Böyle mi olacaktı :(

Sana bisi diyimmi sakin cocuk yapma.. KORUN !!!

Iyi de siz 31 yaşında memur insansiniz.
Illa ki tüm mutfak eşyalarını ceyizi elektrik supurgesi vs.almissinizdir herhalde değil mi?
Bence oturun bunların listesini yapın bak ben de kadın halimle bunları harcadım deyin.
Ailemin de parası yok napicaksin canlarını mi alacaksın bidaha bu konuyu açma diyeceksiniz .
Bence çok alttan almayın net bir tavır cizin böyleyken böyle sırf 3 kuruş için bana eziyet edeceksen huzur vermeyeceksen tamam boşanalım deyin.
Ayrı mi yatmak istiyor defolsun gitsin ne diye alttan alıyorsunuz ki.
Zaten siz böyle yaparsanız daha da tepenize çıkar.

31 yaşındayım eşimin ablasının kayınvalidesi aracı oldu annemi tanıyormuş kayınvalidesi biliyormuş hasta olduğunu anneme hiç oğlan hasta dememişler
Bilerek saklamışlar demekki

Daha yolun başındasın git kurtar kendini, böyle bi adamla mutlu olamazsın, dahası çile çekersin. Başka bir arkadaş da yazmış, acırsan acınacak hale düşersin, zamanında hepimiz yaşamışızdır benzer şeyler, bence de siz onu iyi günde kötü günde deyip kabul ettikten sonra bir havalara girmiş beyefendi.

Sonuna kadar katılıyorum. Biz kadınlar hep aman yuvam bozulmasın, elalem ne der diye bakıyoruz olaya. Aldığı mobilyalar ve borçlarıyla başbaşa bırakın onu da görsün dünyanın kaç bucak olduğunu. Sinir oluyorum ya böyle tipler ne sanıyor kendini.

Hayır bir de sorunda 18 bin yani nedir ki ödenir çift maaş giriyor eve.3 kuruşun lafını ediyor görgüsüz.
Bir de memur kadınla evlenmiş tamam ailesi bir şey yapmamış olabilir ama okutmuş meslek sahibi yapmış.
Kadın da çalışacak eve katkısı olacak daha ne istiyorsun?

Benim anlamadığım da madem her şeyi erkeğin ailesi almış yapmış, o kadar borç nerden çıkıyor hey Allahım ya sen eve 18 bin borç getiriyorsun sonra da kalkıp kıza senin ailen bi şey yapmadı diyorsun.

Mutfakta şortla dolaştım diye eşimden o lafı duymak zaten yanlış bi adamla evli olduğumu gösterdi bana
Buna memnun bile olması lazım,ne oluyormuş dolaşınca,başka adam olsa beğendiğin belirten iki laf eder

Nasıl herseyı aılesı yapmıs? 18 bın nereden cıktı borc o zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…