• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

böyle kalpsiz merhametsiz insan yoktur

İnsan aynı evin içine girmedikçe tanıyamıyor maalesef.dışarıdan çok iyi görünen birisi eşine karşı hanzo olabiliyor.bu yüzden kendini suçlama. Anlattığın bir adamla ömür geçer mi sen düşün ona göre kararını ver. Çocuk olunca işler daha çok sarpasarıyor onu da hesaba kat. Resmî olarak boşandıktan sonra nasıl dini nikahınız kalıyormuş ve ne hakla süründürüyormuş orasını anlamadım. Aklı sıra gözdağı vererek korkutmaya çalışıyor. Eğer boşanmayı istemiyorsa kendine çekidüzen verir tehditle olmaz bu işler
çok haklısınız. ben kararlıyım 1 ay bekledim ne kendisi nede ailesi hiçbir adım atmadılar. düzelme niyetinde değil çünkü beni hatalı görüyor. kendimi savunuyorum diye dırdır yapmakla çeneci olmakla suçluyor beni

Merhaba hanımlar. uzun zamandır takip ediyorum. konu acmak için yeni üye oldum. nereden başlayım nasıl anlatayım bilmiyorum. 14 aylık evliyim severek evlendik. ama daha evliliğimin ilk ayında hayatım kabus oldu. evlenmeden önce böyle bi insan oldugunu bilemedim ınsanlara karsı cok saygılı cok beyefendiydi. ama neyazıkki ailesine bağımlı annesinin evinden gelmek istemeyen bir koca ile evlenmişim. ne evime alışabildim ne evliliğe hiç birsey anlamadım. gündüz işte aksam ailesinin yanındaydık evi otel gibi kullanıyorduk. kendisi cok despot dediğim dedik bir adam. kadına fikir danışmayı erkeklik gururuna yakıştıramayan bir insan. sen kızsın ben erkeğim üstünüm senden benimle evlendin aileme gelin geldin ben senin kötülüğüne birşey istemem benim dediğim olacak mantığıyla hareket eden birisi. benim hiçbirseye hayır demeye onu reddetmeye hakkım yoktu. cahiliye devrindeki insanların matığına sahipti. benim ailemle hiçbiryere gelmek istemez benim ailemle vakit geçirirse kendi ailesine yanlış yapmış olacağını düşünüyordu. aileme karşı çok saygısızlıklar yaptı. babamla annemle yaşıtı gibi tartıştı. daha neler neler hangi birini anlatayımki. iftiralar attı yalanlar söyledi. çok acılar çektim çok gözyaşları döktüm. hiç merhameti yoktu birkere gözyaşımı silmedi. varsa yoksa ailesiydi. çocuğum yok ayrılma kararı aldım 1 aydır ailemin yanındayım birkere ne aradılar nede sordular. ailem arkamda mesleğim de var çok şükür. ama anlaşmalı boşanmaya yanaşmıyor. resmi olarak boşansak bile dini olarak boşanmayacağını beni süründüreceğini söylüyor. sabretmeye çalışıyorum ama neyapacağımı bilmiyorum. karışık yazmış olabilirim ilkkez yazıyorum buraya. şimdiden teşekkür ederim
Cok iyi yapmissin bence boyle bir insanla hayat gecmez omrune yazik ederdin Rabbim yar ve yardimcin olsun sikintini gidersin inslh

En guzel günlerde böyleyse;ilerisini düşünemiyorum.heleki çocukta yaparsan;iyice garanti görür seni.birakmaz.Lutfen yol yakınken kurtul.karsina sana ve ailene saygı duyan;cok değerli biri çıkacaktır.

En guzel günlerde böyleyse;ilerisini düşünemiyorum.heleki çocukta yaparsan;iyice garanti görür seni.birakmaz.Lutfen yol yakınken kurtul.karsina sana ve ailene saygı duyan;cok değerli biri çıkacaktır.
güvenim sarsıldı. beddualar ediyor. öyle biri çıksın ki beni mumla ara ailene hasret bıraksın seni gibi seyler söyledi

Eger koca kadını evden kovarda s. Git derse düşer nikah. Allahtan çocuk yok mesleginde elinde git calıs canım bosver elin adamını cekecegine annemin yanında dururum. Anneden babadan azar işidince koymaz ama elin adamından işitince koyuyor işte bizim onlara emanet oldugumuzu bilmiyorlar anlamıyor lar anlasalar bizim ne kadar deger li kıymetli oldugumuzu el üstünde tutarlardı 1 dediğimizi 2 yapmazlardı

devlet seni boşuyor boşanma hakkını düşüyor.
rahat ol sen.
çünkü seni kinayeli bir sözle de olsa zaten ayrılma niyeti ile göndermiş bulunuyor.

yine de içim rahat etsin dersen bulunduğun ilin ilahiyatındaki islam hukuku hocalarını yada müftülük fetva hattını arayabilirsin.

güvenim sarsıldı. beddualar ediyor. öyle biri çıksın ki beni mumla ara ailene hasret bıraksın seni gibi seyler söyledi

Karşılıksız beddua ona uğrar.beni terketme demenin cirkefce yolu.sunu bil huylu huyundan asla vazgeçmiyor..gun geçtikçe maskeleri düşüyor.senin yerinde olsaydim;imkanım olsaydi basından boşanır kurtulurdum.su an iki çocukla bu yoldayım.

Merhaba hanımlar. uzun zamandır takip ediyorum. konu acmak için yeni üye oldum. nereden başlayım nasıl anlatayım bilmiyorum. 14 aylık evliyim severek evlendik. ama daha evliliğimin ilk ayında hayatım kabus oldu. evlenmeden önce böyle bi insan oldugunu bilemedim ınsanlara karsı cok saygılı cok beyefendiydi. ama neyazıkki ailesine bağımlı annesinin evinden gelmek istemeyen bir koca ile evlenmişim. ne evime alışabildim ne evliliğe hiç birsey anlamadım. gündüz işte aksam ailesinin yanındaydık evi otel gibi kullanıyorduk. kendisi cok despot dediğim dedik bir adam. kadına fikir danışmayı erkeklik gururuna yakıştıramayan bir insan. sen kızsın ben erkeğim üstünüm senden benimle evlendin aileme gelin geldin ben senin kötülüğüne birşey istemem benim dediğim olacak mantığıyla hareket eden birisi. benim hiçbirseye hayır demeye onu reddetmeye hakkım yoktu. cahiliye devrindeki insanların matığına sahipti. benim ailemle hiçbiryere gelmek istemez benim ailemle vakit geçirirse kendi ailesine yanlış yapmış olacağını düşünüyordu. aileme karşı çok saygısızlıklar yaptı. babamla annemle yaşıtı gibi tartıştı. daha neler neler hangi birini anlatayımki. iftiralar attı yalanlar söyledi. çok acılar çektim çok gözyaşları döktüm. hiç merhameti yoktu birkere gözyaşımı silmedi. varsa yoksa ailesiydi. çocuğum yok ayrılma kararı aldım 1 aydır ailemin yanındayım birkere ne aradılar nede sordular. ailem arkamda mesleğim de var çok şükür. ama anlaşmalı boşanmaya yanaşmıyor. resmi olarak boşansak bile dini olarak boşanmayacağını beni süründüreceğini söylüyor. sabretmeye çalışıyorum ama neyapacağımı bilmiyorum. karışık yazmış olabilirim ilkkez yazıyorum buraya. şimdiden teşekkür ederim
hocalar resmen boşndığında nikah dşler der anlaşmalı boşanma sa bile ssen karşI dava aç birşey ler iste çocuk gibi bağın yok pes eder sa￀￿sana psikolojk baskI yaptını yaz enfazla 2yıl dava ama bir şey talep edersen daha kısa zaman da pes eder anlaşırsnz gençsn yine mutlu olursn mutsuz olma hayat 1 kere bunu n benzerini yakınm yaşadı boşnmm dedi karşısı para talep edilnce yan çzdi anlştılr mahkeme bayan dn yana psikolojk baskı suçtur

İtin duası kabul olsa gökten kemik yaparmış. İstediği bedduayı etsin, adam %100 haksız. Dönüp dolaşıp kendini bulur o beddualar, sana ettiği haksızlıklar. Ben ilahi adalete inanıyorum.

Biz ne desek bos böyle bi durumda fetva almak gerekiyor. Resmi nikah bitince sizin nikah da düşmüş oluyor tabi yine danışın hic takilmayin surundurecekmis haspam...
Mutlu bir özgürlük diliyorum size.

Resmi olarak boşanınca dinen boşanmış sayılırsın iz

Evlendigimde bende ayni sorunlari yasadim hemde beraber oturdum kayinvalidem 30 lu yaslarina gelmis ogullarina cocuk gibi davranir onlarda annelerini azarlar ama 3. sahislara karsi oda ben gelin oluyorum hep korurlar annem oyle yapmaz onu demek istemez sozunden de cikmazlar ayri ev oldugu halde yinede mecbur birakti ayni evde yasamaya ne yapsan yaranamazsin anneleri varken esleri hep 3. kisi olur biz ailesini sokaga atsin bakmasin demiyoruz ama biz ailemizden ayrilip baska bi hayat yasamaya karar veriyorsak onlarinda onceligi olmak hakkimiz kayinvalide biraz ese yoneltse o senin karin sahip cik yalniz birakma dese kimse bu duruma dusmez birak gitsin koca OLMAZ

kabullenmiyor. çevresine benim kendisini çok sevdiğimi ve eve geri döneceğimi söylüyormuş.
Söylesin, istediği kadar söylesin.Sonucta sen dönmek istemiyorsan o istediği kadar konuşsun.İlk işin dava açmak olsun.
Bu tipler yumurta kapıya dayaninca eve geri dön pişmanım triplere girip yeniden elde etmeye çalışır.
Elde edince de eski haline döner. Sen sadece kurtulmana bak

Back
X