- Konu Sahibi mutsuzum2017
-
Anacim ben senden korkmaya başladım bana goEki Görüntüle 3106109 cokcok damarli degilmi gozumEki Görüntüle 3106110
iki gözün arasında hiçbir fark yok bence sen hayal görüyorsun ya da bizi trollüyorsunSağdski gözüm daha büyül durmuyormu göz kapagida farkli?
valla ben de bi ürktüm kdsldslşaAnacim ben senden korkmaya başladım bana go
Insan olmiyan birseyi görurmuki?iki gözün arasında hiçbir fark yok bence sen hayal görüyorsun ya da bizi trollüyorsun
Bendevalla ben de bi ürktüm kdsldslşa
Hersey görünsün diye o damarlar normalmi sence cokmu????Bendegozlerini pörtleterek bakmış resmen
psikolojisi bozuksa görür.Insan olmiyan birseyi görurmuki?
Ben kör oldum sayende bilmiyorum gözlerin ne durumdaHersey görünsün diye o damarlar normalmi sence cokmu????
yani bak biz bakıyoruz göremiyoruz bi tek sen görüyorsun demek ki sıkıntı başka anla artık psikiyatride senin dermanınpsikolojisi bozuksa görür.
Yok konusucak kimsem yok derdimi anlatabilecegim bakarmisin belki sen gorursun farki?Ben kör oldum sayende bilmiyorum gözlerin ne durumda
Ben 10 kere yazdım yine yazıyım tatmin olacaksan !Yok konusucak kimsem yok derdimi anlatabilecegim bakarmisin belki sen gorursun farki?
Acaba resimdemi gözükmuyor fark dicem ama etrafimdakilerede sordum yok yok diyolar birsey. Goz doktoruna sordum oda dediki minimal fark var ama hicbiyerimiz esit degildir dedi damarlar icin. Baska bi doktorada sordum oda gozlerimizin ihtiyaci var dedi damarlarayani bak biz bakıyoruz göremiyoruz bi tek sen görüyorsun demek ki sıkıntı başka anla artık psikiyatride senin dermanın
e bak koca koca hekimler demiş daha ne desinler hadi bizi burda neyiz bilmiyorsun bize güvenmiyorsun hekime de mi güvenmiyorsun 6 sene okumuş adam it köpek değilAcaba resimdemi gözükmuyor fark dicem ama etrafimdakilerede sordum yok yok diyolar birsey. Goz doktoruna sordum oda dediki minimal fark var ama hicbiyerimiz esit degildir dedi damarlar icin. Baska bi doktorada sordum oda gozlerimizin ihtiyaci var dedi damarlara
Abartilacak birsey yokmu diyosun yani? Bildigim kadari ile öyle aman aman bir hastaligim yok göz kurulugu ve korneam cok cok inceymis miyopum. Sjögren sendromundsn süphelendi doktor ama negativ cikti kuruluk icin diyorumHiç komiklikli şakalı yorum yapamayacağım, haline şükret daha beteri gelir demeyi de hiç sevmem ama Allah inşallah sizi kanser, MS tipi bir hastalıkla sınamaz. Sizin yatarak tedavi almanız gerekiyor, gözünüzün akıyla uğraşacağınıza doktor arayın!
Evet randevu bakiyorum. Iyilesirim insaallah ondan sonra önceden kafaya hicbirseyi takmazdim simdi ne oldu bilmiyorume bak koca koca hekimler demiş daha ne desinler hadi bizi burda neyiz bilmiyorsun bize güvenmiyorsun hekime de mi güvenmiyorsun 6 sene okumuş adam it köpek değil
ay sinirlerim bozuldu... mantığın devreden çıkmış senin böyle gitmez bu yardım al.
Göz kuruluğu kötü birseymi???
EvetGöz kuruluğu kötü birseymi???
Öyle bi hastalik hic duymadim. Göz kurulugu öldürmiyen ama süründuren bir hastalik. Sabahlari acamiyorum gozumu kupkuru olmuş cünküÖlümcül olabiliyor. Tabi siz yine de endişelenmeyin doktorunuza danışın ama hipoterüs obeleyşın pört diye bir hastalık varmış mazallah önce göz kuruması ardından körlük sonra da beyne yürüyomuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?