Böyle konu açacağımı düsünmezdim

Evlenip bu tarz sorun yaşamaması insanlar çok nadirdir mutlaka evlilik arifesinde
Güzelim evlenip bu veya buna benzer olay yaşamamas insan çok nadirdir alışveriş esnasında mutlaka olur nezaman düğün salonundan eve girersiniz problemler o dakika biter tatlı telaş bunlar ama malesef bazen acı olabiliyor kafana takma insanların büyük kısmı düğün alış versinde bunları yasiyor

hmm boşver sıkma canını eğer laf sokmaları devam ederse senin annende gereken cevabı versin ama sen karışma derim.Sonuçta kötü gelin imajın olmasın.

Annemle simdide konuşuyorum canim lafini soyle sen neden susuyorsun dedim. Yok canim benim annem hassas yanim. Kimsenin onu uzmesine izin veremem.

Çok üzüldüm bu kadar çirkinleşmesine. Hep karışıyordu ama para mevzusu yapmamıştı daha önce. Herhalde sen karıştırtmıyorsun diye masraf yapma hevesi kırıldı senden ve annenden çıkarıyor şimdi acısını. Soğumakta haklısın. Perdelerin parasını ver bence de hiç ses etmeden herkesten önce. Ama bir şey de deme. Nişanlına da sadece bir perde parası yüzünden anneme laf ettirmem, saygımdan ve sana sevgimden çok laf yuttum ama anneme yutturmam de. Ama onun çok üstüne gitme, ona kızgın gibi davranma. Acısını ondan çıkarma yani. Sıcak da davranma zaten kadına nasıl davranacaksın.

Annemle simdide konuşuyorum canim lafini soyle sen neden susuyorsun dedim. Yok canim benim annem hassas yanim. Kimsenin onu uzmesine izin veremem.
Cnm seni anlıyorum insan tabi ki annesinin üzülmesine katlanamaz ama emin ol eğer annenin kendini savunması gereken yerde sen savunmaya geçersen olaylar çok daha büyür çok daha kötüleşir.

Ayy bu erkek taraflari bi alem artik. Benim esimin halasi da anneme durup durup siz bizim adetlerimizi bilseniz altindan kalkamazsiniz demisti. Hemide bir oturacaktik 5 krs masraf yapmadiklari halde bunu dedi.

Dengesizler iste canim jadlerini bilmiyorlar. Kendime yapilan herseyi kabul edebilirim çünkü takmamaya calisirim bir sekilde basa çıkabilirim. Fakat annemi üzer ise ozaman bambaska biri olurum. Bundan sonra arada her zaman soğukluk olacak.

Cnm seni anlıyorum insan tabi ki annesinin üzülmesine katlanamaz ama emin ol eğer annenin kendini savunması gereken yerde sen savunmaya geçersen olaylar çok daha büyür çok daha kötüleşir.

Canim arkadaşınin yanında anneme laf sokmus annem ayip olur milletin yaninda diye cevap verememis.

Ben sıfır ceyizle evlendim. Erkek tarafi koluma 10 bilezik dizip ev araba alsalardi anca öyle anneme masraf yaptirirdim sanırım.

Keske bizde birsey yapmasaydik canim. Yaziklar olsun cidden okadar sinirlerimi bozdu ki. Ev 4+1 sadece misafir odasini yatak odasi haric perdeleri buzdolabi ve camasir makinesi aldilar. Geri kalanini zaten ailem ve ben doldurdum tum odalari.

Çok çok kayıp yaptığı sen erkek tarafisin ya ne zannediyorlar anlamıyorum bedava mı yapacak hayret birşey ya çok kıymetli ise yapmasinlar arkadaş düğün falaln evlendirmesinler oğluna sen asla evlenmeyeceksin desinler çok ayıp valla sen elinden geleni yapmışsın valla hiç altında ezilme laflarını n sen gayet herseyiniizi yapmışsın başın dik lafları sok gitsin aaa acayip snirlendim

Kimin neye gücü yetiyorsa onu alır. Ben bu "Kız bunu alır erkek şunu alır" ayrimciligini eskide kaldi olarak görüyorum. Anlasmazlik cikartmaya cok musait bir konu.
Allah yardimciniz olsun. Zor bir kv olacak gibi.

Kadin kendisi istedi canım en basinda konuştu.

Kendileriyle konusun. Ya hic bir masrafa karismasinlar ya insan gibi davransinlar. Durup dururken sorun cikarmanin ne geregi var. Bir suru de sey almissiniz zaten neyin lafini yapiyor.

Şimdiye kadar yasamadik canım. Son alışverişlerde boyle birsey yasamak cok canimi sıktı. Kendim yasasaydim takmazdim anneme laf soylemesi canimi sıktı.

Allah için ailemde bende hep en guzelini almaya çalıştık. Benim basim dik cok şükür. Arkadaslarim artik bana x alma daha birsey dediler. Ben yine de aldim.

Keske bizde birsey yapmasaydik canim. Yaziklar olsun cidden okadar sinirlerimi bozdu ki. Ev 4+1 sadece misafir odasini yatak odasi haric perdeleri buzdolabi ve camasir makinesi aldilar. Geri kalanini zaten ailem ve ben doldurdum tum odalari.
Ama biz esya borçlarını kendimiz ödüyoruz. Bileziklerimi borclara bozdurdum ben mesela. Mutfaga birkac parca bir sey aldik sadece evlenirken. Ne esim ne ailesi beklemedi bizden. Boyle de olmali zaten. Sen elinden geleni yapmışsın. Bu zamanları cok iyi degerlendir gözünü ac boyle zamanlarda tanirsin esini ve ailesini.

Allah için ailemde bende hep en guzelini almaya çalıştık. Benim basim dik cok şükür. Arkadaslarim artik bana x alma daha birsey dediler. Ben yine de aldim.
Canim benim inan geçecek hepsi nişanlini anlayışlı ise evlenince geçecek sadece şu an sıkıntı oluyor alış veriş tek anneni yalnız bırakma bı laf sokarsa sende lafına hiç çekinmeden şöyle ancak böyle baş edersin nisanlina da birşey deme hatta sen lafı köy gitsin o derdine düşsün bana gelin niye öyle dedi diye hak ediyor çünkü

Kendileriyle konusun. Ya hic bir masrafa karismasinlar ya insan gibi davransinlar. Durup dururken sorun cikarmanin ne geregi var. Bir suru de sey almissiniz zaten neyin lafini yapiyor.

Aynen öyle. Bana sadece misafir odasinin halısıni alirim dediginde gerek yok biz aliriz dedim. Olmaz onu alirim dedi. Cok sacma sapan bölündük ve ben en basindan beri istemedim.

Büyükleri mümkün mertebe karıştırmayın. Daha yeni arkadaşım nişan attı bu alışveriş olayından çıkan curcunayla.

Bu dediğiniz nasıl yapılıyo örnekle anlatırmısınız. Akla ihtiyacım var benimde bu konuda.
Arama sorma esin varken birlikte arayin. Her cagirdiklarinda gitme ama gittiginde guler yuzunu goster is varsa yap ama herseye atlama kararinda yap. Diyelim kv sana kotu davrandi duymazsan gel ve esine duyurma yada duyuracaksan bile tatli tatli anlat

Nisanlim boşver hayatim naparsa yapsin diyor. Cok şükür hep yanımda. Annesini ben taa nisandan once sezmistim ama anneme dedigimde x deme oyle ayip derdi hep. Cok sogudum canim hic yüzünü bile gormek istemiyorum anneme adam gibi davranmadiktan sonra da asla eskisi gibi sicak davranamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…