Böyle sevgi olmaz

Bende cinselliği çok sevmiyorum.sevmemek karşı tarafa haksızlık mi oluyor.bazen düşünüyorum ama sevmediğim birşeyi zorla dayatmak ta haksızlık gibi geliyor.bu konular çok ince .bilemiyorum gerçekten kim hakli

Sevmeyebilirsiniz tabiki hani sizin icin cok onemli olmayqbilir ama eğer evlenmisseniz bence karsi tarafa karsi sorumluluklarinizi bilmeniz gerekiyor kisisel fikrim.belki esinize size sevdirmek icin cabalamasini talep edebilirsiniz

Sevmeyebilirsiniz tabiki hani sizin icin cok onemli olmayqbilir ama eğer evlenmisseniz bence karsi tarafa karsi sorumluluklarinizi bilmeniz gerekiyor kisisel fikrim.belki esinize size sevdirmek icin cabalamasini talep edebilirsiniz
Işte bilmiyorum sevmediğim bir yemeği zorla yemek nasıl midemi bulandirirsa o da öyle olur.bu arda hiç sevmiyorum demiyorum ama canim istemeden istenince hiç mutlu olmuyorum.

Işte bilmiyorum sevmediğim bir yemeği zorla yemek nasıl midemi bulandirirsa o da öyle olur.bu arda hiç sevmiyorum demiyorum ama canim istemeden istenince hiç mutlu olmuyorum.
Belkide normali budur bende evlwnmedwn once boyle olacak saniyordum eaim.isteyecek pesimde olacak ben ise bıkacağım hep istemeyecegim saniyordum.kaderki tersi oldu.bu arada bendecok duakun degilim.benim asil sorunum istenmemek bu beni duygusal olarak cok zedeliyor

Bu arada cicek gondermis eve hadi ne yapayim.bu nasil sevgi ben anlamiyorum seviyor desem degil.sevmiyor desem degil

Aslında seks olmamasi değil sevilmediginizi düşünmek sizi indiriyor galiba

Oyle mi acaba bazen gercekten bunuda düşünüyorum
Ole tabii, manyak sex yapan kocan olsa belki baska goze batan birsey olacakti. Ee herkes cinsel hayat yuzunden bosanmiyo. Aldatma siddet oluyo mesela.. kv kp oluyo herkesin var bi derdi

Boyle tipler evlenip, evlendikleri insanlarin hayatlarini da mahvediyorlar.
Boylesi bir bencillige tahammul etmek zorunda degilsiniz, ya tedavi olsun ya bosanip hayatiniza bakin. Bosa giden bir ömür yasiyorsunuz su an.

Mesela hayatimda hic yasamadigim bisey .esim pesimden kossun yalniz kalmak icin firsat kollasın hic olmadi gercekten hic olmadı
Bende duygusal olarak bunu istiyorum ben olmayinca odada gozu beni arasin sordjn istiyorudum ama ne yazikki olmadi olmayacakta

Cocugunuz varmi peki.tabi canim sonucta tobe tobe azmis degiliz.beni cildirtan evliyken bu hale düşmek kadınlık gururum yerle bir.yoksa hayatinda kimse olmasa hic sorun yok

çocuk yok hiç düşünmedim de..ne kadar süredir böyle?? iyi bir insan olması yetmiyor inan bende iy' biri diye sabrettim..nolursa olsun bişiler paylaşmayınca belli bi zaman sonra duygular ölüyor kızgınlık yetersizlik özgüven eksikliği mutsuzluk ouyor
hmm bir de öpüyor sarılıyor çiçek göndermiş falan ya benm kide öyleydi çiçek hariç:) çünkü bence eksik yanlarını öyle kapıyorlar

7 yildir evliyiz hep ayni.ben bosanmaktan bahsedince beni cocuktan vuruyor kiyamiyorum yavruma

7 yildir evliyiz hep ayni.ben bosanmaktan bahsedince beni cocuktan vuruyor kiyamiyorum yavruma

yapma allah aşkına o zaman düzelsin tedavi olsun gerekirse birlikte olun ..sürekli bu konuyu konuşmak çok itici neden olmuyor gib's'nden ama biz düzelsin istiyoruz..çocukla vurması da zekice seni duygusal yanından vuruypr ben bu erkekleri gerçwkten anlamıorum yedi ıldır böyleyse ya böyle kabul edip hiç kafaya takmadan kendini üzmeden devam edeceksin evliliğine..kabul etmiyorsann da yapılacak şey belli..inan çok zor aldım bu kararı bende ama şimdi keşke diyorum dha önce ayrılsaydım..bende 32 yaşındayım ömür gidiyor ya adamlar azcık çaba gösterse dr a g'tse tamam da ben böyleyiö herşey normal demekle de olmuyor

Dogru
Söylüyorsun hersey islerine geldiği gibi

Aynen
Konusmak istemiyorum bıktım artık. Ya kendimi bu mezara gomecegim yada yavruma ve sevgime rağmen bu olayi kapatıp rahatlayacağım

Cok uzuldum gercekten cok sinirlerim bozuldu
Sizi cok ama cok iyi anliyorum en kotusu de adamin bunda problem gormemesi. Dalga gecer gibi is yapiyor
Ya ereksiyon ya erken bosalma problemi ya da hormon eksikligi var ama tabiki erkekligine (!) zeval gelmemesi icin problem sizde gibi davraniyor
Yilmadan bikmadan konuşun gerekirse bagirin cagirin gerekirse aglayin. Problemi sizin ustunuze atabiliyo oldugunu dusundurmeyin ona
İsrarla her gun problem sende diyin
O da farkinda problemin kendinde oldugunun ama size aksini kabul ettirmeye calisiyor ki kendisi tedavi olmasin
Buna izin vermeyin

Duygularimi anladığın icin cok mutlu oldum tesekkur ederim

Dogru

Söylüyorsun hersey islerine geldiği gibi
Merhaba ben de 4 aylık evliyim eşimde aynı sorun var ama sizden farklı öpme sarılma da hiç yok. Her gece ben uyuduktan sonra gelip uyuyor. Tedaviye başladık ama pek ümitli değilim yapısı öyle saırım. Siz de düzelme oldu mu ne tavsiye edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…