Böyle hayat zaman gecmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hepsinden önce sizin iyi bir psikatr tedavisi olmaya ihtiyacınız var. Sizin bu hezeyanlarınızın içinde 4 yaşindaki kızıniz ve eşiniz kim bilir ne durumda

Konu sahibi zaten fena takmış
Bide dalga geçmenin ne alemi var
Belli ki zor durum da üstüne üstüne gitmek ne derece doğru

Biliyorum haklısınız ama Allah aşkına ciddiye alınacak yanı var mı konu sahibinin?

Biz zaten onun takmasından değil psikiyatriye git dememizi ciddiye almamasından dolayı illallah ettik. Hala aynı şeyleri sorup randevu alamadım diye geçiştiriyor.

Biz zaten onun takmasından değil psikiyatriye git dememizi ciddiye almamasından dolayı illallah ettik. Hala aynı şeyleri sorup randevu alamadım diye geçiştiriyor.
Randevu bakiyorum ama gercektende yok neden yalan konusayim. Bakin iyi degilim gozlerimi incelicek kadar kotuyum dertlesecek kimsem yok bebde buraya yaziyorum istemeyen okumaz

Randevu bakiyorum ama gercektende yok neden yalan konusayim. Bakin iyi degilim gozlerimi incelicek kadar kotuyum dertlesecek kimsem yok bebde buraya yaziyorum istemeyen okumaz
Her branşın acili var alamadım çok kötüyüm diyin yardımcı olurlar zaten sizi dinledikleri zaman. Durumunuz ciddi çünkü.

Anladınız mı şimdi nedenini? Dalga geçmiyoruz. Yol gösterdik olmadı şimdi de ters psikoloji yapıyoruz.
Bende yazdım bir dünya şey aynen devam ediyor
O yüzden ters doğru prk fayda etmiyor
Okuyunca dalga gibi Oluyor
Zaten takıntılı daha sıkıntı etmesin cidden artık korkuyorum kendisinden sürekli gözünün resmini çekip yolluyor
Itü değil durumu hiç mi ailesi yakını eşi dostu yok anlamadım inan ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…