Böyle hayat zaman gecmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok önceden yoktu beyazlari ayniydi kuruluktan sonra boyle gormeye basladim. Resimlere baktinmi biri daha damarli ve sulu duruyor damarid gectim ama sulanmis gibi duruyor sağ gözüm.
Bak psikolojik bozukluk hormonları da etkiler.
İnsanın ruhu iyi olmadıkça vücuduna sirayet eder tepkiler.
Kanser hastalarına bile moral çok önemli diyorlar düşün peki niye ?
Durduk yere mi diyorlar sence bunu ?
Stres baş ağrısı bile yaparken insanda senin bu durumun neden gözüne vurmuş olmasın ?

Vucudum seyiriyor aylardir hertarifim simdi yüzüm karincalanmaya basladi stresten sanirim felcmi geciriyorum yoksa

Vucudum seyiriyor aylardir hertarifim simdi yüzüm karincalanmaya basladi stresten sanirim felcmi geciriyorum yoksa
E siz kendi doktorunuz olmuşsunuz tanı teshis bile koymuşsunuz ,bakın gidin düzgün muayene olun yüzünüz karincalaniyor ise nörologa görünün gerekli kan tahlillerini isteyecektir belki B12 niz bile eksik olabilir.vs ama bence sizinki psikolojik ve nedense her psikiyatri hastası gibi kabul edememe durumunz var

Felç değil.
Tamamiyle vucuduna odaklandıgın için artık her durumu ciddi bir hastalık zannediyorsun.
Önce ruhunu iyileştir, zamanla vesveselerinin gereksiz olduğunu anlayacaksın.
Arkadaşımın kızı kanser.
Evladı gözlerinin önüne her gün eriyor, kadın o halde bile ALLAH'a sıgınıp bol bol dua ediyor.
Yapmayın yahu.
Dünyada ne dertlerle imtihan olanlar var.
Çocugunuz sizin geleceğiniz.
Çocugunuzun anormal olan hangi hareketine bu kadar kafa yordunuz ?
Yazık günah değil mi ona da ?
Vesveseden gözünüz kör olmuş resmen, yazılan ve denilen hiç bir şeyi dinlemeyip bozuk plak gibi aynı şeyleri yazıp duruyorsunuz.
E ama cidden yeter artık.

Psikoloğa gitsem gözümmü aynimi görücem? Valla vucufum kaldirmiyor bu kadar stresi 6 aydir böyleyim. Ama senin gözlerin farkli değilmis beyazi ve kurulugunda yok sanirsam. Bende miyopum astigmatta var kafaua takmiyorum bunu

Gözlerinizi kaybederseniz birgün insnalarla dalga geçmeyi bırakırsınız belki ay yeter ama

Obsesif annenin çocuğu da genelde obsesif oluyor ve kadın bir türlü kabul etmiyor , kendine ve çevresine yazık ediyor ,eşi bir çeker iki çeker en sonunda dava dilekçesini eline tutusturur.

Obsesif annenin çocuğu da genelde obsesif oluyor ve kadın bir türlü kabul etmiyor , kendine ve çevresine yazık ediyor ,eşi bir çeker iki çeker en sonunda dava dilekçesini eline tutusturur.
Evililiği de berbat ki.
Boşanmadan dönmüş, intihara kalkışmış
Gözüm de gözüm deyip duruyor.
Önce ruhunu iyileştirse her şey daha iyi olacak ama o hala ısrarla tedavisini alsa bile yarım bırakıyor.
Yatarak tedavi alsa keşke.

Buarada diğer depresyon konumuzda attığınız gözlerinizi gördüm ,eğer normal bakışınız ise sizin psikolojik gerçekten sorunlarınz var bakislarinizdan belli . Dr ne yapsın adam size demedi mi psikiyatriye gidin diye benim böyle laf anlamayan hastam olsa çıldırirım.

Diğer konusuna bak depresyon diye bakışlarına bak görürsün evladını da mı düşünmüyor anlamadım

Lens takın bari, ya da gözlük belli olmaz uzaktan. Aynı şeyi 750 kere yazmayın anladık Dr. Öyle dedi böyle dediBaşka Göz Doktoruna gidin o zaman. İnsanlar size yardımcı olmaya çalışıyor ama siz dinlemiyorsunuz bile.

Gözüm ayni olduğunu bilsem ve su kuruluk gecse inan birseyim kalmicak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…