- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
O zaman cumle aleme rezil olsunlar gerektigi yerde konusun seni salak yerine koyan insanlara acimaya bir de köy yerindeyim öyle şeylere önem verilir her gelinin kolu boynu dolu bakarlar yani.Ben altın meraklısı değilim benim kaldıramadığım sadece haksızlık yoksa altın olmuş olmamış sorun değil salak yerine koyulmak can yakıcı
Yapı olarak insanlara derdimi anlatmaya çalışırken sinirden ağlayan biriyim sırf bu yüzden duygularımı aktaramıyorum.Ağlayınca da sömürü gibi algılanıyor.Tepki olarak sadece daha az gidiyorum oraya mümkün olduğunca mesafeliyiKusura bakmayın ama neden Altınlarınızı verdiniz ki size takılan bir düğün hediyesi nerede görülmüş takılan altının geri istendiği iki laf söyleyip ağzının payını veremedinizmi siz kendinizi böyle kullandırmaya devam ettiğiniz takdirde daha çok üzülürsünüz burada dertlerinizi paylaşıyorsunuz farklı fikirler almak için eyvallahta siz kendinizi karşı tarafa ifade edemedikten sonra ah vah etmeniz yersiz biraz aklınızı başınıza alın bazı insanlara yüz verdikçe astarını isterler
Zorla değil ama mecbur bırakıldım.Haciz gelmeden 1 gün önce istendiğinde vermeme gibi bir lüksüm olmuyor ne yazık kiKendi rizanizla vermissiniz ,neyin tasası bu anlamadım.
Zorla mi gelip boynunuzdan aldılar ? Eşiniz ve siz hayır deseydiniz.
Ağlamak yerine duygularınız ifade ederken ciddi ve kararlı konuşun bu gibi durumlarda ağlamak zayıflık göstergesidir bazı insanlar öyle algılar ne yazıkki bence acilen özgüven sahibi olmanız gerekiyor haciz vs gibi sorunlar onların sorunları sizin değil hediye edilen altını verme gibi bir mecburiyetiniz yoktu şimdi çokmu yarandınız hayır insanlar sizi enayi gördü kusura bakmayın acı gelebilir ama bazen böyle şeyler duymak insanı kendine getirir İnan’ın iyiliğiniz için konuşuyorum kadınların bu kadar pasif olmaması gerektiğini düşünüyorum çünküYapı olarak insanlara derdimi anlatmaya çalışırken sinirden ağlayan biriyim sırf bu yüzden duygularımı aktaramıyorum.Ağlayınca da sömürü gibi algılanıyor.Tepki olarak sadece daha az gidiyorum oraya mümkün olduğunca mesafeliyi
Eşim kendini de ezdiriyor sadece beni değil kiBu yüzden rezil olmazlar. Alışmışlar çünkü hep verici olmanıza ve hep alttan almanıza.
Nickiniz tanıdık gelince biraz baktım kusura bakmayın. Hep sizi ezme derdindeler. Eşiniz de onlara çanak tutuyor ama siz sevdiğiniz için bunu görmüyorsunuz.
Tarlaya gitme meselenizi nasıl çözdünüz merek ettim yazmamışsınız.
İşte buna sevindim. Tedavi masrafını bile aileniz karşılıyordu. Bunun üzerine altınlarınızı almışlar. Keşke tedaviye harcasaydınız. Bi işe yarardı. Tarla konusuna ayrıca sinir oldum o yüzden ne yapıp edip gitmeyin kızları gitsinEşim kendini de ezdiriyor sadece beni değil kiAile söz konusu oldu mu akan sular duruyor onda.Tarlaya gitmiyorum kayınvalideme yemek yapmaya da gitmiyorum rica da etmiyor zaten bu olaylardan sonra sık sık gitmiyorum oraya.Daha yeni vajinismusu atlattım tedavi falan gördüm her gün yapmam gereken egzersizler var en az 2 saatimi alıyor o da bildiği için gel falan demiyor rahatım şu an o konuda bir talepte bulunmuyor
Yumurta kapıya dayanınca altın istemenin zorla almaktan ne farkı var ? Gecenin 1 inde kapıya dayandılar yarın haciz gelecek ödemezsek diye kağıtlarla birlikte kapıya dayandılar bana vermeme lüksü bırakmadılar.Diyorum ya ben mantıklı düşünemiyorum artık bir de bunu üzerine bana torun baskısı yapıyorlar bu ortamda ne çocuğuo kadar mantiksiz bir düşünce yapiniz var ki.
rezil olan siz olursunuz orada burada bunu konuşursanız.
kendi elinizle vermişsiniz takıları.
şimdi takılarımı aldılar havası vermek istiyorsunuz sağa sola.
umarım bu kadar kötü niyetli bir insan değilsinizdir gerçekte.
onlar kötü olabilir, sizin de aşağı kalır yanınızı göremedim ben.
aynen öyle benim tedavimi dahi ailem karşıladı ben mecbur muydum ailemden 7 almaya değildimİşte buna sevindim. Tedavi masrafını bile aileniz karşılıyordu. Bunun üzerine altınlarınızı almışlar. Keşke tedaviye harcasaydınız. Bi işe yarardı. Tarla konusuna ayrıca sinir oldum o yüzden ne yapıp edip gitmeyin kızları gitsin
Yumurta kapıya dayanınca altın istemenin zorla almaktan ne farkı var ? Gecenin 1 inde kapıya dayandılar yarın haciz gelecek ödemezsek diye kağıtlarla birlikte kapıya dayandılar bana vermeme lüksü bırakmadılar.Diyorum ya ben mantıklı düşünemiyorum artık bir de bunu üzerine bana torun baskısı yapıyorlar bu ortamda ne çocuğu
kayınbaban 43 yaşında genç ayol..hazır yemeğe alışmış zora gelemiyor bu kişi..ayrıca düğündeki takıları size almamış millete göstermelik almış..desinler ki oğluna takı taktı.sen bu kayınbabadan çok çekersin soyup soğana çeviren yapıda..içine atarsan kanser dışına atarsan konser olur..ver cazgırlığı gitsin..Daha önce de konu açmıştım düğün takılarım hep eşimin ailesinin gereksiz açılmaları yüzünden hacizlik şeylerine gitti diye her neyse eşimin babası 2 ay kadar önce benden kredi kartını ödeyemediği için bana taktığı 5li reşat kolyeyi istedi.Bizim düğün zamanının borçlarıymış güya gereksiz yere ona buna merak salıp masraf yapmasa inanırdım borcum var diye bişeylerden kısan aile değil çünkü lüks yaşam o biçim, neyse salaklık ettim verdim bu dedi ki söz veriyorum daha kredi kartına falan dokunmam kapatıcam hatta 8 bin lira yeterli gelmemiş 1000 lira da eşim arkadaşından borç aldı babası kart borcunu kapatsın diye.Neyse kayınpederim işe girmişti 7 ay işsiz kaldı zar zor işe girdi(43 yaşında kayınpederim genç) neymiş iş yeri çok sıkıymış sıkılmış diye 1 ayda çıktı şimdi duydum ki ; ihtiyaç oldukça yine karta giriyormuş heralde nasıl olsa gelini yeterince soyamadım 1 tane altın kaldı onu alırım diyor.Ağızla dalaşmak benim tarzım değil bayram da geliyor ben sırf gıcıklık olsun diye o satılan kolyemin zincirini boş takmak istiyorum daha 1 yıl olmadan gelinin boynu boş desinler rezil olsunlar istiyorum o kadar bunaldım ki belki çocukça belki ergence diyeceksiniz ama ben sustukça hasta oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?