- 21 Eylül 2017
- 567
- -658
- 48
- 39
- Konu Sahibi mutsuzum2017
-
Neden farkli dursun isteyeyeyim yüzümün. Sen istermisin?Gözümün birinin diğerinden fazla damarları belirginse ne olabilir? Ne olur yani mutasyona mı uğrarım kulağımdan üçüncü bacağım mı çıkar? Kör mü olurum? Toplumdan mı dışlanırım? Beni okyanusun ortasındaki üç metrekarelik bir adaya mı hapsederler?
Dudağım yan olsa ne olur? Kocam beni değil dolgun dudaklı bir afeti mi öper? Bir daha çorba içemez miyim? Ne olur yani asimetrik olursa?
Tek gözüm sulu duruyorsa ne olabilir? Biri gelip ekmek mi banar?
Demi hertarafimiz simetrik degilmis öyle söyledi göz doktorum. Onada anlattim derdimi bi gözüm daha sulu daha damarli duruyor diye. Oda dediki minimal fark var ama hic biyerimiz simetrik değil dedi. Gozlerin beyaz dedi kuruluğun asiri siddetli değil dedi. Ama ben bir iki saat seviniyorum sonra yine ayniyim doktordan ciktiktan sonraPsikiyatri hekimi gözünüzü değil ruhunuzu tedavi edecek zaten.
Yani hepimizin bir gözü ya da kaşı diğerinden milimetrik olarak , şekil olarak form olarak farklı olabilir. Ama biz bunu kafaya takmıyoruz. Çünkü insan bedeni böyledir , sağlıklı ruhlar bunu boylece kabullenir.
Benim bir gözüm üniversite okurken çok çalışmaktan kanlandı . Ve halen daha uykusuz ve yorgun olduğumda sağ gözümün sağ kısmi kan dolar. Ama bunu takmiyorum. Herkesin vardır böyle sorunları.
Siz psikiyatriye gittiğinizde sizi sorunlarla baş edebilme konusunda tedavi edecek. Çünkü sorun gözünüzde değil ruhunuzda.
Size tatsiz gelen şeylerle yaşamayı ve bunlara alışmayı öğrenmeniz gerekiyor.
Ayrica hicbir antidepresan size şu an içinde bulunduğunuz ruh hali kadar zarar vermeyecek. Nedir bu milletteki antidepresan korkusu.
Bakıyorum da sağlıklı insanlar korkmuyor da ruhu sağlıksız insanlar korkuyor antidepresanlardan
Bu kadar takıntı ve üzüntüye beden tepki veriyor tabi..sizinle daha öncede konuştuk.Siz takıntı yapmışsınız..Bence sizin psikolog degil psikiyatriye gitmeniz gerekiyor..Bak çok açık soylicem kusura bakmayın ama kafayı yersiniz bu gidişleArtik hertarifim seyiriyor. Yüzüm karincalanmaya başladi. Strestenmi acaba bunlar?
Evet psikologa degil psikatriye ihtiyacim var benimBu kadar takıntı ve üzüntüye beden tepki veriyor tabi..sizinle daha öncede konuştuk.Siz takıntı yapmışsınız..Bence sizin psikolog degil psikiyatriye gitmeniz gerekiyor..Bak çok açık soylicem kusura bakmayın ama kafayı yersiniz bu gidişle
Boşverin etrafı hemen randevu alın ve tedaviye başlayın..Hayati zehir ediyorsunuz kendinize..Birde çocuğunuz var dimi?Kafaya takma demelik bir olay değil sizinkisi ..Lütfen kendinize bir iyilik yapın ve psikiyatriste gidin.O size durumunuzun ne olduğunu anlatıcak ve belki bir ilaçla bu durum geçicek.Evet psikologa degil psikatriye ihtiyacim var benimama etrafimdakiler benim durumumun ciddiyetinin farkinda degil maalesef sadece kafaya takma diyolar.
Psikatriye gittim bir kere hastalik hastasin ve kaygi bozuklugu var dedi bana ama devam etmedim tedavime gittikcede daha kötü oluyorum. Bugun soz verdim aynalara bakmicam bakdigim an cok kötü oluyorum. Sen gözümün resmine bakmismiydin bi farklilik görebildinmi??Boşverin etrafı hemen randevu alın ve tedaviye başlayın..Hayati zehir ediyorsunuz kendinize..Birde çocuğunuz var dimi?Kafaya takma demelik bir olay değil sizinkisi ..Lütfen kendinize bir iyilik yapın ve psikiyatriste gidin.O size durumunuzun ne olduğunu anlatıcak ve belki bir ilaçla bu durum geçicek.
İlk olarak tedaviye devam edeceksin.Öyle hemen iyileşme olmaz.1 ay sonra başlarsın etkileri görmeye..2.si kendine söz versende en fazla 2 gün devam edersin çünkü senin takintin baya ileri boyutta.3.sü evet resmi gördüm ve hiç bir fark yoktu.Yani sen neyi nasıl görüyorsun bilmiyorum beden algın bozulmuş..Biz ne kadar desekte sen ikna olmayacaksın.Psikatriye gittim bir kere hastalik hastasin ve kaygi bozuklugu var dedi bana ama devam etmedim tedavime gittikcede daha kötü oluyorum. Bugun soz verdim aynalara bakmicam bakdigim an cok kötü oluyorum. Sen gözümün resmine bakmismiydin bi farklilik görebildinmi??
Aynen beden algim bozulmus olabilir hicbi tarafimi normal gormuyorumki belki disarda gorrnler beni normal goruyor ama ben öyle görmuyorumİlk olarak tedaviye devam edeceksin.Öyle hemen iyileşme olmaz.1 ay sonra başlarsın etkileri görmeye..2.si kendine söz versende en fazla 2 gün devam edersin çünkü senin takintin baya ileri boyutta.3.sü evet resmi gördüm ve hiç bir fark yoktu.Yani sen neyi nasıl görüyorsun bilmiyorum beden algın bozulmuş..Biz ne kadar desekte sen ikna olmayacaksın.
Kötü olmazsınız, gidin. Sanki böyle çok iyisiniz. Kızınızı düşünün ya!Psikatriye gittim bir kere hastalik hastasin ve kaygi bozuklugu var dedi bana ama devam etmedim tedavime gittikcede daha kötü oluyorum. Bugun soz verdim aynalara bakmicam bakdigim an cok kötü oluyorum. Sen gözümün resmine bakmismiydin bi farklilik görebildinmi??
İşte sorun bu.Hastalik senin bedeninde değil.Zihninde.Ben sana bir fark yok derim anlık iyi gelir.Aynalara bakma sürekli..Kendini kontrol etme..Çünkü algin seni yanıltıyor sürekli..Aynen beden algim bozulmus olabilir hicbi tarafimi normal gormuyorumki belki disarda gorrnler beni normal goruyor ama ben öyle görmuyorum. Simdi sen fark goremedim dedin 1 saat mutlu oluyorum yine ayni
Göz kirulugu takintisi degil aslinda birbirindenf arkli durmasi gozlerim beyazi biri daha damarli sulu duruyor buna uzuluyorum. Sen nasil normal karsiliyotsunHayatımda ilk defa göz kuruluğu takıntısı görüyorum, gerçekten iyi değilsiniz.
Hiçbir anlamı yok ama söyleyeyim, evin her yerinde damlalar var göz kuruluğu sebebiyle ve iki gözüm bariz şekilde birbirinden farklı. Hiç buna üzülmek aklıma gelmemişti.
Canim gozlerinde hic bir farklılık yok, gozun içindeki damar sayisinada kimse bakmaz eşit olan bir insan olduğunu zannetmiyorum. Simdi asil konumuz gerçekten psikiyatriye gitmen gerektiğini anlaman gerek, karincalanmalar, uyuşmalar yasiycak kadar takmış durumdasın. Bir ay sonra inan çok daha mutlu olacaksın. Turkiyede cogu insan psikolojik destek alıyor, ilac kullaniyor buna bende dahilim. Bu sekilde hayatina devam edemezsin, cunku takıntı haline getirdigin icin vücudundaki her yeri inceliyceksin. Cok bakincada bir şeyler bulacaksın. İnsanlara cevap bile vermiyorsun psikolojik diyenlere. Lutfen bunu en azından cocugun icin yap cunku suanki takintin git gide artacak.Aynen beden algim bozulmus olabilir hicbi tarafimi normal gormuyorumki belki disarda gorrnler beni normal goruyor ama ben öyle görmuyorum. Simdi sen fark goremedim dedin 1 saat mutlu oluyorum yine ayni
Ben asimetri demedimki odami var bende???
Bir kere gittim peki faydasi olurmu? Ama ben aynada goruyorum farkliligi
Sanırım bu 50. Göz kuruluğu konusu açışınız. Keşke psikolojik destek alsanız. Psikolojiniz düzeldiğinde kuruluğunuzun da düzeleceğinden şüphem yokMerhaba
Dertlesmek istedim
Bende göz kuruluğu var ve psikolojimi cok bozuyor. Sağ gözümün beyazi bana daha farkli geliyor sola bakaraktan ve asil bu psikolojimi cok bozuyor sağ gözüm daha cok damarlar var ve sulu duruyor. Göz doktoruna gittim ve sordum o da dediki minimal fark var ama hicbiyerimiz eşit degildir dedi. Ben aynalara bakip bakip hayati kendime zindan ediyorum bu yüzden. Sürekli gözümü düsünüyorum cok yoruldum bu durumdan sanki herkez gözüme bakip vah vah diyolarmis givi geliyor. Doktor dedi birde cok aşiri kuruluğun yok dedi birde dedi senin gözlerin beyaz ama bana öyle gelmiyor. Doktora bile inanmiyorum. Cünkü ben aynada resimde olmiyan seyi nasil göreyim degilmi? Simdide dudagim yan gibi geliyor aynaya bakinca. Kirpiklerimde kepeklenmede var maalesef onun icin sampuan kullaniyorum. Dislerim cürüyor bunada uzuluyorum iki tane kanal tedavili dişım var birinde apse gecmiyor cekilicek galiba cok uzuluyorum. Sizce göz kurulugu kötü birseymi??
Çünkü çok normal, başka derdim mi yok takacak?Göz kirulugu takintisi degil aslinda birbirindenf arkli durmasi gozlerim beyazi biri daha damarli sulu duruyor buna uzuluyorum. Sen nasil normal karsiliyotsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?