Böyle rezil olurlar mı ?

Eşim sen haklısın istemiyorsan vermek zorunda değilsin(değildin) diyor ama ailesi öyle bir zamanda istiyor ki haciz işlemi yarınsa bu akşamdan istiyorlar ben vermek zorunda kalıyorum Sırf evlerine haciz gitmesin diye.Vermesem haciz gitse gelinin kolunda boynunda var vermedi olur surat yaparlar kesin

Yapsınlar size ne
Siz onların anne babası mısınız ki
Onları mı büyüteceksiniz

Düğünü kendileri yaptı gibi gösterip borçlarını size ödetmişler.
İnanmıyorum gerçekten pes yani eşiniz hiç mi bir dakika demedi sizin aileniz hiç mi akıl vermedi ?
Üzerine bir bardak su içip geçin başka dicek birşey yok.
Heh aynen öyle eşim zamanında babasına kredi kartına yardım etmekten birikim bile yapamamış 🙄 Sürekli bi lüks yaşam ama sürekli borç

Neymiş düğün zamanı kuaför parası vs.si karttan çekilmiş yalan...Eşim kendi ödedi.O karttan çekilenler eminim ki kendi giydikkeri kıyafetin borçlarıydı diyorum ya açılmama gibi bir düşünceye sahip değiller bugün buldularsa bugün yerler
İyi de bu onların derdi, size güvenmesinler siz de o yüzü vermeyin adamlara. Bu ne arsızlık böyle

Eşim sen haklısın istemiyorsan vermek zorunda değilsin(değildin) diyor ama ailesi öyle bir zamanda istiyor ki haciz işlemi yarınsa bu akşamdan istiyorlar ben vermek zorunda kalıyorum Sırf evlerine haciz gitmesin diye.Vermesem haciz gitse gelinin kolunda boynunda var vermedi olur surat yaparlar kesin
Madem öyle gitsin haciz. Akılları başlarına gelir belki. Zaten herşeyinizi vermişsiniz. Eşinize de vermek zorunda değilsin demiştin, vermek istemedim dersiniz.
Eşinizde uyanık bana göre. Vermek zorunda değildin diyerek olayı sizin üzerinize yıkmış. Başını şişirmeyin diye.

43 yaşında KP mi olur ya? Eşiniz kaç yaşında ki?

Tuhaf bir durum, size hediye ettiğini geri almış resmen. Çalışmadan nasıl lüks bir yaşam sürüyor o da ilginç.

Bundan sonra bişey kaptırmayın.

Öyle rezil olmazlar.. Söylemen lazım.. Bu arada herkes 43 yaşında kp oluyormuş ya şok oluyorum..

Hata sende vermeyecektin..verdin de sanki iyi gelin mi diyecekler bi sonraki istediklerinde verme bakalim senden kotusu olacak mi? Bari bundan sonra vermeyin

Daha önce de konu açmıştım düğün takılarım hep eşimin ailesinin gereksiz açılmaları yüzünden hacizlik şeylerine gitti diye her neyse eşimin babası 2 ay kadar önce benden kredi kartını ödeyemediği için bana taktığı 5li reşat kolyeyi istedi.Bizim düğün zamanının borçlarıymış güya gereksiz yere ona buna merak salıp masraf yapmasa inanırdım borcum var diye bişeylerden kısan aile değil çünkü lüks yaşam o biçim, neyse salaklık ettim verdim bu dedi ki söz veriyorum daha kredi kartına falan dokunmam kapatıcam hatta 8 bin lira yeterli gelmemiş 1000 lira da eşim arkadaşından borç aldı babası kart borcunu kapatsın diye.Neyse kayınpederim işe girmişti 7 ay işsiz kaldı zar zor işe girdi(43 yaşında kayınpederim genç) neymiş iş yeri çok sıkıymış sıkılmış diye 1 ayda çıktı şimdi duydum ki ; ihtiyaç oldukça yine karta giriyormuş heralde nasıl olsa gelini yeterince soyamadım 1 tane altın kaldı onu alırım diyor.Ağızla dalaşmak benim tarzım değil bayram da geliyor ben sırf gıcıklık olsun diye o satılan kolyemin zincirini boş takmak istiyorum daha 1 yıl olmadan gelinin boynu boş desinler rezil olsunlar istiyorum o kadar bunaldım ki belki çocukça belki ergence diyeceksiniz ama ben sustukça hasta oluyorum
Elinizde ne kaldıysa satın yiyin giyin gezin yoksa size kalmıcak onlar yiyeceğine siz harcayın en güzeli

Zinciri boş takınca noluyo hayır bana o ucuna takılan şeyler abartı geliyo tek takıyorum da.hani biliyim de rezil mezil olmayim 😝
Boş takabilirsin gayet ama herkes ucunda kolye görüp de birden görmezse dikkat çekebilir.Diyorum ya ergence bir düşünce ama sinirlerim öyle bozuk ki sağlıklı düşünemiyorum

Yahu siz neden verdiniz ki suç sizin. Haciz gelirse gelsin bir kere gelse 2. Ciye belki akillanirlar kendinizi kandırmayın size güvenen borc yapar tabi. Nasıl olsa ödeyen var. Tamamıyla sizin suçunuz görüşmeyi kesip altın da vermemeliydiniz keyfi borçları icin

Yahu siz neden verdiniz ki suç sizin. Haciz gelirse gelsin bir kere gelse 2. Ciye belki akillanirlar kendinizi kandırmayın size güvenen borc yapar tabi. Nasıl olsa ödeyen var. Tamamıyla sizin suçunuz görüşmeyi kesip altın da vermemeliydiniz keyfi borçları icin
Eşim üzülmesin ailesidir onların derdiyle dertlenmesin dedim ama salaklık ettim şimdiki aklım olsa vermezdim

Daha önce de konu açmıştım düğün takılarım hep eşimin ailesinin gereksiz açılmaları yüzünden hacizlik şeylerine gitti diye her neyse eşimin babası 2 ay kadar önce benden kredi kartını ödeyemediği için bana taktığı 5li reşat kolyeyi istedi.Bizim düğün zamanının borçlarıymış güya gereksiz yere ona buna merak salıp masraf yapmasa inanırdım borcum var diye bişeylerden kısan aile değil çünkü lüks yaşam o biçim, neyse salaklık ettim verdim bu dedi ki söz veriyorum daha kredi kartına falan dokunmam kapatıcam hatta 8 bin lira yeterli gelmemiş 1000 lira da eşim arkadaşından borç aldı babası kart borcunu kapatsın diye.Neyse kayınpederim işe girmişti 7 ay işsiz kaldı zar zor işe girdi(43 yaşında kayınpederim genç) neymiş iş yeri çok sıkıymış sıkılmış diye 1 ayda çıktı şimdi duydum ki ; ihtiyaç oldukça yine karta giriyormuş heralde nasıl olsa gelini yeterince soyamadım 1 tane altın kaldı onu alırım diyor.Ağızla dalaşmak benim tarzım değil bayram da geliyor ben sırf gıcıklık olsun diye o satılan kolyemin zincirini boş takmak istiyorum daha 1 yıl olmadan gelinin boynu boş desinler rezil olsunlar istiyorum o kadar bunaldım ki belki çocukça belki ergence diyeceksiniz ama ben sustukça hasta oluyorum
Kusura bakmayın ama neden Altınlarınızı verdiniz ki size takılan bir düğün hediyesi nerede görülmüş takılan altının geri istendiği iki laf söyleyip ağzının payını veremedinizmi siz kendinizi böyle kullandırmaya devam ettiğiniz takdirde daha çok üzülürsünüz burada dertlerinizi paylaşıyorsunuz farklı fikirler almak için eyvallahta siz kendinizi karşı tarafa ifade edemedikten sonra ah vah etmeniz yersiz biraz aklınızı başınıza alın bazı insanlara yüz verdikçe astarını isterler

Yazik ya uzuldum valla daha 16 bin borcunuz duruyormus.Isteyin bence
ya bir de köy yerindeyim öyle şeylere önem verilir her gelinin kolu boynu dolu bakarlar yani.Ben altın meraklısı değilim benim kaldıramadığım sadece haksızlık yoksa altın olmuş olmamış sorun değil salak yerine koyulmak can yakıcı

Back
X