Böyle hayat zaman gecmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Defalarca aynı denildi sana.
Daha ne desinler ?
Biz n'apalım ?

Gözü düzelse düzelmeyecek, Kazen Bey bir konusunda bir kullanıcı etiketledi size tanıdık geliyor mu diye. Bakın o kullanıcının konularına anlarsınız. Bir takıntı bitiyor diğeri başlıyor.

Fiziksel rahatsızlıklarınıza odaklanmak yerine ruhsal rahatsızlıklarınıza odaklansanız sizin için daha iyi olmaz mı?
Hastalık hastası iseniz eğer içinize, ruhunuza odaklanın ve iyileşmeye çalışın.
Böyle zindan edilir mi hayat hem kendinize hem çevrenize, vallahi canınıza yazık.

Gözüm ayni olduğunu bilsem ve su kuruluk gecse inan birseyim kalmicak.
Aynı değil diyelim ne olacak yahu, bir gözün diğerinden biraz farklı olsun ne olacak en nihayetinde?
Kaç yaşında gelmiş, çoluk çocuğu sahibi kadınsın. Bu zamana kadar yaşadığın gibi yaşarsın.
Gözünle değil ruhunla ilgilen bir psikoloğa, piskiyatra git.
Buradaki insanların da rahat bırak artık.
Senin konularina bir engel gelmesi lazım.

ALLAH'ını seviyorsan yeter.
Doktor sana gereken cevapları vermiştir defalarca.
Biz doktor değiliz.
DEĞİLİZ.
D-E-Ğ-İ-L-İ-Z
Yokkk ya kesin kör olacak biz iyi de yazsak aynı şimdide tersini yazıp deneyelim
Konu sahibi acil göz nakli gerekli yoksa kör olma ihtimaliniz çok yüksek

canınız isteyince ne de güzel yazıyorsunuz ama aynı cümle ve kelimeleri 999999
Bakın kimse beni anlamiyor. Artik haykirmak istiyorum görme yetimi kaybedicem saniyorum bu nasil his bilirmisin? Göz kuruluğum var gozlerimi acamiyorum sabahlari resmen. kirpiklerim kepekleniyor döküluyor bu yüzden goz kurulugu ve kirpik kepeklenmesi kronikmis yani hic gecmeyecek ben hep böyle kalicam yanan batan aciyan gozlerler.damla kullaniyorum goz yasini arttiran ama fayda etmiyor. Birde doktor göz tansiyonundan süphelendi öldüm öldüm dirildim o gün göz basincim yüksek cikti ama göz tansiyonum yokmus cok sükür. Korneam baya baya inceymiş korkuyorum yani keratokonusum var saniyorum. Dişari cikinca heryeri karincali gorüyorum ve ucusan cisimler. Göz kapagim dusük biri büyük biri kücük görünüyor ergenlikte cikmayan sivilcelerim simdi cikmaya başladi yüzüm sivilce siyah beyaz nokta ile dolu. Bi gözüm kayiyo yukari doğru. Alt dudağim yan. Yüzüm beyaz lekeler ile dolu ve en kötüsude gözlerimi farkli görüyorüm bu durum beni cidden yordu artik. Dişlerim cürüyor catlamis bir disim cekilecek öndeki olan. Yüzüm yanagim düşmuş cökmüs assagi doğru. Yüzüm kiris kiris olmus hep yasli gibi. Daha boyle siraliyabilirim ha bide vucudum seyiriyor yüzüm karincalaniyor bunlar yetmiyomus gibi birde kulagim cinliyor gecmiyor. Kabus görüyorum hergün korkuyorum. Bi parmagim titriyor.

Siz en iyisi yüz nakli yaptırın başka çareniz yok gibi sizin + başka bir nakil de var en kısa zamanda bir psikiyatriye görünün ki var olan aklınızdan tamamen olmayın

Bunlar dertmi sence? Gercekten soruyorum?
Kardeşim bak sen hastasın , gerçekten psikolojik sorunların var . Evet gözlerinde sıkıntı olabilir ancak dişlerine dek suratında çıkan sivilceleri bile ölümcül hastalık gibi görmen normal mi ? Sadece kendine mi böylesin yoksa çocuğuna da aynı misin ? Gidip tedavi olman lazimmmm bu 5bininci yazisimiz

Simdi baktım disarda gözlerime inanamiyorum aynilar ama. Evde camin disina cikip bakiyorum farkli geliyor neden öyle olabilir acaba? Camdan bakinca farkli disarda ayni görüyorum neden olabilir
Acaba dalga mı geçiyorsunuz bizimle ,insanı verem kanser edersin bu haline çare bulmazsan sana bişey olmayacak millet hastalığa düşüp ölecek

Yok ölümcül değilde moralim cok bozuluyor sivilcelere kiris kiris olmusum 30 yasindayim normalmi sizce ?
Acaba dalga mı geçiyorsunuz bizimle
Dalga gecmiyorum kac kere yazicam?

Valla ya şu konu bir kapansa cidden geriliyorum
Bakmayın diyorum bakıyorum
Hep aynı şeyleri yazıp duruyor bilerek mi yapıyor diye de düşünüyorum
Onca şey yazıldı halen günlerdir milyon kez aynı şeyi yazıyor
Eğer cidden böyleyse Allah ailesine eşine sabırlar versin çocuklarına üzülüyorum
Böyleyse evde o çocukların psikoloji nasıldır kimbilir
Cidden psikolojimizi bozdu
Mune görsede kapatsa konuyu
Çünkü önün iyiliği için yazılanlara bakmıyor
Yapıcı olumlu olmuyor dalga geçer gibi
Böyleyse evde tedavi falan olamaz direk hastaneye yatış yapılmalı

Dalga gecmiyorum neden geceyim. KonusacK dertlesecek kimsem yok buraya yaziyorum
Sen insanlarla dertlesmiyorsun ! İnsanlar sana 3500 kere aynı şeyi yazdı ve yine aynı şeyleri siralamışsın ,bende dünya güzeli bir kızdım 20lerimde.kg boyum yüzüm şuan 32 yaşındayım bu halimide ayrı seviyorum ama yandım yandimlara düşmüyorum umrumda da değil ,Allah akıl fikir versin boş vaktimde yok zor bir mesleğim var + bir kızım var ,tek amacım onu mutlu edebilmek ve benimde onunla mutlu olmam ,boş boş durunca sanırım hastalıklar artıyor. Bu yaşıma dek bir sürü sıkıntı gördüm ve de görebilirim de ama insan azıcık tekrara düşmez ,siz burada milyon kere de yazılsa ne dinliyorsunuz ne de hobaaa kendime geleyim diye düşünmüyorsunuz .
Hiç mi etrafınızda düzgün insan yok sizi kolunuzdan tutup götürsün hastahaneye ? Bir psikiyatriye görünün psikologta değil önce gidin adamlarla bir konuşun gerekirse hastahaneye yatın

Ya eşini de geçtim çocuğuna yazık , çünkü genelde bütün psikiyatrilik durumlarda çocukluk evresi + anne psikolojisi baz aliniyo . Benim burada sinirlerim bozuldu huylandım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…