Böyle hissetmekten yoruldum.

Evet canım temelde anksiyete yatıyor.yoksa taktiğin şey yaş şu falan değil kaygı var ve tedavisi olursa hicbirseye takilmazsin diye düşünüyorum.fakat anksiyete varmı yokmu onu ben bilemem mutlaka araştır

Olsun olsun, üniversitenin yaşı yoktur, en güzel zamanların olacak belki de :) Yeter ki kazan ve ayaklarının üzerinde dur.

Iste ben anı yaşayamıyorum. Hep yaşımı düşünüyorum. Yaşayamıyorum. Kendimden küçükleri kıskanıyorum, sırf küçük oldukları için.
Yawrum sen kaç yaşındasın daha. Senin 2 yaş altın çocuk zaten. Bak burda yaşlandım 2dkda senin yüzünden

Destek alırsanız daha saglıklı atlatırsınız.Terapi iyi biri

Bende 24 hatta 25 yaşımda üniye gideceğim. Hiç sorun da etmiyorum. Düşüncen bana çok çocukça geldi.

Simdi biyolojik olarak vucudumuz ve zihnimiz belli bir yastan sonrasi icin izin vermez bazi seylere ama sanki 70 80 yasindaymissiniz gibi konusuyorsunuz. 22 yas cok genc bir yas, henuz yapacaklarin icin odaklan. Aile cok onemli, insanin ailesi iyiyse gercekten baska hicbir sey icin kaygilanmaya gerek yok ama eger ailenle iletisimin iyi degilse bu herseye yansiyor. Ailen nasil?

Baskıcı ailem var. Her şeyi anlatamam onlara. Iletişimimiz pek iyi değil o yüzden. Sadece ablamla içimden geçtiği gibi konuşabiliyorum. Annemle babam gerçekte ne düşündüğümü, ne hissettigimi bilmiyorlar bile.

O zaman hissettiklerini söyle. Eğer hala aynı davranıyorlarsa artık onları düşünme ve kendi hayatına odaklan belki de konuşunca öyle olmadığını söylerler belki de sen yanlış düşünüyorsundur bunu ancak konuşarak çözebilirsin. Baktın düzelmiyorlar o zaman sınır koy ve kendi hayatına odaklan. Eğer aşamıyorsan mutlaka yardım almanı tavsiye ederim. Bazen çarpıtmalar da olabiliyor, yanlış düşünüyor olabilirsin bunları bir gözden geçirmeni tavsiye ederim.

Ay keşke senin yaşında olsam. Bu ne umutsuzluk silkelen kendine gel. 29 yaşındayım ben de seneye 30 olcam diye mutsuzum zaten bekarken şunu yapcam bunu yapcam dedim. Doğru düzgün iş hayatım olmadı. Pandemi girdi derken herşey kaldı bu sene evleniyorum.kaldı her şey yani. Zamanın varken gez toz eğlen. Daha yaşın çok genç

Sizin sorununuz yaşla ilgili değil de, hayatı yaşayamamışlık hissi bence. Daha dolu dolu yaşasaydınız, gönlünce arkadaşlarınız olsaydı böyle saçma bir düşünceye kapılmazdınız kanaatindeyim. 20 çok genç ve güzel bir yaş zira. Hiçbir şeye geç kalmadınız.

Bir yiyip yiyip kilo almayanlar bir de daha çocuk yaşta “hayata geç kaldım” / “çok yaşlandım” muhabbeti yapanlar, sinir bozuculukta yarışır.

Haklısınız belki de. Hiç arkadaşlarımla kafeye, sinemaya falan gidemedim. Ödevler dışında sınıfta kimseyle konuşmam. Yaz geldi 1 kere bile dışarı çıkmadım. Bilmiyorum kendimde o enerjiyi bulamıyorum.

Hep böyle hissedeceksin zaten. Herkes hep genç kalmak ister normal. Ama sen abartıyorsun ve şu an gençliğini yaşayamıyorsun burda bir sıkıntı var. Mutlu değilsin.
Evet mutlu değilim. Yaşımın tadını çıkarmak istiyorum olmuyor. Yataktan çıkmak bile istemiyorum. Son günlerde agresif hale de geldim. Yaş almaktan da korkuyorum. Doğum günlerimde mutlu bile olamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…