- 30 Aralık 2009
- 23.879
- 96.086
- 1.123
- Konu Sahibi mutsuzum2017
-
Defalarca aynı denildi sana.Gözüm ayni olduğunu bilsem ve su kuruluk gecse inan birseyim kalmicak.
Sana apayrı bir sempatim var. Biz bu yolda artık derttaş olduk, öyle hissediyorum.Sonunda bu konu yüzünden ben gitcem psikiyatriye,
Defalarca aynı denildi sana.
Daha ne desinler ?
Biz n'apalım ?
Aynı değil diyelim ne olacak yahu, bir gözün diğerinden biraz farklı olsun ne olacak en nihayetinde?Gözüm ayni olduğunu bilsem ve su kuruluk gecse inan birseyim kalmicak.
canınız isteyince ne de güzel yazıyorsunuz ama aynı cümle ve kelimeleri 999999Gözüm ayni olduğunu bilsem ve su kuruluk gecse inan birseyim kalmicak.
Yokkk ya kesin kör olacakALLAH'ını seviyorsan yeter.
Doktor sana gereken cevapları vermiştir defalarca.
Biz doktor değiliz.
DEĞİLİZ.
D-E-Ğ-İ-L-İ-Z
Bakın kimse beni anlamiyor. Artik haykirmak istiyorum görme yetimi kaybedicem saniyorum bu nasil his bilirmisin? Göz kuruluğum var gozlerimi acamiyorum sabahlari resmen. kirpiklerim kepekleniyor döküluyor bu yüzden goz kurulugu ve kirpik kepeklenmesi kronikmis yani hic gecmeyecek ben hep böyle kalicam yanan batan aciyan gozlerler.damla kullaniyorum goz yasini arttiran ama fayda etmiyor. Birde doktor göz tansiyonundan süphelendi öldüm öldüm dirildim o gün göz basincim yüksek cikti ama göz tansiyonum yokmus cok sükür. Korneam baya baya inceymiş korkuyorum yani keratokonusum var saniyorum. Dişari cikinca heryeri karincali gorüyorum ve ucusan cisimler. Göz kapagim dusük biri büyük biri kücük görünüyor ergenlikte cikmayan sivilcelerim simdi cikmaya başladi yüzüm sivilce siyah beyaz nokta ile dolu. Bi gözüm kayiyo yukari doğru. Alt dudağim yan. Yüzüm beyaz lekeler ile dolu ve en kötüsude gözlerimi farkli görüyorüm bu durum beni cidden yordu artik. Dişlerim cürüyor catlamis bir disim cekilecek öndeki olan. Yüzüm yanagim düşmuş cökmüs assagi doğru. Yüzüm kiris kiris olmus hep yasli gibi. Daha boyle siraliyabilirim ha bide vucudum seyiriyor yüzüm karincalaniyor bunlar yetmiyomus gibi birde kulagim cinliyor gecmiyor. Kabus görüyorum hergün korkuyorum. Bi parmagim titriyor.canınız isteyince ne de güzel yazıyorsunuz ama aynı cümle ve kelimeleri 999999
Siz en iyisi yüz nakli yaptırın başka çareniz yok gibi sizin + başka bir nakil de varBakın kimse beni anlamiyor. Artik haykirmak istiyorum görme yetimi kaybedicem saniyorum bu nasil his bilirmisin? Göz kuruluğum var gozlerimi acamiyorum sabahlari resmen. kirpiklerim kepekleniyor döküluyor bu yüzden goz kurulugu ve kirpik kepeklenmesi kronikmis yani hic gecmeyecek ben hep böyle kalicam yanan batan aciyan gozlerler.damla kullaniyorum goz yasini arttiran ama fayda etmiyor. Birde doktor göz tansiyonundan süphelendi öldüm öldüm dirildim o gün göz basincim yüksek cikti ama göz tansiyonum yokmus cok sükür. Korneam baya baya inceymiş korkuyorum yani keratokonusum var saniyorum. Dişari cikinca heryeri karincali gorüyorum ve ucusan cisimler. Göz kapagim dusük biri büyük biri kücük görünüyor ergenlikte cikmayan sivilcelerim simdi cikmaya başladi yüzüm sivilce siyah beyaz nokta ile dolu. Bi gözüm kayiyo yukari doğru. Alt dudağim yan. Yüzüm beyaz lekeler ile dolu ve en kötüsude gözlerimi farkli görüyorüm bu durum beni cidden yordu artik. Dişlerim cürüyor catlamis bir disim cekilecek öndeki olan. Yüzüm yanagim düşmuş cökmüs assagi doğru. Yüzüm kiris kiris olmus hep yasli gibi. Daha boyle siraliyabilirim ha bide vucudum seyiriyor yüzüm karincalaniyor bunlar yetmiyomus gibi birde kulagim cinliyor gecmiyor. Kabus görüyorum hergün korkuyorum. Bi parmagim titriyor.
Bunlar dertmi sence? Gercekten soruyorum?Siz en iyisi yüz nakli yaptırın+ başka bir nakil de var
Kardeşim bak sen hastasın , gerçekten psikolojik sorunların var . Evet gözlerinde sıkıntı olabilir ancak dişlerine dek suratında çıkan sivilceleri bile ölümcül hastalık gibi görmen normal mi ? Sadece kendine mi böylesin yoksa çocuğuna da aynı misin ? Gidip tedavi olman lazimmmm bu 5bininci yazisimizBunlar dertmi sence? Gercekten soruyorum?
Acaba dalga mı geçiyorsunuz bizimle ,insanı verem kanser edersin bu haline çare bulmazsan sana bişey olmayacak millet hastalığa düşüp ölecekSimdi baktım disarda gözlerime inanamiyorum aynilar ama. Evde camin disina cikip bakiyorum farkli geliyor neden öyle olabilir acaba? Camdan bakinca farkli disarda ayni görüyorum neden olabilir
Yok ölümcül değilde moralim cok bozuluyor sivilcelere kiris kiris olmusum 30 yasindayim normalmi sizce ?Kardeşim bak sen hastasın , gerçekten psikolojik sorunların var . Evet gözlerinde sıkıntı olabilir ancak dişlerine dek suratında çıkan sivilceleri bile ölümcül hastalık gibi görmen normal mi ? Sadece kendine mi böylesin yoksa çocuğuna da aynı misin ? Gidip tedavi olman lazimmmm bu 5bininci yazisimiz
Dalga gecmiyorum kac kere yazicam?Acaba dalga mı geçiyorsunuz bizimle
Ne bilim sana sormalı kaç kere aynı şeyi yazdın en başından beri say bakalım ? Ve her yazdığında insanlar kaç kere aynı şeyi yazdı ?Yok ölümcül değilde moralim cok bozuluyor sivilcelere kiris kiris olmusum 30 yasindayim normalmi sizce ?
Dalga gecmiyorum kac kere yazicam?
Dalga gecmiyorum neden geceyim. KonusacK dertlesecek kimsem yokNe bilim sana sormalı kaç kere aynı şeyi yazdın en başından beri say bakalım ?
Valla ya şu konu bir kapansa cidden geriliyorumKardeşim bak sen hastasın , gerçekten psikolojik sorunların var . Evet gözlerinde sıkıntı olabilir ancak dişlerine dek suratında çıkan sivilceleri bile ölümcül hastalık gibi görmen normal mi ? Sadece kendine mi böylesin yoksa çocuğuna da aynı misin ? Gidip tedavi olman lazimmmm bu 5bininci yazisimiz
Ğunlerdir sana yazılıyor ne duyuyor ne görüyor ne okuyorsun bence konuyu kapattirDalga gecmiyorum neden geceyim. KonusacK dertlesecek kimsem yokburaya yaziyorum
Sen insanlarla dertlesmiyorsun ! İnsanlar sana 3500 kere aynı şeyi yazdı ve yine aynı şeyleri siralamışsın ,bende dünya güzeli bir kızdım 20lerimde.kg boyum yüzüm şuan 32 yaşındayım bu halimide ayrı seviyorum ama yandım yandimlara düşmüyorum umrumda da değil ,Allah akıl fikir versin boş vaktimde yok zor bir mesleğim var + bir kızım var ,tek amacım onu mutlu edebilmek ve benimde onunla mutlu olmam ,boş boş durunca sanırım hastalıklar artıyor. Bu yaşıma dek bir sürü sıkıntı gördüm ve de görebilirim de ama insan azıcık tekrara düşmez ,siz burada milyon kere de yazılsa ne dinliyorsunuz ne de hobaaa kendime geleyim diye düşünmüyorsunuz .Dalga gecmiyorum neden geceyim. KonusacK dertlesecek kimsem yokburaya yaziyorum
Ya eşini de geçtim çocuğuna yazık , çünkü genelde bütün psikiyatrilik durumlarda çocukluk evresi + anne psikolojisi baz aliniyo . Benim burada sinirlerim bozuldu huylandımValla ya şu konu bir kapansa cidden geriliyorum
Bakmayın diyorum bakıyorum
Hep aynı şeyleri yazıp duruyor bilerek mi yapıyor diye de düşünüyorum
Onca şey yazıldı halen günlerdir milyon kez aynı şeyi yazıyor
Eğer cidden böyleyse Allah ailesine eşine sabırlar versin çocuklarına üzülüyorum
Böyleyse evde o çocukların psikoloji nasıldır kimbilir
Cidden psikolojimizi bozdu
Mune görsede kapatsa konuyu
Çünkü önün iyiliği için yazılanlara bakmıyor
Yapıcı olumlu olmuyor dalga geçer gibi
Böyleyse evde tedavi falan olamaz direk hastaneye yatış yapılmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?