- 19 Nisan 2015
- 2.244
- 2.224
- 133
Olmuyo ben hemen içimdekini söylüyorum. Eşim ailesinin hiç bi yanlışını kabul etmiyo onlar ne yapsa eşim için haklı bahanesi varArama sorma esin varken birlikte arayin. Her cagirdiklarinda gitme ama gittiginde guler yuzunu goster is varsa yap ama herseye atlama kararinda yap. Diyelim kv sana kotu davrandi duymazsan gel ve esine duyurma yada duyuracaksan bile tatli tatli anlat
Büyükleri mümkün mertebe karıştırmayın. Daha yeni arkadaşım nişan attı bu alışveriş olayından çıkan curcunayla.
Nisanlim boşver hayatim naparsa yapsin diyor. Cok şükür hep yanımda. Annesini ben taa nisandan once sezmistim ama anneme dedigimde x deme oyle ayip derdi hep. Cok sogudum canim hic yüzünü bile gormek istemiyorum anneme adam gibi davranmadiktan sonra da asla eskisi gibi sicak davranamam.
Arama sorma esin varken birlikte arayin. Her cagirdiklarinda gitme ama gittiginde guler yuzunu goster is varsa yap ama herseye atlama kararinda yap. Diyelim kv sana kotu davrandi duymazsan gel ve esine duyurma yada duyuracaksan bile tatli tatli anlat
Mesafeyi cok saglam koy o zaman. Surekli laf sokmasin boyle.
Düğün öncesi bunlar yaşanıyor malesef. .
Nişanlın kendi çalışmıyor mu ?
Beraber alın herşeyi. .
Baska arkadas sormustu nasil mesafe koyayim diye ben ona soyledim.Canim zaten oyle yapıyorum
Ya erkekler oyle biraz malesef. Allah'a sukur benim esim kv bu tarz degil ama babannem cok fena tamamen annemin zamaninda yapmadiklarini ama yapmasi gerekenleri soyluyorum size. Bunun 10 yil 15 yil sonrasida var. Akilli davranin :)Olmuyo ben hemen içimdekini söylüyorum. Eşim ailesinin hiç bi yanlışını kabul etmiyo onlar ne yapsa eşim için haklı bahanesi var
Çalışıyor canim ama annesi tutturdu ben odeyecegim diye. Ailemle konustu benle konuştu. Hep aradi sakin perde almayin sunu almayin beraber gidip beraber alacagiz dedi. Cok pismanim keske hic dinlemeseydim
Bence yarın arayıp perde parasını kendin ödeyeceğini söylerken laf sokma vs ye teşebbüs ederse o cinneti geçir ağzının payını ver şimdiden önünü kes artık , evlilik sonrası çok geç olabilir
Sogukkanli ol laflarini evlilikten sonraya sakla simdilik sadece mesafeli ol yeter yuz goz olma hiçbir zamanAynen canim oyle yapacam sanirim.çünkü anneme bulasmayacakti suan gözüm onu görmüyor.
Şu alisveris olayina büyükleri sokmayin ben oyle oldum cok da rahat geçti
Merak etsin soguk davran ciddi bir mesafe koyman lazim yoksa evlilikte işin zor canim bunlar bi sey değilCanim bendeki kv elimdeki kargonun içindekini bile merak ediyor.
Merak etsin soguk davran ciddi bir mesafe koyman lazim yoksa evlilikte işin zor canim bunlar bi sey değil
Bazen çıldırtıyolar allah islah etsin. Nasılsınız diye sormazlar bi kere ama ottan çöpten şeylere bile eşimi ararlar. Biyere gitse arar beni götür. Aracımız yok neyle nasıl götürelecek düşünmez. Bizim dışımızda bütün çocuklarının aracı var buarada. Şaka gibiYa erkekler oyle biraz malesef. Allah'a sukur benim esim kv bu tarz degil ama babannem cok fena tamamen annemin zamaninda yapmadiklarini ama yapmasi gerekenleri soyluyorum size. Bunun 10 yil 15 yil sonrasida var. Akilli davranin :)
Bende nişanlıyım benim annem tarafından desteği olmamasına rağmen karışma mevzusu oldu sesimi çıkardım engelledim. İki tarafta şu an için karışmıyor aldıklarımıza .Zaten nişanlımla ben yapıyoruz aile tarafından bir destek yok . Bendeki talihsizlik ise bu dönemde işsiz kalmam oldu. Mayısın sonu ise düğünüm var nasıl olacak bir sürü ödeme varken bunları düşünmekten çıldıracak gibiyim. Senin kayınvalidene gelince evet annene laf sokmaya çalışması hoş değil fakat benim merak ettiğim bir konu var ev kira mi sizin mi veya kayınvaliden tarafından ev alındı mı ? Çünkü genelde ev alan kayınvalideler o kadar ev aldık evi de döşeyemem mantığıyla hareket eder. O yüzden sormak istedim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?