a adam gibi sevse ya da cekip gitse.yoruldum artik
Aynı şeyi yazmışızSiz cekip gitseniz mesela? neden ille de adamin terk etmesini bekliyorsunuz?
Evet cinsellik soz konusu olunca hic sevmeyen bir adam baska zaman gozumun icine bakan bir adam.ama cinsel hicbir problemi asla kabul etmeyen bir adamTek sorun cinsellik mi? Ne gibi bir sorununuz var biraz daha açık söyleseniz? Yardım almayı deneyin derim.
Neden böyle olduğunu konuştunuz mu? Ne diyor?Evet cinsellik soz konusu olunca hic sevmeyen bir adam baska zaman gozumun icine bakan bir adam.ama cinsel hicbir problemi asla kabul etmeyen bir adam
Duzelecek diyorevlendik 38 bedendim beni istemez di yataga uyumak icin yatiyoruz derdi.ben yasadigim saglik problemleri dogum falan derken kilo aldim en cokta degersizlik hissinden.simdide kilo diyor ama yalan cunku ben zayifkende yeni evliykende ayniydi.adama gecelik giyip yanina gidiyordum ne istiyorsun diyordu.Neden böyle olduğunu konuştunuz mu? Ne diyor?
Belanı mı istiyorsun be adam deseydin?Duzelecek diyorevlendik 38 bedendim beni istemez di yataga uyumak icin yatiyoruz derdi.ben yasadigim saglik problemleri dogum falan derken kilo aldim en cokta degersizlik hissinden.simdide kilo diyor ama yalan cunku ben zayifkende yeni evliykende ayniydi.adama gecelik giyip yanina gidiyordum ne istiyorsun diyordu.
Zayıfladınız mı?Merhaba arkadaslar
Esim ah esim keske hic evlenmeseydim seninle.o kadar farkliyiz ki.ama seviyorum onu oda beni sevdiğini iddia esiyor.ama artik inanmiyorum.7 senedir evliyim 7 senedir cinsellik problemi.hicbirsekildr sorunu oldugunu dusunmuyor ve kabul etmiyor.2 haftadır ayni yatakta iki yabancınız gene bugun trip atiyorum salak salak gitmis bana kahve yapmis cikolata almis falan cok yoruldum ben bu nasil sevgi.artık 30 yaşındayım ve ruyalarimda tanimadigim kisileri sacma sacma goruyorum o haldeyim.gelecek konusmak isteyecek bir ay falan haftada bir gorev edinecek sonra hersey eski hale donecek.ya adam gibi sevse ya da cekip gitse.yoruldum artik
Zayifladim ama hersey ayni degismedi bende yeniden saldım kendimi isteyerek degil tabiki hepsi psikolojik insan mutlulugu bulamayinca biseylerle nefsini doyuruyor benimkide yemekZayıfladınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?