Böyle rezil olurlar mı ?

O zaman cumle aleme rezil olsunlar gerektigi yerde konusun seni salak yerine koyan insanlara acima

Yapı olarak insanlara derdimi anlatmaya çalışırken sinirden ağlayan biriyim sırf bu yüzden duygularımı aktaramıyorum.Ağlayınca da sömürü gibi algılanıyor.Tepki olarak sadece daha az gidiyorum oraya mümkün olduğunca mesafeliyi

Kendi rizanizla vermissiniz ,neyin tasası bu anlamadım.

Zorla mi gelip boynunuzdan aldılar ? Eşiniz ve siz hayır deseydiniz.
Zorla değil ama mecbur bırakıldım.Haciz gelmeden 1 gün önce istendiğinde vermeme gibi bir lüksüm olmuyor ne yazık ki

Ağlamak yerine duygularınız ifade ederken ciddi ve kararlı konuşun bu gibi durumlarda ağlamak zayıflık göstergesidir bazı insanlar öyle algılar ne yazıkki bence acilen özgüven sahibi olmanız gerekiyor haciz vs gibi sorunlar onların sorunları sizin değil hediye edilen altını verme gibi bir mecburiyetiniz yoktu şimdi çokmu yarandınız hayır insanlar sizi enayi gördü kusura bakmayın acı gelebilir ama bazen böyle şeyler duymak insanı kendine getirir İnan’ın iyiliğiniz için konuşuyorum kadınların bu kadar pasif olmaması gerektiğini düşünüyorum çünkü

Bu yüzden rezil olmazlar. Alışmışlar çünkü hep verici olmanıza ve hep alttan almanıza.
Nickiniz tanıdık gelince biraz baktım kusura bakmayın. Hep sizi ezme derdindeler. Eşiniz de onlara çanak tutuyor ama siz sevdiğiniz için bunu görmüyorsunuz.
Tarlaya gitme meselenizi nasıl çözdünüz merek ettim yazmamışsınız.

Eşim kendini de ezdiriyor sadece beni değil ki Aile söz konusu oldu mu akan sular duruyor onda.Tarlaya gitmiyorum kayınvalideme yemek yapmaya da gitmiyorum rica da etmiyor zaten bu olaylardan sonra sık sık gitmiyorum oraya.Daha yeni vajinismusu atlattım tedavi falan gördüm her gün yapmam gereken egzersizler var en az 2 saatimi alıyor o da bildiği için gel falan demiyor rahatım şu an o konuda bir talepte bulunmuyor

İşte buna sevindim. Tedavi masrafını bile aileniz karşılıyordu. Bunun üzerine altınlarınızı almışlar. Keşke tedaviye harcasaydınız. Bi işe yarardı. Tarla konusuna ayrıca sinir oldum o yüzden ne yapıp edip gitmeyin kızları gitsin

Oyle ınsan rezıl olmaz tatlım bosver ucuna kolye al tak zaten sana donup gelecek ozmanda kendı paramla aldım sızın borcunuzdan banane de dahada bısey verme

o kadar mantiksiz bir düşünce yapiniz var ki.
rezil olan siz olursunuz orada burada bunu konuşursanız.
kendi elinizle vermişsiniz takıları.
şimdi takılarımı aldılar havası vermek istiyorsunuz sağa sola.
umarım bu kadar kötü niyetli bir insan değilsinizdir gerçekte.

onlar kötü olabilir, sizin de aşağı kalır yanınızı göremedim ben.

5li reşat kolye diye iyi ki belirttiniz yoksa asla 8 milyar tuttuğunu anlayamazdık.
Gelinini soymuş soğana çevirmiş bir adamın boş kolye taktın diye rezil olacağına gercekten inandın mı?

susmayın veremeyeceğinizi söyleyin yada birine borç verdiğinizi söyleyin
ama eşiniz bu duruma ne diyor buda önemli

Yumurta kapıya dayanınca altın istemenin zorla almaktan ne farkı var ? Gecenin 1 inde kapıya dayandılar yarın haciz gelecek ödemezsek diye kağıtlarla birlikte kapıya dayandılar bana vermeme lüksü bırakmadılar.Diyorum ya ben mantıklı düşünemiyorum artık bir de bunu üzerine bana torun baskısı yapıyorlar bu ortamda ne çocuğu

aynen öyle benim tedavimi dahi ailem karşıladı ben mecbur muydum ailemden 7 almaya değildim

öyle veya böyle siz ayaklarınızı yere saglam basıp ben vermeyecegim diyememissiniz.
konunuzu okumadan önce yorumları okudum, öyle yorumlar ve sizin de öyle cevaplariniz var ki sanki kayınpeder gelip evden altınları çalmış.

ver-me-ye-cek-si-niz.

verdiyseniz de geri almayı bekleyin alabilirseniz tabi.

o kolyeyi de boş takıp sağa sola konuşursanız, eşinizin ailesinin kulağına gider
onlar da kendi eliyle verdi altınları, deli midir nedir derlerse esas o zaman siz rezil olursunuz.

kayınbaban 43 yaşında genç ayol..hazır yemeğe alışmış zora gelemiyor bu kişi..ayrıca düğündeki takıları size almamış millete göstermelik almış..desinler ki oğluna takı taktı.sen bu kayınbabadan çok çekersin soyup soğana çeviren yapıda..içine atarsan kanser dışına atarsan konser olur..ver cazgırlığı gitsin..

anlayacaklarını sanmıyorum laf sokun ya da rezil olmasını istediklerinizin yanında lafını açın sayenizde bayramda takacak altınım kalmadı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…