Boyle hayatiniz olsaydi?

Sertleşme problemi var mı? Yoksa sizi çekici artık bulmuyor mu? Bu konuda ne söylüyor? Çünkü aranızdaki çekim de bitmiş olabilir, bir sağlık sorunu da yaşıyor olabilir. Ona göre yorum yapmalıyız.
Kaciyor tek sorun bu dusa bile ben zorlarsam girer :( yillarca sordum sorun yok sacmalama kafam dinlenmiyor diyor

Kişiye bağlı bir şey bu.
Sizin için evlilikte cinselliğin ne ifade ettiğine.
Ben olmazsa olmaz olarak görüyorum mesela.
Eğer eşimle her yolu denediysem, ise yaramadı veya yardım almaya yanasmadiysa ben evliliği devam ettiremeyebilirdim.
Tabi benim icinde onemli hatta bi konu acmistim burda gece ilgi gosterdim bugun git yarin gel dedi diye

Gitmiyor sorun yokmuş
o zaman iş değişir evlilik cinsellik değil deniyor ama katılmıyorum evlilik yarısı cinselliği kapsayan bir kurum.eşlerin arasındaki bağı kuvvetlendiren şeylerden biri de o zaten.

hasta olur,yaşlı olur,doktora gider çözüm bulunamaz o zaman elbette saygı duyarım ve evlilik = cinsellik değil derim ama senin durumun çok farklı

İlk eşimdede cınsel sorunlar vardı ama oyle boyle degıl evlılıgımız boyunca hıc bır sekılde bırlıktelık saglayamadık.Ben onun kıcına tekmeyı atacakken o bana attı. O zaman ondan hıc ayrılmayı dusunmuyordum yanı ne bılım cırkın gelıyordu bunlar ama sımdı 2. evlendım 5 senedır evlıyım
ıyı kı ayrılmısız dıyorum oburunden

İlk eşimdede cınsel sorunlar vardı ama oyle boyle degıl evlılıgımız boyunca hıc bır sekılde bırlıktelık saglayamadık.Ben onun kıcına tekmeyı atacakken o bana attı. O zaman ondan hıc ayrılmayı dusunmuyordum yanı ne bılım cırkın gelıyordu bunlar ama sımdı 2. evlendım 5 senedır evlıyım
ıyı kı ayrılmısız dıyorum oburunden
Kusura bakmayin ama hic olmadimi merak ettim

Kusura bakmayin ama hic olmadimi merak ettim
Yok hıc olmadı bırlesme 7 kere denememız oldu . Bırde tup bebegımız oldu tabı bunla alakalı degıldı ama cocukta yaptım ona kalsaydı oda olmazdı

Bu tarz bir konuya üyelerden biri bir cevap yazmıştı,adını hatırlamıyorum kimdi ama çok hoşuma gitmişti.
'Cinsellik yaşanmayacaksa kardeş kardeş uyumak için mi evlendik? E benim kardeşim var zaten.' gibi bir cevaptı ve katılıyorum. Kesinlikle doktora gidilmeli,çare bulunmalı.Benim için ilk 3 sırada bu konu ama önem vermeyenler için göz de yumulabilir

Cinselliksiz evlilik olmaz olmamalı
O evlılık oyle devam etmemeli.

Dıger yandan da eşimın sorunlu oldugunu düşünürdüm
Neden bu kadar isteksız ve pasif ?
Bu konuyu eşinle konuştun mu?
Konusmamiz tartismaya dönüyor evet sorun var ama cozemedim 4 yildirda cabalamaktan yoruldum

Back
X