Öncelikle çocuğunuz ve kendiniz için zayıflayın ve öyle kalın.Zayifladim ama hersey ayni degismedi bende yeniden saldım kendimi isteyerek degil tabiki hepsi psikolojik insan mutlulugu bulamayinca biseylerle nefsini doyuruyor benimkide yemek
Iste sorun su ki hicbir problemi yokmus.bıktım artık bunu konusmaktanda bıktım. Bosanmakta cok guc bir ihtimal benim icin.hayatim boyunca boyle kuruyup solacahim.goturdum yastigini firlattim yanimda yatma dedim.isten gelince falan sarılıyor artık tahammul edemiyorum ilgisinede sevgisinedeAbla herkes mi manken yani, yapacak olan adam 38,40,42 beden falan takmiyor zaten cogu erkek icin afedersiniz gozu donunce kadin olsun yeter. Zaten 38 bedenken de ayniydi yazmissin.
Sizin adamin hormonal/psikolojik bir bozuklugu var sanirim. Ya aseksuel ya da erkeklik hormonlari cok az. Urolojiye gitsin.
O kadar deneyimsizimki sadece isteksizlik olduguni biliyorum.digerlerinin ne oldugunu anlayacak deneyimim bile yok saka gibiTam olarak sorunu ne eşinin? Yani kabul etmediği ne? İsteksizlik mi iktidarsızlık mı erken boşalma mı?
En cok cocugum icin cunku onu huzursuz edecek bir aile ortami yok.yatak odasi disinda.birdeailemi karsima alarak evlendim buyuk bir ask evliligi yaptim saka gibiNeden ayrılamıyorsunuz
Tekrar konuşun; gerekirse boşanacağınızı söyleyin. Tedaviyi kabul ettirin; bu süreçte yanında olacağınızı da söyleyin..O kadar deneyimsizimki sadece isteksizlik olduguni biliyorum.digerlerinin ne oldugunu anlayacak deneyimim bile yok saka gibi
Hicbirsey gormedim konu cinsellik olunca iki yabanci gibiyiz ne konuşur ne anlatır ne sorar ama banyoda tuvalette cok kalır tek bildigim o.denizde kum onda bahane cok.tedaviyi kabul etmesi icin sorunu kabul etmesi lazimTekrar konuşun; gerekirse boşanacağınızı söyleyin. Tedaviyi kabul ettirin; bu süreçte yanında olacağınızı da söyleyin..
Biraz özel olacak ama aynı evdesiniz az çok bilmeniz lazım.
Eşiniz kendini tatmin ederken hiç mi görmediniz şüphelenmediniz?
Yani sizin dışınızda herhangi bir karşı cinse baktığına vs şahit olmadınız mı?
Aseksüel olma ihtimali de var, hormonal bir eksiklik, psikolojik vs
Beraber oluyorsunuz da sizin istediginiz SIKLIKTA mi olmuyor? Yoksa hic beraber olmuyor musunuz?En cok cocugum icin cunku onu huzursuz edecek bir aile ortami yok.yatak odasi disinda.birdeailemi karsima alarak evlendim buyuk bir ask evliligi yaptim saka gibi
Soyle soyleyim eger ben sıkıyı verirsem haftada bir görev gibi.eger bisey demezsem ben diyim 3 hafta siz diyin 4 haftaondan sonrada gene benim tribimle yani kendinden degilBeraber oluyorsunuz da sizin istediginiz SIKLIKTA mi olmuyor? Yoksa hic beraber olmuyor musunuz?
Bence 3-4 hafta sevişmemek daha ütopik bir şey... Erkeklere ilgi duyma ihtimali ne? Bir şeyler fark ediyor musunuz?Soyle soyleyim eger ben sıkıyı verirsem haftada bir görev gibi.eger bisey demezsem ben diyim 3 hafta siz diyin 4 haftaondan sonrada gene benim tribimle yani kendinden degil
Bir kere ya birkere pesime dusseydi bir kere ikna etmeye calissaydi bir kere nazlansaydim.nasil bir duygu acaba ne aciBence 3-4 hafta sevişmemek daha ütopik bir şey... Erkeklere ilgi duyma ihtimali ne? Bir şeyler fark ediyor musunuz?
Sizi anlayabiliyorum. Kocanızın bencilliği, umursamazlığı yüzünden sizin cinsel hayatınız zarar görüyor.Bir kere ya birkere pesime dusseydi bir kere ikna etmeye calissaydi bir kere nazlansaydim.nasil bir duygu acaba ne aci
Tesekkur ederim aynen sarilinca iki gundur cok rahataiz oluyorum ve bellide esiyorum.yastiginida götürdüm firlattim.insallah yuzsuz yuzsuz gelmez simdi cocugu uyutuyorSizi anlayabiliyorum. Kocanızın bencilliği, umursamazlığı yüzünden sizin cinsel hayatınız zarar görüyor.
Umursamayın onu. Hani ara sıra sarılıyormuş ya, izin vermeyin. Yaklaştırmayın. Biraz kendinizi özletin. Asıl ihtiyacınız profesyonel destek almak ama ev içinde siz daha ne yapabilirsiniz bilmiyorum...
Büyük ihtimalle; kendi kendini tatmin ediyor o zaman. Tuhaf.Hicbirsey gormedim konu cinsellik olunca iki yabanci gibiyiz ne konuşur ne anlatır ne sorar ama banyoda tuvalette cok kalır tek bildigim o.denizde kum onda bahane cok.tedaviyi kabul etmesi icin sorunu kabul etmesi lazim
Bosanmayi teklif ettim direkt cocuktan vuruyor beni.sozler veriyor .aldaticamsoyleyemem bu kapanmaz bir yara açar korkarımBüyük ihtimalle; kendi kendini tatmin ediyor o zaman. Tuhaf.
Birgün bu sorunuyla yüzleşip, eninde sonunda kabul edecektir. Ama o zaman bu evliliği kurtarmak için geç kalmış olabilir.
Acaba biraz yaralayıcı konuşsanız; aldatıcam boşanıcam vs diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?