Böyle sevgi olmaz

Derinee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
2.680
517
163
Merhaba arkadaslar
Esim ah esim keske hic evlenmeseydim seninle.o kadar farkliyiz ki.ama seviyorum onu oda beni sevdiğini iddia esiyor.ama artik inanmiyorum.7 senedir evliyim 7 senedir cinsellik problemi.hicbirsekildr sorunu oldugunu dusunmuyor ve kabul etmiyor.2 haftadır ayni yatakta iki yabancınız gene bugun trip atiyorum salak salak gitmis bana kahve yapmis cikolata almis falan cok yoruldum ben bu nasil sevgi.artık 30 yaşındayım ve ruyalarimda tanimadigim kisileri sacma sacma goruyorum o haldeyim.gelecek konusmak isteyecek bir ay falan haftada bir gorev edinecek sonra hersey eski hale donecek.ya adam gibi sevse ya da cekip gitse.yoruldum artik

Yoo sorunu oldugunu biliyor elbet.
Ama salaga yatiyor seni salak yerine koyuyor demek ki. O yuzden sorunumuz yok cicim inkar havasinda.

Gerci onyargili olmak istemem. Derdinizin detaylarini bilmiyoruz sonucta..

Tek sorun cinsellik mi? Ne gibi bir sorununuz var biraz daha açık söyleseniz? Yardım almayı deneyin derim.

böyle sevgi olur mu bilmiyorum ama böyle evlilik olmaz. resti çekin ya tedavi olsun ya ayrılın. yazık gençliğinizi heba ettiğinize değmez.

Çocuğum var arkadaşlar o yüzden kurtarmaya çalıştım ve sevdiğim icin.ama ama ama ya boyle solup gidecegim.yada gene sacma bir duruma dusecegim .bilmiyorum iste oylede olmuyor boylede olmuyor.bir taraftan cok iyi bir adam ama bana vermesi gerekeni vermedikten sonra ben ne yapayim

Cinselliğin olmadığı bir evlilik sağlıklı olmaz. Bu durum sizi aldatmaya sürükleyebilir diye düşünüyorum. Terapist deneyin olmazsa eşinizin görevini yerine getirmeme durumundan dolayı bir kaç celse de işinizi bitirebilirsiniz.

Mesela hayatimda hic yasamadigim bisey .esim pesimden kossun yalniz kalmak icin firsat kollasın hic olmadi gercekten hic olmadı

Tek sorun cinsellik mi? Ne gibi bir sorununuz var biraz daha açık söyleseniz? Yardım almayı deneyin derim.
Evet cinsellik soz konusu olunca hic sevmeyen bir adam baska zaman gozumun icine bakan bir adam.ama cinsel hicbir problemi asla kabul etmeyen bir adam

Neden böyle olduğunu konuştunuz mu? Ne diyor?
Duzelecek diyorevlendik 38 bedendim beni istemez di yataga uyumak icin yatiyoruz derdi.ben yasadigim saglik problemleri dogum falan derken kilo aldim en cokta degersizlik hissinden.simdide kilo diyor ama yalan cunku ben zayifkende yeni evliykende ayniydi.adama gecelik giyip yanina gidiyordum ne istiyorsun diyordu.

Belanı mı istiyorsun be adam deseydin?

Düzelecek demeyle olmuyor bu işler. Laf var ama icraat yok. Peki kendisini nasıl tatmin ediyor?

Zayıfladınız mı?

Abla herkes mi manken yani, yapacak olan adam 38,40,42 beden falan takmiyor zaten cogu erkek icin afedersiniz gozu donunce kadin olsun yeter. Zaten 38 bedenken de ayniydi yazmissin.

Sizin adamin hormonal/psikolojik bir bozuklugu var sanirim. Ya aseksuel ya da erkeklik hormonlari cok az. Urolojiye gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…