Boyle hayatiniz olsaydi?

yorgunummm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
1.000
546
123
İstanbul
Kızlar slm empati kurarmisiniz benimle? Diyelim ki evlisiniz severek olmus :) eviniz arabaniz var esinizin durumu iyi 5 yasinda kiziniz var ama cinsellik yok gibi bisey yani 1 2 ayda bir sorun esinizde sizi seviyor ama evlendiginizden beri isteksiz siz cabaliyorsunuz ama bi muddet sonra cabalariniz sonuc vermiyor bu sekilde bi hayatta yolunuzu nasil cizerdiniz ? Yorumlariniz benim icin cok onemli ..

Sertleşme problemi var mı? Yoksa sizi çekici artık bulmuyor mu? Bu konuda ne söylüyor? Çünkü aranızdaki çekim de bitmiş olabilir, bir sağlık sorunu da yaşıyor olabilir. Ona göre yorum yapmalıyız.

Kızlar slm empati kurarmisiniz benimle? Diyelim ki evlisiniz severek olmus :) eviniz arabaniz var esinizin durumu iyi 5 yasinda kiziniz var ama cinsellik yok gibi bisey yani 1 2 ayda bir sorun esinizde sizi seviyor ama evlendiginizden beri isteksiz siz cabaliyorsunuz ama bi muddet sonra cabalariniz sonuc vermiyor bu sekilde bi hayatta yolunuzu nasil cizerdiniz ? Yorumlariniz benim icin cok onemli ..
Seks yoksa kocanla aranda bag da yoktur bence. Net!

doktora gitmeli bence eşin, psikolojik ya da fizyolojik bir sorunu olabilir, sorunu bulup ortadan kaldırmalısınız, hiç bişey yapmadan bekleyerek bi çözüm üretilmez

sebepleri arardim acaba bir rahatsizligi varda soyleyemiyor cekiniyormu bilemez insan

Kişiye bağlı bir şey bu.
Sizin için evlilikte cinselliğin ne ifade ettiğine.
Ben olmazsa olmaz olarak görüyorum mesela.
Eğer eşimle her yolu denediysem, ise yaramadı veya yardım almaya yanasmadiysa ben evliliği devam ettiremeyebilirdim.

Cinselliksiz evlilik olmaz olmamalı
O evlılık oyle devam etmemeli.

Dıger yandan da eşimın sorunlu oldugunu düşünürdüm
Neden bu kadar isteksız ve pasif ?
Bu konuyu eşinle konuştun mu?

Eşinin neden istemediğini sordunuz mu? Çok mu yogun çalışıyor? Libidosu mu düşük? Evlendiğinizden beri mi, bu şekil de. Yoksa son aylarda azaldı?
Eşinizin başka bir şekil de, enerjisi ni boşaltıyor olmayasın?

Evlilikte hic seks yoksa insan baska arayislara girebilir disarida
Çünkü bu fizyolojik bir ihtiyaç ve temel bir ihtiyac
Hele ki genc insanlarsaniz tehlikeli bir durum evlilik icin

E tabiki bunalırdım
Ama nedeni nedir,açıklaması ?

cinsellik evliliğin temeli bence. eşin doktora gittimi, yoksa bende bi sorun yokmu diyo. cevabım buna göre şekillenebilir

Back
X