Boyle hayatiniz olsaydi?

Tabi benim icinde onemli hatta bi konu acmistim burda gece ilgi gosterdim bugun git yarin gel dedi diye

Eşini bu durumu sorun olarak görmüyorsa ayrılın.
Bu şekilde evlilik sürdürmek anlamsız zaten.
Devlet dairesi mi burası bugün git yarın gel. Bir kadın kaç kere reddedilir, kaçıncı da vazgeçer?
Bu kadar yok denecek kadar az birliktelik varken keske çocukta olmasaymis. Arada kalan o olacak biraz.

1 hafta net 2 yede merdiven dayiyor bazen
anladım cnm .
başkaca neleri sıkıntılı bu adamın.
belli ki psikolojik bazı sorunları var.
ne bileyim sizle ilgilenir mi gezer tozar mı?
hayata bakışı nasıl vs.
en kötüsü dr. a gitmeyi kabul etmemesi bu arada

Bu tarz bir konuya üyelerden biri bir cevap yazmıştı,adını hatırlamıyorum kimdi ama çok hoşuma gitmişti.
'Cinsellik yaşanmayacaksa kardeş kardeş uyumak için mi evlendik? E benim kardeşim var zaten.' gibi bir cevaptı ve katılıyorum. Kesinlikle doktora gidilmeli,çare bulunmalı.Benim için ilk 3 sırada bu konu ama önem vermeyenler için göz de yumulabilir
Evetttt bende hatirladim o yorumu cok takip ediyorum bu tarz konularida :D

Seks olmadan olmaz. Ev arkadaşı mı bu ? Sizi seviyorsa doktora gitsin ozaman. Evim,arabam,iyi maaş var diye bunu gözardı etmezdim.

Şu erkeklrde ne yapsalr yaranamıyor szde yokmş değr konuda 10 15 kre ypıyr abi her ikisndede eşler hoşnut değil

Şu erkeklrde ne yapsalr yaranamıyor szde yokmş değr konuda 10 15 kre ypıyr abi her ikisndede eşler hoşnut değil
10 15 kez yapsa içi kurur kalır o baya atmış diğer konudaki :eğlence:

ortasını bulsunlar madem yaranmak için değil sevdikleri için yapsınlar bazı şeyleri

10 15 kez yapsa içi kurur kalır o baya atmış diğer konudaki :eğlence:

ortasını bulsunlar madem yaranmak için değil sevdikleri için yapsınlar bazı şeyleri
Bi sorun var demk ki erkk bunu gurur meselesi yapar zaman vermek doğru olur onlar için büyük bi oly bu hadi dr. Gidelim diyemezler ki

Bi sorun var demk ki erkk bunu gurur meselesi yapar zaman vermek doğru olur onlar için büyük bi oly bu hadi dr. Gidelim diyemezler ki
ama dememeliler öyle erkek gurur yapar diye beklenilecek bir durum değil çünki beklemek çözüm değil.konuyu açan kişi baya beklemiş zaten

Cozum icin hicbir caba gostermiyorsa tek celsede bosarim tereddut bile etmem.

Eşini bu durumu sorun olarak görmüyorsa ayrılın.
Bu şekilde evlilik sürdürmek anlamsız zaten.
Devlet dairesi mi burası bugün git yarın gel. Bir kadın kaç kere reddedilir, kaçıncı da vazgeçer?
Bu kadar yok denecek kadar az birliktelik varken keske çocukta olmasaymis. Arada kalan o olacak biraz.
Evet bazen bosanmayi dusunmuyor degilim ama kizim babasina hayran resmen kendi zevkim icin babasiz buyusun istemiyorum

Konuyla pek alakası yok ama çok dikkatimi çekti yazmadan edemiycem. Konularınızda tek çocuk olduğunu belirtiyorsunuz,ama beş altı konuda kızım var yazmışsınız,bir kaç konuda oğlum. ?

Evet bazen bosanmayi dusunmuyor degilim ama kizim babasina hayran resmen kendi zevkim icin babasiz buyusun istemiyorum

Ben sadece zevkten ibaret olduğunu düşünmüyorum. İhtiyaç nihayetinde.

Bu şekilde devam etmek tatmin olmayan tarafı yanlış şeylere sevkeder.

Herkese iyi geceler insan buraya bir alıştımı bir daha bırakamıyormuş :) neyse kizlar başlıkta yazdığım üzere oglumda metal para fobisi var yaklaşık 1 sene önce bahçeden buluyor paracık bahcede bayagı bi korozyona uğramış elinde gorur gormez aldım elini yıkamaya götürürken elini kokladi eveeeettt iste o gün bu gündür para gördü mü alın şunu elim kokacak diye yakip yıkıyor ortalığı Pedagoğa sormak hic aklima gelmedi (yuvaya gitmeyi biraktigimiz icin bu saatten sonra da soramam) tabi başka bi Pedagoğa elbet sorarim ama gece gece aklima takildi var mi başına veya tanidiginin basina boyle bisey gelen ?
Dipnot; baska metal veya koku fobisi yok sadece para oglumda 5 yaşında

Kızlar slm empati kurarmisiniz benimle? Diyelim ki evlisiniz severek olmus :) eviniz arabaniz var esinizin durumu iyi 5 yasinda kiziniz var ama cinsellik yok gibi bisey yani 1 2 ayda bir sorun esinizde sizi seviyor ama evlendiginizden beri isteksiz siz cabaliyorsunuz ama bi muddet sonra cabalariniz sonuc vermiyor bu sekilde bi hayatta yolunuzu nasil cizerdiniz ? Yorumlariniz benim icin cok onemli ..

Fake Mune Mune

Tek cocugu var ama bir konuda kiz, diger konuda erkek!

Kendi zevkim diye konuyu basit görmeyin bence. Evliliğin temeli. Eşiniz sorunun kaynağı olmasına rağmen burnunun dikine gidiyor. Hoş görülecek bi tarafı kalmamış.

Back
X