Afrodizyak ne gibi nasil yapicamEşinizin farklı yönelimleri olabilir mi??
Sizi gizli kimliğini kamufle etmek için kullanıyor olabilir mi???
Birde gizlice afrodizyak bombardımanına tutun bakalım belki istekli hale gelebilir.
Erkekler genelde durmaz yani 3 4hafta.
Ciddi bir sorun olduğu kesin.terapi falan uzun hikaye öncelikle bir kan hormon tahlili versin.bu kadarını da kabul ettirin lütfen her türlü baskıyı yapın.
Çok benzer bir durumu bir arkadaşım yaşadı ama eşi meğersem ciddi hastaymış adamcağızın bütün sistem çökmüş vs.haberi yok tabi..sağlıklı sanıyordu kendini.sonradan çok ciddi tedavilerle hayata döndü şimdi 2yıl kemoterapi vs bir sürü badireden sonra maşallah mutlular, allah bozmaya...
Sağlıklı bir erkek 3 4 haftada bir felan asla durmaz bence o kadar.
Ya da benimki durmuyor diye öyle düşünüyorum, bilemiyorum Altan! :)
Sağlık sorunu vardır. İktidarsizlik yaşıyordur, troidlerine, hormonlarını, şekerine baktırin muhakkak vardır bir sebebi.Hemen boşanmayi düşünmeyin.Duzelecek diyorevlendik 38 bedendim beni istemez di yataga uyumak icin yatiyoruz derdi.ben yasadigim saglik problemleri dogum falan derken kilo aldim en cokta degersizlik hissinden.simdide kilo diyor ama yalan cunku ben zayifkende yeni evliykende ayniydi.adama gecelik giyip yanina gidiyordum ne istiyorsun diyordu.
Kendisi zaten kendine iyi bakar.ondan oldugunu sanmiyorum.cok yer sistim der.ac olur sekerim dustu der.onda bahane cokSağlık sorunu vardır. İktidarsizlik yaşıyordur, troidlerine, hormonlarını, şekerine baktırin muhakkak vardır bir sebebi.Hemen boşanmayi düşünmeyin.
Tedavi olsun baktınız hala aynı o zaman bir çaresine bakarsınız.
Bir de kocanıza biraz bakın keçi boynuzları, ballar ,fındık fıstık doğal macunlar yapın belki isteği artar .İstekli olsa durduramazsın.
Biraz netden araştırma yapsan iyi edersin canım.Afrodizyak ne gibi nasil yapicam
Bu şekilde mutlu musunuz pekiEn cok cocugum icin cunku onu huzursuz edecek bir aile ortami yok.yatak odasi disinda.birdeailemi karsima alarak evlendim buyuk bir ask evliligi yaptim saka gibi
Canım çocuk nasıl oldu olay o derecede de de.O kadar deneyimsizimki sadece isteksizlik olduguni biliyorum.digerlerinin ne oldugunu anlayacak deneyimim bile yok saka gibi
Aldatacam denmez de zaten bu sizi küçük düşürür ki siz öyle biri değilsiniz, boşanmaktan başka çare bırakmıyorsun diyebilirsiniz amaBosanmayi teklif ettim direkt cocuktan vuruyor beni.sozler veriyor .aldaticamsoyleyemem bu kapanmaz bir yara açar korkarım
Aynı hayatı yaşadım 10 yıl ilk yıl dışında cinsellik YÖK denecek kadar azdı ayda bir iki ayda bir bazen 7-8 ay olmazdı iyi bir insan diye ayrılamadım Kendine göre problem yoktu beni düşünmemesi olmayan sürelerin uzaması beni de soğuttu ondan ama 7-8 yıl ayrılmadım hiç çaba sarfetmedi sonuç n oldu boşandım 2,5 yıl oldu.. şuan o kadar rahatım ki keşke daha önce ayrılsaymışım şuan da cinsellik yaşamıyorum mutsuzmuyum hayır çünkü biri varken olmaması çok acı. Seni çoooook iyi anlıyorum. İyi düşün taşın ev arkadaşı değiliz biz onlarla;(Evet cinsellik soz konusu olunca hic sevmeyen bir adam baska zaman gozumun icine bakan bir adam.ama cinsel hicbir problemi asla kabul etmeyen bir adam
SanmiyorumAcaba biseksül mi erkeklerden mi hoşlanıyor ki
ALlah yardim etmis bu kiza herhalde verdim verdim yoksa olacagi yok drdi herhalde.korunmayi biraktim ilk iliskide hamile kaldimCanım çocuk nasıl oldu olay o derecede de de.
Cocugunuz varmi peki.tabi canim sonucta tobe tobe azmis degiliz.beni cildirtan evliyken bu hale düşmek kadınlık gururum yerle bir.yoksa hayatinda kimse olmasa hic sorun yokAynı hayatı yaşadım 10 yıl ilk yıl dışında cinsellik YÖK denecek kadar azdı ayda bir iki ayda bir bazen 7-8 ay olmazdı iyi bir insan diye ayrılamadım Kendine göre problem yoktu beni düşünmemesi olmayan sürelerin uzaması beni de soğuttu ondan ama 7-8 yıl ayrılmadım hiç çaba sarfetmedi sonuç n oldu boşandım 2,5 yıl oldu.. şuan o kadar rahatım ki keşke daha önce ayrılsaymışım şuan da cinsellik yaşamıyorum mutsuzmuyum hayır çünkü biri varken olmaması çok acı. Seni çoooook iyi anlıyorum. İyi düşün taşın ev arkadaşı değiliz biz onlarla;(
Oyle mi acaba bazen gercekten bunuda düşünüyorumInsan herseye sahip olamaz
Salak salak gitmis kahve yapmış çikolata almış. . Rüyalarimda başka tanimadigim kisileri sacma sacma görüyorum. .. ay bu cumlelerinizde sonra adama acıdım ve sizi tanımadan sizden soğudum kanım çekildi resmen..Merhaba arkadaslar
Esim ah esim keske hic evlenmeseydim seninle.o kadar farkliyiz ki.ama seviyorum onu oda beni sevdiğini iddia esiyor.ama artik inanmiyorum.7 senedir evliyim 7 senedir cinsellik problemi.hicbirsekildr sorunu oldugunu dusunmuyor ve kabul etmiyor.2 haftadır ayni yatakta iki yabancınız gene bugun trip atiyorum salak salak gitmis bana kahve yapmis cikolata almis falan cok yoruldum ben bu nasil sevgi.artık 30 yaşındayım ve ruyalarimda tanimadigim kisileri sacma sacma goruyorum o haldeyim.gelecek konusmak isteyecek bir ay falan haftada bir gorev edinecek sonra hersey eski hale donecek.ya adam gibi sevse ya da cekip gitse.yoruldum artik
Bu duruma neden geldigimi dusunerek empati kursanız daha memnun olurdum ama mecbur degilsiniz.buda enteresan bir bakış acısı saygi duyarimSalak salak gitmis kahve yapmış çikolata almış. . Rüyalarimda başka tanimadigim kisileri sacma sacma görüyorum. .. ay bu cumlelerinizde sonra adama acıdım ve sizi tanımadan sizden soğudum kanım çekildi resmen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?