Böyle rezil olurlar mı ?

leylosvemecnun

Son günüme kadar, kalp durana kadar❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
5.292
7.080
398
Daha önce de konu açmıştım düğün takılarım hep eşimin ailesinin gereksiz açılmaları yüzünden hacizlik şeylerine gitti diye her neyse eşimin babası 2 ay kadar önce benden kredi kartını ödeyemediği için bana taktığı 5li reşat kolyeyi istedi.Bizim düğün zamanının borçlarıymış güya gereksiz yere ona buna merak salıp masraf yapmasa inanırdım borcum var diye bişeylerden kısan aile değil çünkü lüks yaşam o biçim, neyse salaklık ettim verdim bu dedi ki söz veriyorum daha kredi kartına falan dokunmam kapatıcam hatta 8 bin lira yeterli gelmemiş 1000 lira da eşim arkadaşından borç aldı babası kart borcunu kapatsın diye.Neyse kayınpederim işe girmişti 7 ay işsiz kaldı zar zor işe girdi(43 yaşında kayınpederim genç) neymiş iş yeri çok sıkıymış sıkılmış diye 1 ayda çıktı şimdi duydum ki ; ihtiyaç oldukça yine karta giriyormuş heralde nasıl olsa gelini yeterince soyamadım 1 tane altın kaldı onu alırım diyor.Ağızla dalaşmak benim tarzım değil bayram da geliyor ben sırf gıcıklık olsun diye o satılan kolyemin zincirini boş takmak istiyorum daha 1 yıl olmadan gelinin boynu boş desinler rezil olsunlar istiyorum o kadar bunaldım ki belki çocukça belki ergence diyeceksiniz ama ben sustukça hasta oluyorum

Dinsizin hakkından imansız gelir derler. Sözüm meclisten dışarı tabi. Yap biraz yüzleri varsa versinler senin altınlarını. Ben de o enayiliği yapıp verdim zaten bana taktıkları 3_5 bilezikti cümle aleme gelinin altınlarına dokunmadı reklamı yaptılar ondan sonra yardım et diye yanıma geldiler hadi dedim insanlık yapayım verdim, adı oğlum verdi oldu esamem okunmadığı gibi üstüne yatmaya çalışıyorlar. Acıma.

Kayınpederim bizim nişandan önce ben asla gelinimin kolundan bilezik almam demişti Düğün borcu adı altında düğünde takılan hediyelikleri aldı.Çiftçilik borcu (benimle ilgisi olmayan bi borç sırf haciz gelmesin diye verdim) 3 bileziğimi aldı en son kredi kartı diye kolye aldı geriye 1 tane bileziğim kaldı işte ona da yol yapılıyor

Yani onlar rezil olmaz da bence siz olursunuz. Millet " deliye bak." der. Önünüze bakın bundan sonra.

kızlar bunlar borç var diyip bişeylerden kısmıyorlar hiç.Atıyorum pazara gidiliyor mevsiminde olmayan meyve sebze de alıyorlar 2 çeşit meyve al borcun az olsun dimi ama yok 6 7 çeşit alırlar e onlar bu kadar açılırsa borç dağ olur.Bir borç var diye didinseler idare etseler ona rağmen kredi kartı borcu olsa yeminle ses etmem ya

kolye gitti zaten canım ben kokyenin boş zincirini takayım mı diyorum.Millet öyle boş görsün diye
Anlayacaklarını düşünüyorsan tak.
En azından onların yanında tak başka zaman içine koyarsın.
Kendi borçlarınız için harcasanız tamam da kayınpederin keyfi için niye bu kadar verici oldunuz ki zaten, yazık olmuş onlar gelmez artık.

Düğünde benim ne altınlar el altından gitmiş ohoo ben hep sonradan duydum. Yüzsüzler bir de almadık diyorlar, başkasından laf açılmıştı bir kere kim hakkımı yediyse haram olsun dedim mosmor oldular. Dini nikah kıyılırken tüm altın ve paraları bana mehir verdiler, yani benim mehrimi çaldılar. Yetmedi kadın evime ben yokken girip oyalı yazmalarımı yürüttü, bohçasını hep beraber dizdiğimiz yazmalara hiç getirmedin ki yanlış hatırlıyorsun diye bana aptal muamelesi yaptı. Evimde yazmalarımın bohçası var boş, yazmalar yok.

Neymiş düğün zamanı kuaför parası vs.si karttan çekilmiş yalan...Eşim kendi ödedi.O karttan çekilenler eminim ki kendi giydikkeri kıyafetin borçlarıydı diyorum ya açılmama gibi bir düşünceye sahip değiller bugün buldularsa bugün yerler

Peki eşiniz bu olayların neresinde o ne diyor?
Sizde bildiğiniz halde hayır diyemediniz mi? Bari bilezik için bi çözüm bulun yine de vermeyin.

Boş zincirle rezil olacaklarından eminseniz takın. Ama onların yanında takın.

Düğünü kendileri yaptı gibi gösterip borçlarını size ödetmişler.
İnanmıyorum gerçekten pes yani eşiniz hiç mi bir dakika demedi sizin aileniz hiç mi akıl vermedi ?
Üzerine bir bardak su içip geçin başka dicek birşey yok.

Eşim sen haklısın istemiyorsan vermek zorunda değilsin(değildin) diyor ama ailesi öyle bir zamanda istiyor ki haciz işlemi yarınsa bu akşamdan istiyorlar ben vermek zorunda kalıyorum Sırf evlerine haciz gitmesin diye.Vermesem haciz gitse gelinin kolunda boynunda var vermedi olur surat yaparlar kesin

Ve kızlar olayın tam da sinir edici kısmı şu ki kayınpederim sürekli bizden torun istiyor Ve daha 16 bin borç duruyor başlanmadı ona kayınpeder beyin kredi borcuna değil de bizim kendi düğün borcumuza gitseydi bari bilezik kolye inan üzülmezdim

Bence satılan kolyenin zincirinide isterler.boyle adamlar yüzsüz hiçbirşey takmayın bizim borçlara bozdurdum diyin bende sıkıntıdayım borclarim var diyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…