- 27 Mart 2019
- 30.575
- 113.668
- 598
- Konu Sahibi mutsuzum2017
-
Aynen çocuğa yazıkYa eşini de geçtim çocuğuna yazık , çünkü genelde bütün psikiyatrilik durumlarda çocukluk evresi + anne psikolojisi baz aliniyo . Benim burada sinirlerim bozuldu huylandım
Bende kuruluk kronik kirpik kepeklenmeside kronik. Sabahlari kuruluktan gözlerimi acamiyorum biliyormusun? Göz kurulugu gecmez dedi göz doktorlari. Göz yasi arttiran damla kullaniyorum 2 aydir daha bi faydasini gormedim iki sene kullanmam gerekmis sükretmem lazim demi aslinda halime? Elim ayagim tutuyor goruyorum duyuyorum. Engelli degilim. Öyle bildigim hastaligim yok aman aman olan sadece göz kurulugu var miyopim birde göz basincim yüksek cikti ama glokom degilmis birde korneam cok cok inceymis. KorkuyorumAynen çocuğa yazık
Gayet güzel yazıyor okuyorum
Bakma diyorum bakıyorum ilk sayfada ne yazdıysa son sayfa aynı 21 sayfa olmuş
KONU SAHIBESI
Göz kuruluğu herkesin yaşadığı bir durum kiminde geçici kiminde kalıcı
Kurban bayramında yağlı şeyler yedik tükettik sonra bende sivilce cıktı bir kaç yerde yüzümde
Yanı cıktı sivilce geçici tedavisi olan bir şey
Göz kuruluğu öyle
Allah korusun nice hastalıklar var çaresi yok
Yüzüm sarktı gözüm çöktü
Bu nedir yahu
Markete gidicem diye yola çıkarsın araba gelir vurur atağın kopar elin kopar sakat kalırsın
Insan haline şükretmeli
Böyle der durursan ve tedavi olmazsan daha kötü şeyler olur konu sahibi
Biliyorum bunu da anlamayacan ama yazıyorum demek biz sana çözüm olamadık olamıyoruz çözümü daha konusunda bilgili kişilerden al ve bir uzmana görün
M mutsuzum2017
Ay yeter.Bende kuruluk kronik kirpik kepeklenmeside kronik. Sabahlari kuruluktan gözlerimi acamiyorum biliyormusun? Göz kurulugu gecmez dedi göz doktorlari. Göz yasi arttiran damla kullaniyorum 2 aydir daha bi faydasini gormedim iki sene kullanmam gerekmis sükretmem lazim demi aslinda halime? Elim ayagim tutuyor goruyorum duyuyorum.
Ya milletin suratının yarısı yanmış kaza geçirmiş, bi gözü komple yok o olmayan yarım yüzüne makyaj yapıyor güle oynaya geziyor saç baş o biçim eğleniyor insanlar çok da özgüvenli burda gözün kurumuş ağlıyosun şaka gibi... dudağın da yamuk olabilir biraz herkesin yüzünde asimetri var instagramdaki barbiler değil kimse ki onlar da binbir hileyle öyle görünüyor zaten. dişlerin için de düzenli diş hekimine gidip taşlarını temizletir ağız bakımını ihmal etmezsen çürümez çürürse de dolgu yaptırırsın bi sakin yani bu ne yaMerhaba
Dertlesmek istedim
Bende göz kuruluğu var ve psikolojimi cok bozuyor. Sağ gözümün beyazi bana daha farkli geliyor sola bakaraktan ve asil bu psikolojimi cok bozuyor sağ gözüm daha cok damarlar var ve sulu duruyor. Göz doktoruna gittim ve sordum o da dediki minimal fark var ama hicbiyerimiz eşit degildir dedi. Ben aynalara bakip bakip hayati kendime zindan ediyorum bu yüzden. Sürekli gözümü düsünüyorum cok yoruldum bu durumdan sanki herkez gözüme bakip vah vah diyolarmis givi geliyor. Doktor dedi birde cok aşiri kuruluğun yok dedi birde dedi senin gözlerin beyaz ama bana öyle gelmiyor. Doktora bile inanmiyorum. Cünkü ben aynada resimde olmiyan seyi nasil göreyim degilmi? Simdide dudagim yan gibi geliyor aynaya bakinca. Kirpiklerimde kepeklenmede var maalesef onun icin sampuan kullaniyorum. Dislerim cürüyor bunada uzuluyorum iki tane kanal tedavili dişım var birinde apse gecmiyor cekilicek galiba cok uzuluyorum. Sizce göz kurulugu kötü birseymi??
Demi bende bunlari düsünüyorum yüzü yanan ne yapsin onlara göre ben halime sükretmem lazim ama beynime girmiyor girmiyor. Iyilesmek icin herseyi yaptim orda burda kaldim evden uzaklastim yok benim aklim fikrim sag gözümün daha damarli ve sulu durmasi. Böyle birşey mümkunmü sence? Birinin daha damarli sulu durmasi farkli duruyor sol gözümden.Ya milletin suratının yarısı yanmış kaza geçirmiş, bi gözü komple yok o olmayan yarım yüzüne makyaj yapıyor güle oynaya geziyor saç baş o biçim eğleniyor insanlar çok da özgüvenli burda gözün kurumuş ağlıyosun şaka gibi... dudağın da yamuk olabilir biraz herkesin yüzünde asimetri var instagramdaki barbiler değil kimse ki onlar da binbir hileyle öyle görünüyor zaten. dişlerin için de düzenli diş hekimine gidip taşlarını temizletir ağız bakımını ihmal etmezsen çürümez çürürse de dolgu yaptırırsın bi sakin yani bu ne ya
Evet böyle birşey mümkün. İnsanların bir gözü diğerinden daha damarlı ve sulu olabilir .Demi bende bunlari düsünüyorum yüzü yanan ne yapsin onlara göre ben halime sükretmem lazim ama beynime girmiyor girmiyor. Iyilesmek icin herseyi yaptim orda burda kaldim evden uzaklastim yok benim aklim fikrim sag gözümün daha damarli ve sulu durmasi. Böyle birşey mümkunmü sence? Birinin daha damarli sulu durmasi farkli duruyor sol gözümden.
Durursa dursun ne var? Milletin bi gözü anyaya bi gözü konyaya bakıyo umrunda değil sana ne oluyor gözün damarlı da? Ve muhtemelen obsesif bozukluğun var muhakkak psikiyatriye görünmeli ve ilaçlarını düzenli kullanmalısın bu sorundan başka şekilde asla kurtulamazsın sen ona kafayı takmışsın öyle değilse bile bir sanrı gibi gözüne öyle geliyor artık silkelen kendine gel bir de anneymişsin azcık ben ne yapıyorum de ya ayıp gerçekten şu yaptığınDemi bende bunlari düsünüyorum yüzü yanan ne yapsin onlara göre ben halime sükretmem lazim ama beynime girmiyor girmiyor. Iyilesmek icin herseyi yaptim orda burda kaldim evden uzaklastim yok benim aklim fikrim sag gözümün daha damarli ve sulu durmasi. Böyle birşey mümkunmü sence? Birinin daha damarli sulu durmasi farkli duruyor sol gözümden.
Gercektenmi? Kirpik dökülmeside var bende kepeklenmeden dolayoGözlerinizden birisi yeşil birisi siyah hem de birisi daha sulu ve damarlı. Sol gozun kirpiği sağdan daha uzun.
gözünde hiçbir şey yok kızım sen şaka mısın halüsinasyon görüyorsun bence sen
Gözlerin normal insan gözü ne sulu ne damarli fiziksel değil ama ruhen belli hasta olduğun,bakışların bile sönmüş insan bir psikiyatriye gider derki ben iyi değilim çare bulun anlatır da anlatır
Sağdski gözüm daha büyül durmuyormu göz kapagida farkli?gözünde hiçbir şey yok kızım sen şaka mısın halüsinasyon görüyorsun bence sen
Evet söner bu kadar stresi vücüdum kaldirmiyor. Sence farkli duruyormu söyle lütfen ama doğruyu biri daha büyük duruyor resomdeBakışların bile sönmüş insan bir psikiyatriye gider derki ben iyi değilim çare bulun anlatır da anlatırçocuğunu düşün ve doğrudan koş psikiyatriye yoksa çocuğa çok yazık olacak kaldı ki sende çok gençsin niçin bu işkenceyi sürdürüyorsun
Yav benimde milim kadar biri daha büyük diğeri daha küçük niye takmışsın bu sonradan olan bişey değil , sen kendin iyi değilsin ruhen kalben hastalanmasin git Dr aEvet söner bu kadar stresi vücüdum kaldirmiyor. Sence farkli duruyormu söyle lütfen ama doğruyu biri daha büyük duruyor resomde
Gözlerin normal insan gözü ne sulu ne damarli fiziksel değil ama ruhen belli hasta olduğun,bakışların bile sönmüş insan bir psikiyatriye gider derki ben iyi değilim çare bulun anlatır da anlatırçocuğunu düşün ve doğrudan koş psikiyatriye yoksa çocuğa çok yazık olacak kaldı ki sende çok gençsin niçin bu işkenceyi sürdürüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?