Böyle kardeş olmaz olsun.

Annenizle aranizi bozmayin. Abinize rest cekemez. Istesede yapamaz. Annelik bence boyle bir sey bu yuzden ona rest cekmiyor diye kizma. Sadece yapamayacagini kabullen.

Sana gelince tavsiyem annenle abin hakkinda konusmama karari al. Annene de soyle bahsetmesin. O yokmus gibi bi araniz olsun

Hayat böyle değil. Eşim üzerime sıcak su attı, beni dövdü, hakaret etti deseydim boşan mahkemeye ver, şikayetçi ol derdiniz. Ben insanım, bunu yapan da insan. Sıfatı kim olursa olsun öyle basit bir "affet" ile geçiştirilecek olay değil..

Evet malesef.. Yaşamayan bence anlamıyor, annelik her türlü pisliğe boğun eğmek değil, olmamalı..

Evde bu eğitimi almayan, yanlış yaptığında ceza görmeyen biri toplumda rahat rahat suç işler. Ailelerimiz düzgün değil ki toplum düzgün olsun..

Annemi çok seviyorum.. Ama çok kırgınım... Keşke ama keşke annem adım atsa.. Abim asla bu kadar yüz bulamazdı.. O yüzden anneme tavır koymayı göze alıyorum bazen ama korkuyorum onu kaybetmekten..

En son olayınız ne zaman oldu ?
Evlenmiş koca insan olmuş neden hala uğraşıyor ki ?
Annenizden ağır bir şey istiyorsunuz.
Kendi mesafenizi kendiniz ayarlayın.
Annenizi arada bırakmayın.

7 ay önce oldu. Bu insan 35'in üstünde bir de düşünün. Ergen kafası değil yani yaptıkları.

Annemden onu görmemesini istemiyorum ben, ondan özür diletmesini sağlamasını, hatasının bedelini ödetmesini istiyorum. Bir kere sadece katlansın şu hayatta yaptığı bir işe..

Ama olmuyor. Aradığımda orda oluyor, hir şey anlatırken bahsediyor.. Başlarda adını anma bana dedim ve gerildi böyle olunca, sonra rahat bıraktım gerilmesin diye ama olmuyor.. İki ucu kirli değnek resmen

Ama olmuyor. Aradığımda orda oluyor, hir şey anlatırken bahsediyor.. Başlarda adını anma bana dedim ve gerildi böyle olunca, sonra rahat bıraktım gerilmesin diye ama olmuyor.. İki ucu kirli değnek resmen
Valla gerilmesin diye bir şey yok gerilecek.
Bence net bir şekilde konuşun birdaha adını anma diye kararlı durun.
Ayrıca annenizden beklentiniz çok yüksek.
Çünkü bu evladı böyle yetiştiren anne malesef .
Bu yasa kadar böyle davrandiysa belli ki erkek diye anne baba tarafından pohpohlanmis.
O nedenle anne de sanki o zihniyete daha yakın biri gibi geldi bana.

maalesef aynı anne babanın çocuklarında böyle düşmanlıklar olabiliyor...el daha yakın oluyor insana ...bizde 4 kardeşiz bizde de düşmanlık var yıllardır birbirimizi görmeyiz...ölsek ölümüze bile gitmeyiz...bazı anne babalar kardeş değil birbirine düşman olsun diye dünyaya çocuk getiriyorlar ama onlarda bilemez ki böyle olacağını

Bak canim senin icin zor olsada sen onu yok say. Annen anlatirken bahsederken hissizles. Nefret dahi etme. Duygu birakma ona karsi icinde zor olsada. Bunu yaparsan sana ne desede dokunmaz. Canin acimaz. O kim ki olsun gözünde. Ama Annene lutfen gonul koyma abin yüzünden. Gönlünce olsun her sey...

Kesinlikle katılıyorum ben de abimle bir çok sorunlar yaşadım yaş farkımız çok az olduğu için birçoğunu affetmem daha kolay oldu konu sahibine göre ama abimle ilişkimi bu hale getiren bizi kardeş gibi değil de azılı rakip gibi büyüten annemizdi maalesef..

Gözünüzden kaçtı sanırım, konumda ve mesajlarda belirttim, annem ufak da olsa adım atmamı istiyor ve onun tarafına doğru kayıp bana sert konuşuyor bazen.
Bence zaten sen haklısın ama annene yapacağın baskı annenle senin aranı açmaktan başka bir işe yaramaz yok say , mümkünse unut hepsini.

Siz kendiniz diyorsunuz ki , anneme neler neler etti diye. Bu kişiye nasıl özür diletebilir ki anneniz ?
Üstelik başkasının zoruyla kuru özür hiç işinize yaramaz.

En iyisi mesafe koymaktır .

Sizin bi tane anneniz var ama annenizin iki tane evladi var. Abizini hiç bi şekilde savunup hakli görmüyorum ama annenizden ona tavir almasını isteme hakkınız yok bence. Siz görüşmezsiniz yeter

Evlat olunca malesef ayrim yapilmiyor kardesimle aramdaki yas farkindan dolayi ikiz gibi buyuduk taki evlenene kadar esi bana kafayi takti kardesim bana ve aileme neler yapti silah cekmesini mi anlatim annemi onun uzuntusunden araba carptiginda neden gebermedin dediginimi benim hincim gecmedi asla gecmez ama annem hala onu gorcem diye deli oluyor gecen benim yasadigim sehre geldi is icin annem kosarak geldi oglumu gorcem.diye basta kiziyordum ama hak veriyoru itin tekide olsa evladi

Ya bazen gıcık abiler olurya hani kardeşine takılınca onu kızdırınca hoşuna giden abin öyle biri.. sizi öyle gördüm ben. Ve seni aşırı alıngan buldum.

Ya bazen gıcık abiler olurya hani kardeşine takılınca onu kızdırınca hoşuna giden abin öyle biri.. sizi öyle gördüm ben. Ve seni aşırı alıngan buldum.

Yok artık ya..

Yani şu yoruma inanamıyorum.

Üstüme sıcak su atan, eşimin yanında üstüme yürüyüp bana öküz diyen, beni birkaç kez döven (ki bunları yaptığında ergen değil 25in üstünde bir adamdı!), babamın kafasına girip güzelim okulumu değiştirmeye çalışan, kudurdu bu diyecek kadar kendini bilmez birini nasıl bu ksdar masum gösterebilirsiniz! Abnem kızıyodum da şu yorumdan sonra gidip ayaklarını bile öperim iyi ki böyle değilmişsin diye.

Bi de ben alınganmışım!

Oldu!!!!!

Sen muhatap olmak istemiyorsan olma,
Annenlerede karışma o onların sorunu seni baglamaz.

Anneden rest çekmesini bekleme
O bir anne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…