarısı yok. Senin derdin dert midir benim derdim yanında
Ucusan cisimler icin doktora gittim normal dedi miyopi oldugum icin. Benim iki tane var kanal tedavili disim birinde apse var gecmiyor cekilecek vüyük ihtimal. Dislerim teker teker cürüyor

Ucusan cisimler icin doktora gittim normal dedi miyopi oldugum icin. Benim iki tane var kanal tedavili disim birinde apse var gecmiyor cekilecek vüyük ihtimal. Dislerim teker teker cür
Ben cirkinim nasil guzelim diyim gozlerim farkli

Gitsemde birsey degizmes sanmiyorum. Ben gozlerimi farkli goruyorum. Bunun tedaviside yok öyle gozlerim farkli duruyor maales3f

Ucusan cisimler icin doktora gittim normal dedi miyopi oldugum icin. Benim iki tane var kanal tedavili disim birinde apse var gecmiyor cekilecek vüyük ihtimal. Dislerim teker teker cürüyor
Ay yeter ya.
Doktor muyuz biz ?
Neden birilerinin seni psikiyatriste götürmesini bekliyorsun, kendin gitsene yahu ?
Ruhun arşa uçmuş sen hala gözlerim de gözlerim diyorsun.
Çocugunu gözün kadar umursamıyorsun.
Onun saglıklı bir anneye ihtiyacı var.
Psikolojisi bozuk anneye değil.

İşte benim o birsuru para verdiğim kanal tedavili dişim kırıldı. Bak apse de değil cat diye kırıldı. Minnacık birşey kaldı geriye daha iflah olmaz o dış onun harici birtane daha var kanal tedavili dişim. Hatta birtane daha yapılması gerek etti mi üç bana bak dua et haline ne dertler varmış de

Ucusan cisimler icin doktora gittim normal dedi miyopi oldugum icin. Benim iki tane var kanal tedavili disim birinde apse var gecmiyor cekilecek vüyük ihtimal. Dislerim teker teker cür

Ben cirkinim nasil guzelim diyim gozlerim farkli
Tamam çirkinseniz de psikoloğa gitmelisiniz, herkes buraya sadece psikoloğa git yazsin , o cümleye asla cevap vermiyorsunuz çünkü , gerçekten gidin gitmeniz lazım asıl önemli olan o.Psikolaga gidiiiiiiin gidin gidin gitmelisiniz

Bende diyorum benimde üc tane olucak kanal tedavili dişim biri cekilecek. Ama bunlara uzulmuyorum sadece gozume gözüme kuruluguda gectim farkli duruyor işte ona üzüluyorum

Nasil cevap vermiyorum randevu bakiyorum yazmistim en son. Ya neden gozleri. Farkli duruyor neden neden

Bende diyorum benimde üc tane olucak kanal tedavili dişim biri cekilecek. Ama bunlara uzulmuyorum sadece gozume gözüme kuruluguda gectim farkli duruyor işte ona üzüluyorum
Yahu iyi de ne yapabiliriz ?
Gelip gözüne mudahale edebilir miyiz?
Zibilyon tane konun var bu durumla alakalı.
Sana diyorlar ki PSİKOLOGGGGGG
o mesajları neden görmezden gelip hala gözüm kuru, gözüm damarlı deyip duruyorsun.
Yahu çocugunun suçu günahı ne ?
Çocugun ne alemde ?
Hiiiç düşünmüyorsun hiç:
Psikologa, psikiyatriste git.
Hatta yatarak tedavi ol.
Dünyanın derdi sendeymiş gibi bırak.
Benim de bir gözüm digerinden küçük.
Hipermetrop olmuşum 50 cm yakından hiç bir cisimi net göremiyorum 1 senedir, ne yani öleyim mi ?

Ya peki diyelim gözlerin birbirinden farklı(hiç alakası yok oysa) napıcaksın? Yaratan öyle yaratmış. Neden isyan ediyorsun? Senin şu yaptığın nankörlük, bunun farkında mısın?
İnsanlar nelerle baş ediyor. Uzuv eksikliği olanlar, çaresiz hastalıkla savaşanlar, evladını yitirenler, öksüz yetim büyüyenler vs vs vs.
Ya iki gözüm görüyor diye şükredeceğine gözümün biri değişik diye isyan ediyorsun ya.
Nankörsün sen.

Psikoloğa gitsem gözümmü aynimi görücem? Valla vucufum kaldirmiyor bu kadar stresi 6 aydir böyleyim. Ama senin gözlerin farkli değilmis beyazi ve kurulugunda yok sanirsam. Bende miyopum astigmatta var kafaua takmiyorum bunu

Yok önceden yoktu beyazlari ayniydi kuruluktan sonra boyle gormeye basladim. Resimlere baktinmi biri daha damarli ve sulu duruyor damarid gectim ama sulanmis gibi duruyor sağ gözüm.

Küçükken trafik kazası geçirdim çenem 3 yerden kırıldı yıllarca platinle+ çene tutucu aparatı ve yanık sanılan yüzle gezdim küçücük halimle herkesin dalga geçmesine maruz kaldım , dişlerim çok küçükken kazadan ötürü döküldü neredeyse ağzımda diş kalmadı 4 kere dış etlerimden ameliyat oldum , bel fıtığından 30 yaşında ameliyat oldum şuan 32 yım . Daha bir sürü şey sayarım size , bunları yazmamın nedeni kendinize olan inancsizliginiz ,belli ki aşırı obsesyon geçiriyorsunuz bunun uzmanı da psikiyatri ve her işin ehline başvuru yapmanız lazım gözünüzden ziyade ruhunuzu tedavi etmelerine izin vermelisiniz kendiniz bir yerden başlayarak .

Psikoloğa gitsem gözümmü aynimi görücem? Valla vucufum kaldirmiyor bu kadar stresi 6 aydir böyleyim. Ama senin gözlerin farkli değilmis beyazi ve kurulugunda yok sanirsam. Bende miyopum astigmatta var kafaua takmiyorum bunu
ALLAH'ım yarabbim.
Yok abi boşa yazıyoruz, diğerleri gibi.
Laftan anlamıyorsun, tekrar diyoruz psikologa git.
Hem de acilen git.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…