Böyle hayat zaman gecmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hadi bu gun bir degisiklik yap ve bunlari hic dusunme. Aklina gelince baska seyler dusunmeye calis. Bir de boyle dene bakalim.

Aylardır şu kadını da çileden çıkarmışsın B Bihterinpekisi
Ben kimseyi cileden cikarmadim hanfendi. Begenmedim ifadedi atiyorsunuz her konuma hicmi baska ugrasiniz yok?? Benim derdim inanin yetiyor bana zaten mecburda degilsiniz konumu okumaya

Ben kimseyi cileden cikarmadim hanfendi. Begenmedim ifadedi atiyorsunuz her konuma hicmi baska ugrasiniz yok?? Benim derdim inanin yetiyor bana zaten mecburda degilsiniz konumu okumaya

Emin misiniz? Maşallah çileden çıkarmadığınıza 2 saniyede ikna olmuşsunuz. Ama gözünüzün anormal olmadığına aylardır ikna olamadınız ilginç...

Çıkıyorum çıkıyorum ama içim rahat etmiyor geri geliyorum o küçük kız için.

Olabilir cileden cikarmis olabilirim ben ama kimseyi zorlamiyorum konuma bakmasi icin veya yorum yapmasi icin. Bende iyi olmak istiyorum. Anlamadigim sey sadece ben olmiyan birseyi aynada nasil goruyorum tek derdim gözümün farkli durmasi yani beyazi biri daha damarli ve sulu gibi duruyor cok uzuluyorum bu duruma ama böyle yasamak istemiyorum inan sürekli ayna elimde fener elimde gözüme bakiyorum yoruldum artik burayada dertlesmek icin actim konumu
Hastane yatişina bile raziyim ama etrafimdakiler degil

Benim icin buyuk dert.

Taktigin konular dert degil ama takma sebebin baslibasina cok buyuk bir dert ve bu isin uzmanlari bizler degiliz, senin anlamadigin nokta bu. Buradaki insanlar da sabir konusunda uzamanlasmis kisiler degil. Her konunda herkes yazdi ve senin tek ve degismeyen cevabin sende de var mi oldu ya da dert ettigin seyleri takilmis plak gibi tekrarlaman oldu. Sabir da bir yere kadar. Bu senin icin cok siradan ve olagan bir konusma ama karsi taraf icin cok eziyet verici bir konusma. Yani senin sorunun dertlesme ile cozulecek cinsten bir sorun degil. Bir uzmandan yardim alman sart.

Ya hanımefendi onu anladık. Ama insanlar diyor ki göz hastalığı değil bu psikolojik rahatsızlık. Yok ilaç yaramıyor yok etrafta alay ederler bilmem ne... Bahane edip gitmiyosunuz. Okudum tüm mesajlarınızı. Neden kendinize ve kızınıza ısrarla bunu yapıyosunuz? İnsanların bildiği var doktora gidin.

Burada iyi iyi desinler size 1 hafta sonra yine gelip konu açıcaksınız yine aynı şeyleri sorucaksınız. Sonra yine kötü hissediceksiniz.

Ya etrafınızdakileri niye dinliyosunuz bu 1.
2. Siz ilaç tedavisinide yarıda bırakmışsınız devam etmiyosunuz ki
Madem yatırmıyolar ilaç kullanın o zaman.

Bir kere gereksiz genel bi takinti var gibi geldi bana sizde. Dr ne dedi kotu bir seymi diye ona sormadinizmi? Renk farkini siz abartiyor olabilirmisiniz. Renk farki goz kurulugundanmiymis bunu sordunuzmu?
Yillar once bana dr sert lens kullanmak zorundasiniz gozleriniz kuru demisti. Ama ben bi zarar gormedim cok sukur. Belki seviyeleri vardir. Tabii sorup arastirmak en mantiklisi ama hastalik hastasida olmayin sukur edip gerekli ise tedavi onlem alin bu kadar. Ne diye hayati zindan ediyorsunuz kendinize anlamıyorum

Gereksiz takintimi sence? Bi hic icinmi ben kendimi yiyip bitiriyorum yoksa aylardir? Ben doktora sordum dedim bi gözüm daha damarli ve sulu geliyor diye oda dediki minimal fark var. Kollarini gösterdi ordaki damarlarda ayni degil dedi hani baya baya uğrasti beni ikna etmek icin. Ben tabii 1 saat ikna oldum sonra yine elimde aynalar.

Dert değil demi? Kuruluğu takmiyorum inan sadece gözümün biri daha sulu daha damarli duruyor ona üzülüyorum ama elimdende birsey gelmiyor.

Ben böyle olmak istermiydim sence? Kim olmak ister? Sürekli ayna elimde bezdim vallaha bezdim yoruldum. Sadece gözüm değil suratimin hic bi tarafi normal gelmiyorki sanki bi yanagim düsmuş gibi assagi sarkmis gibi duruyor. Alt dudagim yan bi göz kapağim sarkık. Ergenlikte cikmayan sivilceler ile dolu yüzüm göz altlarim mor dislerim cürüyor kiriliyor. Bunlar beni hep hayattan soğuttu. Yapamiyorum artik oysa benim cok güclu durmam lazim ama beceremiyorum. Göz kurulugu icin tedavide oluyorum göz yasini arttiran raporlu damla kullaniyorum ama ben eski haline dönmiyeceğini biliyorum....

Kendinizde neden bu kdar kusur buluyorsunuz? Herkesin bu tarz problemleri var. Basit şeyler. Düzgün bakarsanız dişiniz çürümez. Allah büyük dert vermesin. Acilen bir psikoloğa gidin. Kendinizi sevin. Hayat böyle geçmez. Bir kere dünyaya geliyoruz.

Tesekkur ederim ama sanki herkez beni rahatlatmak icin diyirmus gibi geliyor ben goruyorum aynada
e tamam diyelim öyle. bunun sana sağlık olarak bir zararı yok demek ki. doktorlar normal görüyor.
benim de sol göz kapağım düşük genetik olarak. eskiden fark edilmezdi şimdi yaş, yorgunluk derken bariz fark ediliyor. gözümün biri yarıya kadar kapalı nerdeyse. böyle kabuk ettim kendimi. napayım yani öyle görünüyosa, gözüm görüyor ya şükür. makyajla vs. dengelemeye çalışıyorum. senin de dudağın yan ise ee yani???

bi fark göremiyorum normal göz işte. senden başka kimsenin fark ettiğini de sanmam.
benim alt kirpiğim yok, bak senin en azından kirpiğin varmış kıskandım :)

Yaş kaç

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…