Böyle sevgi olmaz

Hayat ne garip baska bir konuya birisi yazmis esim bana sadece yatakta deger veriyor diyebizdede tam tersi

Afrodizyak ne gibi nasil yapicam

Sağlık sorunu vardır. İktidarsizlik yaşıyordur, troidlerine, hormonlarını, şekerine baktırin muhakkak vardır bir sebebi.Hemen boşanmayi düşünmeyin.
Tedavi olsun baktınız hala aynı o zaman bir çaresine bakarsınız.

Bir de kocanıza biraz bakın keçi boynuzları, ballar ,fındık fıstık doğal macunlar yapın belki isteği artar .İstekli olsa durduramazsın.

Kendisi zaten kendine iyi bakar.ondan oldugunu sanmiyorum.cok yer sistim der.ac olur sekerim dustu der.onda bahane cok

Mastürbasyon alışkanlıgı var cok büyük ihtimalle. Bağımlılık gibi bi şey bu, alıştıkları zaman ilişkiden haz almıyolar o yüzden kaçıyorlar. İlişki esnasında ereksiyon hali kısa sürüyorsa bilin ki mastürbasyon bagımlısı eşiniz. Bununda tek çözümü terapi.

Afrodizyak ne gibi nasil yapicam
Biraz netden araştırma yapsan iyi edersin canım.
Birde adama bunu yatak mevzusu için yaptığını belli etme..
Mesela bol tarçınlı fındıklı fıstıklı bir tatlı, keçi boynuzu özü ile tatlandırılmış sütlü içecek, yada ballı limonlu maydanoz suyu gribe iyi grlir vs diye içir.
O günlerde takipde ol.

Ben benimkine keyif olsun diye bol tatçınlı kaynar yaparım...adam fokur fokur kaynamaya başlar

Hic mutlu degil8m tabiki.bazen insanligina merhametine sukresiyorum bazen bu duruma kufrediyorum.cocugum olmasaki cocugum cok duygusal bir cocuk hic dusunmezdim.ama cocugum varken yapamıyorum iste.o kadar ataerkil bir toplumuzki aileme gitsem bu yuzden bosanacagim desem beni tefe koyarlarcalisan bir kadınım ama iste sadece onunla olmiyor.etrafinda destek olmadan zor.oyle bir cikmaz ki korkuyorum artık. Birarkadasimiz kaynar falan demis.kaynarda yapsam ne yaparsam yapayim bisey değişmez hemde artik 7 senedir bu cabalar gururumu cok kırdı. Ben sanirim toplum ne der ve cocugum uzulmrsin diye kendi mutsuzlugumu imzaliyorum.esimi seviyordum cok seviyordum ama 30 yasinda bir kadin hayal kırıklığını bir sure sonra kaldıramıyor sevgide bitiyor

Bosanmayi teklif ettim direkt cocuktan vuruyor beni.sozler veriyor .aldaticamsoyleyemem bu kapanmaz bir yara açar korkarım
Aldatacam denmez de zaten bu sizi küçük düşürür ki siz öyle biri değilsiniz, boşanmaktan başka çare bırakmıyorsun diyebilirsiniz ama

Evet cinsellik soz konusu olunca hic sevmeyen bir adam baska zaman gozumun icine bakan bir adam.ama cinsel hicbir problemi asla kabul etmeyen bir adam
Aynı hayatı yaşadım 10 yıl ilk yıl dışında cinsellik YÖK denecek kadar azdı ayda bir iki ayda bir bazen 7-8 ay olmazdı iyi bir insan diye ayrılamadım Kendine göre problem yoktu beni düşünmemesi olmayan sürelerin uzaması beni de soğuttu ondan ama 7-8 yıl ayrılmadım hiç çaba sarfetmedi sonuç n oldu boşandım 2,5 yıl oldu.. şuan o kadar rahatım ki keşke daha önce ayrılsaymışım şuan da cinsellik yaşamıyorum mutsuzmuyum hayır çünkü biri varken olmaması çok acı. Seni çoooook iyi anlıyorum. İyi düşün taşın ev arkadaşı değiliz biz onlarla;(

Cocugunuz varmi peki.tabi canim sonucta tobe tobe azmis degiliz.beni cildirtan evliyken bu hale düşmek kadınlık gururum yerle bir.yoksa hayatinda kimse olmasa hic sorun yok

Salak salak gitmis kahve yapmış çikolata almış. . Rüyalarimda başka tanimadigim kisileri sacma sacma görüyorum. .. ay bu cumlelerinizde sonra adama acıdım ve sizi tanımadan sizden soğudum kanım çekildi resmen..

Bu duruma neden geldigimi dusunerek empati kursanız daha memnun olurdum ama mecbur degilsiniz.buda enteresan bir bakış acısı saygi duyarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…