Böyle hayat zaman gecmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden farkli dursun isteyeyeyim yüzümün. Sen istermisin?

Demi hertarafimiz simetrik degilmis öyle söyledi göz doktorum. Onada anlattim derdimi bi gözüm daha sulu daha damarli duruyor diye. Oda dediki minimal fark var ama hic biyerimiz simetrik değil dedi. Gozlerin beyaz dedi kuruluğun asiri siddetli değil dedi. Ama ben bir iki saat seviniyorum sonra yine ayniyim doktordan ciktiktan sonra .

Bugun aynalara bakmicam söz verdim kendime. Bu kadar insan yalan söylemezya bana heralde değilmi? Kime sorsam gözlerin ayni diyor cünkü. Göz doktorum sadece minimal fark var dedi damarlanma icin ama hic biyerimiz simetrik degildir dedi ve gözletin beyaz dedi.

Artik hertarifim seyiriyor. Yüzüm karincalanmaya başladi . Strestenmi acaba bunlar?
Bu kadar takıntı ve üzüntüye beden tepki veriyor tabi..sizinle daha öncede konuştuk.Siz takıntı yapmışsınız..Bence sizin psikolog degil psikiyatriye gitmeniz gerekiyor..Bak çok açık soylicem kusura bakmayın ama kafayı yersiniz bu gidişle

Evet psikologa degil psikatriye ihtiyacim var benim ama etrafimdakiler benim durumumun ciddiyetinin farkinda degil maalesef sadece kafaya takma diyolar.

Evet psikologa degil psikatriye ihtiyacim var benim ama etrafimdakiler benim durumumun ciddiyetinin farkinda degil maalesef sadece kafaya takma diyolar.
Boşverin etrafı hemen randevu alın ve tedaviye başlayın..Hayati zehir ediyorsunuz kendinize..Birde çocuğunuz var dimi?Kafaya takma demelik bir olay değil sizinkisi ..Lütfen kendinize bir iyilik yapın ve psikiyatriste gidin.O size durumunuzun ne olduğunu anlatıcak ve belki bir ilaçla bu durum geçicek.

Psikatriye gittim bir kere hastalik hastasin ve kaygi bozuklugu var dedi bana ama devam etmedim tedavime gittikcede daha kötü oluyorum. Bugun soz verdim aynalara bakmicam bakdigim an cok kötü oluyorum. Sen gözümün resmine bakmismiydin bi farklilik görebildinmi??

İlk olarak tedaviye devam edeceksin.Öyle hemen iyileşme olmaz.1 ay sonra başlarsın etkileri görmeye..2.si kendine söz versende en fazla 2 gün devam edersin çünkü senin takintin baya ileri boyutta.3.sü evet resmi gördüm ve hiç bir fark yoktu.Yani sen neyi nasıl görüyorsun bilmiyorum beden algın bozulmuş..Biz ne kadar desekte sen ikna olmayacaksın.

Aynen beden algim bozulmus olabilir hicbi tarafimi normal gormuyorumki belki disarda gorrnler beni normal goruyor ama ben öyle görmuyorum . Simdi sen fark goremedim dedin 1 saat mutlu oluyorum yine ayni

Kötü olmazsınız, gidin. Sanki böyle çok iyisiniz. Kızınızı düşünün ya!

Aynen beden algim bozulmus olabilir hicbi tarafimi normal gormuyorumki belki disarda gorrnler beni normal goruyor ama ben öyle görmuyorum . Simdi sen fark goremedim dedin 1 saat mutlu oluyorum yine ayni
İşte sorun bu.Hastalik senin bedeninde değil.Zihninde.Ben sana bir fark yok derim anlık iyi gelir.Aynalara bakma sürekli..Kendini kontrol etme..Çünkü algin seni yanıltıyor sürekli..

Hayatımda ilk defa göz kuruluğu takıntısı görüyorum, gerçekten iyi değilsiniz.
Hiçbir anlamı yok ama söyleyeyim, evin her yerinde damlalar var göz kuruluğu sebebiyle ve iki gözüm bariz şekilde birbirinden farklı. Hiç buna üzülmek aklıma gelmemişti.

Göz kirulugu takintisi degil aslinda birbirindenf arkli durmasi gozlerim beyazi biri daha damarli sulu duruyor buna uzuluyorum. Sen nasil normal karsiliyotsun

Canim gozlerinde hic bir farklılık yok, gozun içindeki damar sayisinada kimse bakmaz eşit olan bir insan olduğunu zannetmiyorum. Simdi asil konumuz gerçekten psikiyatriye gitmen gerektiğini anlaman gerek, karincalanmalar, uyuşmalar yasiycak kadar takmış durumdasın. Bir ay sonra inan çok daha mutlu olacaksın. Turkiyede cogu insan psikolojik destek alıyor, ilac kullaniyor buna bende dahilim. Bu sekilde hayatina devam edemezsin, cunku takıntı haline getirdigin icin vücudundaki her yeri inceliyceksin. Cok bakincada bir şeyler bulacaksın. İnsanlara cevap bile vermiyorsun psikolojik diyenlere. Lutfen bunu en azından cocugun icin yap cunku suanki takintin git gide artacak.

Gozun damarli ve sari olabilir, hic gecmeyebilir, kuruluk bunu yapabilir. Hep boyle yasayabilirsin. Ne yapmayi dusunuyorsun bu durumda?

Gözün gayet normal ve evet çift olan organlar hiçbir zaman tamamen aynı olmazlar ama ben de psikiyatrik destek almana katılıyorum. Tedavine devam edersen her yerin normal gelmeye başlar.

reedd M Mutlak Butlan Simurgp
Evcilpiton Esra G gunces
Lütfen yorum yapmayın. Bu üye daha önce yine kuruluk için konu açmış o zaman şu üye asimetrik dedi diye kafaya bunu takmış. Ne görüyorsa onu düşünüyor. Lütfen yardımcı olmayın hastalığına. Kızı var daha küçük. Yarın öbür gün yine konu açacak kafasına bir şey takacak. İntihar girişimleri olmuş ayrıca. Ben diğer mesajlarını beğenmedim yapıyorum ki konu açarsa üyeler bu - sayıdan anlasın ve yorumlarına dikkat etsin.

Yazık o çocuğun önünde yine girişimde bulunursa ne biçim travma olur. Hadi akıl sağlığınızı kaybettiniz vicdanınızda mı yok kızınıza karşı anlamıyorum ben
Ben asimetri demedimki odami var bende???

Bir kere gittim peki faydasi olurmu? Ama ben aynada goruyorum farkliligi

Son düzenleme:
Sanırım bu 50. Göz kuruluğu konusu açışınız. Keşke psikolojik destek alsanız. Psikolojiniz düzeldiğinde kuruluğunuzun da düzeleceğinden şüphem yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…