- 4 Mart 2012
- 15.971
- 37.178
- 798
- Konu Sahibi mutsuzum2017
-
Hepsinden önce sizin iyi bir psikatr tedavisi olmaya ihtiyacınız var. Sizin bu hezeyanlarınızın içinde 4 yaşindaki kızıniz ve eşiniz kim bilir ne durumdaMerhaba
Dertlesmek istedim
Bende göz kuruluğu var ve psikolojimi cok bozuyor. Sağ gözümün beyazi bana daha farkli geliyor sola bakaraktan ve asil bu psikolojimi cok bozuyor sağ gözüm daha cok damarlar var ve sulu duruyor. Göz doktoruna gittim ve sordum o da dediki minimal fark var ama hicbiyerimiz eşit degildir dedi. Ben aynalara bakip bakip hayati kendime zindan ediyorum bu yüzden. Sürekli gözümü düsünüyorum cok yoruldum bu durumdan sanki herkez gözüme bakip vah vah diyolarmis givi geliyor. Doktor dedi birde cok aşiri kuruluğun yok dedi birde dedi senin gözlerin beyaz ama bana öyle gelmiyor. Doktora bile inanmiyorum. Cünkü ben aynada resimde olmiyan seyi nasil göreyim degilmi? Simdide dudagim yan gibi geliyor aynaya bakinca. Kirpiklerimde kepeklenmede var maalesef onun icin sampuan kullaniyorum. Dislerim cürüyor bunada uzuluyorum iki tane kanal tedavili dişım var birinde apse gecmiyor cekilicek galiba cok uzuluyorum. Sizce göz kurulugu kötü birseymi??
Konu sahibi zaten fena takmışÖlümcül olabiliyor. Tabi siz yine de endişelenmeyin doktorunuza danışın ama hipoterüs obeleyşın pört diye bir hastalık varmış mazallah önce göz kuruması ardından körlük sonra da beyne yürüyomuş.
Ben takmiyorum insaallah allah ayni seyle sinamaz dalga gecenleri....Konu sahibi zaten fena takmış
Bide dalga geçmenin ne alemi var
Belli ki zor durum da üstüne üstüne gitmek ne derece doğru
Puhahahahahaha ahahahahahaahah ahahahahahahahahahahah dilkat et sen gözüm kuru, damarım çok derken Allahın gücüne gidip kanser falan olma.Ben takmiyorum insaallah allah ayni seyle sinamaz dalga gecenleri....
Konu sahibi zaten fena takmış
Anladınız mı şimdi nedenini? Dalga geçmiyoruz. Yol gösterdik olmadı şimdi de ters psikoloji yapıyoruz.Ben takmiyorum insaallah allah ayni seyle sinamaz dalga gecenleri....
Anladınız mı şimdi nedenini? Dalga geçmiyoruz. Yol gösterdik olmadı şimdi de ters psikoloji yapıyoruz.
Bende çok şeyler yaşadım, çocuklarımın sagliklariyla sinandim hala sinaniyorum ama insan kendisi güçlü olmalı, gerekiyorsa tedavini olacaksın bu kadar basit.Sıs ılçık kıdın kınıdığını yışımıdın ilmi inş
Cokmu komik? Senin göz kuruluğun varmi bilmiyorum ama iyi birsey degilPuhahahahahaha ahahahahahaahah ahahahahahahahahahahah dilkat et sen gözüm kuru, damarım çok derken Allahın gücüne gidip kanser falan olma.
Gecmis olsun neyi var cocuklarinin?Bende çok şeyler yaşadım, çocuklarımın sagliklariyla sinandim hala sinaniyorum ama insan kendisi güçlü olmalı, gerekiyorsa tedavini olacaksın bu kadar basit.
Ay anlatma Allah aşkına iki gün sonra kızımda şu mu bu mu var diye konu açacak sübyana yazık ya!Gecmis olsun neyi var cocuklarinin?
Randevu bakiyorum ama gercektende yok neden yalan konusayim. Bakin iyi degilim gozlerimi incelicek kadar kotuyum dertlesecek kimsem yok bebde buraya yaziyorum istemeyen okumazBiz zaten onun takmasından değil psikiyatriye git dememizi ciddiye almamasından dolayı illallah ettik. Hala aynı şeyleri sorup randevu alamadım diye geçiştiriyor.
Anlatır miyim ya. Kızım da değil bende mi var der başlar.Ay anlatma Allah aşkına iki gün sonra kızımda şu mu bu mu var diye konu açacak sübyana yazık ya!
M meredithgrey
Her branşın acili var alamadım çok kötüyüm diyin yardımcı olurlar zaten sizi dinledikleri zaman. Durumunuz ciddi çünkü.Randevu bakiyorum ama gercektende yok neden yalan konusayim. Bakin iyi degilim gozlerimi incelicek kadar kotuyum dertlesecek kimsem yok bebde buraya yaziyorum istemeyen okumaz
Ya enabizda uygun randevu açılınca mesaj geliyor zaten nasıl randevu alamıyorsunuz hayret.Randevu bakiyorum ama gercektende yok neden yalan konusayim. Bakin iyi degilim gozlerimi incelicek kadar kotuyum dertlesecek kimsem yok bebde buraya yaziyorum istemeyen okumaz
Ya şu halde bile güldürdün gerçekten ağlanacak halimize güler olduk...Anlatır miyim ya. Kızım da değil bende mi var der başlar.
Ben gözümle takintiliyim sadeceAnlatır miyim ya. Kızım da değil bende mi var der başlar.
Devlette dolu hep yaptim talepYa enabizda uygun randevu açılınca mesaj geliyor zaten nasıl randevu alamıyorsunuz hayret.
Bende yazdım bir dünya şey aynen devam ediyorAnladınız mı şimdi nedenini? Dalga geçmiyoruz. Yol gösterdik olmadı şimdi de ters psikoloji yapıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?