Böyle sevgi olmaz

Zayifladim ama hersey ayni degismedi bende yeniden saldım kendimi isteyerek degil tabiki hepsi psikolojik insan mutlulugu bulamayinca biseylerle nefsini doyuruyor benimkide yemek
Öncelikle çocuğunuz ve kendiniz için zayıflayın ve öyle kalın.

Eşiniz tedavi için ikna olmuyor madem, belki boşanma davası celbini görürse tedaviyi kabul eder.
Belli ki eşiniz çok inatçı

Tam olarak sorunu ne eşinin? Yani kabul etmediği ne? İsteksizlik mi iktidarsızlık mı erken boşalma mı?

Eşinde bir sorun olduğu aşikar. Olay senin bedenin ve fiziğinle ilgili değil yani. Bunu bahane ederek sadece arkasına sığınıyor.

Bir şekilde tedaviyi/yardım almaya ikna ettirin. Hala yokuşa sürmeye devam ederse boşanın. Harcanıyorsunuz tek kelimeyle.

Iste sorun su ki hicbir problemi yokmus.bıktım artık bunu konusmaktanda bıktım. Bosanmakta cok guc bir ihtimal benim icin.hayatim boyunca boyle kuruyup solacahim.goturdum yastigini firlattim yanimda yatma dedim.isten gelince falan sarılıyor artık tahammul edemiyorum ilgisinede sevgisinede

Tam olarak sorunu ne eşinin? Yani kabul etmediği ne? İsteksizlik mi iktidarsızlık mı erken boşalma mı?
O kadar deneyimsizimki sadece isteksizlik olduguni biliyorum.digerlerinin ne oldugunu anlayacak deneyimim bile yok saka gibi

O kadar deneyimsizimki sadece isteksizlik olduguni biliyorum.digerlerinin ne oldugunu anlayacak deneyimim bile yok saka gibi
Tekrar konuşun; gerekirse boşanacağınızı söyleyin. Tedaviyi kabul ettirin; bu süreçte yanında olacağınızı da söyleyin..
Biraz özel olacak ama aynı evdesiniz az çok bilmeniz lazım.
Eşiniz kendini tatmin ederken hiç mi görmediniz şüphelenmediniz?
Yani sizin dışınızda herhangi bir karşı cinse baktığına vs şahit olmadınız mı?
Aseksüel olma ihtimali de var, hormonal bir eksiklik, psikolojik vs

Hicbirsey gormedim konu cinsellik olunca iki yabanci gibiyiz ne konuşur ne anlatır ne sorar ama banyoda tuvalette cok kalır tek bildigim o.denizde kum onda bahane cok.tedaviyi kabul etmesi icin sorunu kabul etmesi lazim

Ben bunun normal olmadigini soyleyince sen nerden biliyorsun diyor.normalini nerden biliyormusum.internetten okudugum utopik seylerle kiyasliyormusum Allah askina biri bana bunun normali nesir soylesin

En cok cocugum icin cunku onu huzursuz edecek bir aile ortami yok.yatak odasi disinda.birdeailemi karsima alarak evlendim buyuk bir ask evliligi yaptim saka gibi
Beraber oluyorsunuz da sizin istediginiz SIKLIKTA mi olmuyor? Yoksa hic beraber olmuyor musunuz?

Beraber oluyorsunuz da sizin istediginiz SIKLIKTA mi olmuyor? Yoksa hic beraber olmuyor musunuz?
Soyle soyleyim eger ben sıkıyı verirsem haftada bir görev gibi.eger bisey demezsem ben diyim 3 hafta siz diyin 4 haftaondan sonrada gene benim tribimle yani kendinden degil

Soyle soyleyim eger ben sıkıyı verirsem haftada bir görev gibi.eger bisey demezsem ben diyim 3 hafta siz diyin 4 haftaondan sonrada gene benim tribimle yani kendinden degil
Bence 3-4 hafta sevişmemek daha ütopik bir şey... Erkeklere ilgi duyma ihtimali ne? Bir şeyler fark ediyor musunuz?

Bence 3-4 hafta sevişmemek daha ütopik bir şey... Erkeklere ilgi duyma ihtimali ne? Bir şeyler fark ediyor musunuz?
Bir kere ya birkere pesime dusseydi bir kere ikna etmeye calissaydi bir kere nazlansaydim.nasil bir duygu acaba ne aci

Bir kere ya birkere pesime dusseydi bir kere ikna etmeye calissaydi bir kere nazlansaydim.nasil bir duygu acaba ne aci
Sizi anlayabiliyorum. Kocanızın bencilliği, umursamazlığı yüzünden sizin cinsel hayatınız zarar görüyor.

Umursamayın onu. Hani ara sıra sarılıyormuş ya, izin vermeyin. Yaklaştırmayın. Biraz kendinizi özletin. Asıl ihtiyacınız profesyonel destek almak ama ev içinde siz daha ne yapabilirsiniz bilmiyorum...

Tesekkur ederim aynen sarilinca iki gundur cok rahataiz oluyorum ve bellide esiyorum.yastiginida götürdüm firlattim.insallah yuzsuz yuzsuz gelmez simdi cocugu uyutuyor

Hicbirsey gormedim konu cinsellik olunca iki yabanci gibiyiz ne konuşur ne anlatır ne sorar ama banyoda tuvalette cok kalır tek bildigim o.denizde kum onda bahane cok.tedaviyi kabul etmesi icin sorunu kabul etmesi lazim
Büyük ihtimalle; kendi kendini tatmin ediyor o zaman. Tuhaf.
Birgün bu sorunuyla yüzleşip, eninde sonunda kabul edecektir. Ama o zaman bu evliliği kurtarmak için geç kalmış olabilir.
Acaba biraz yaralayıcı konuşsanız; aldatıcam boşanıcam vs diye.

Bosanmayi teklif ettim direkt cocuktan vuruyor beni.sozler veriyor .aldaticamsoyleyemem bu kapanmaz bir yara açar korkarım

Eşinizin farklı yönelimleri olabilir mi??
Sizi gizli kimliğini kamufle etmek için kullanıyor olabilir mi???
Birde gizlice afrodizyak bombardımanına tutun bakalım belki istekli hale gelebilir.

Erkekler genelde durmaz yani 3 4hafta.
Ciddi bir sorun olduğu kesin.terapi falan uzun hikaye öncelikle bir kan hormon tahlili versin.bu kadarını da kabul ettirin lütfen her türlü baskıyı yapın.
Çok benzer bir durumu bir arkadaşım yaşadı ama eşi meğersem ciddi hastaymış adamcağızın bütün sistem çökmüş vs.haberi yok tabi..sağlıklı sanıyordu kendini.sonradan çok ciddi tedavilerle hayata döndü şimdi 2yıl kemoterapi vs bir sürü badireden sonra maşallah mutlular, allah bozmaya...

Sağlıklı bir erkek 3 4 haftada bir felan asla durmaz bence o kadar.
Ya da benimki durmuyor diye öyle düşünüyorum, bilemiyorum Altan! :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…