Böyle şey söylenir mi

5 yillik evliyim babam hala cikolata alip dolaba saklar geldgmde yerim diye babanz saka yapmis olmasin

Malesef böyle babalar var eşimin babasını tanımadan önce inanmazdım bu tarz şeylere. Kp bırakın oğlundan saklamayı torunundan bile saklıyor. Esim de tam aksine ben yemeyeyim oglum yesin der. Ne hissettiginizi cok iyi anlıyorum.

Hay ziftin pelini yesin öyle baba. Nedir yani bir çikolata!
Bu bencillik benim hayata bakış açımı aşıyor,anlayamıyorum yani. Ben ya da eşim aman biz yemesek de olur oğlumuz yesin diye düşünürüz keza benim anne babam da öyledir eşimin anne babası da...

Çok tuhaf cok

O sirada adamin cani baska seye sıkılmistir yani babaniz sonucta kirilinmaz babaya anneye hele bole kucuk seyler icin. Morali bozuktur ondan demistir deyin geçin uzmeyin kendinizi

Tesekkur ederim güzel mesajınız için aslında ihtiyaçlarımı alır ama bazen de böyle yapiyo o an kendimi fazlalık gibi hissettim

O sirada adamin cani baska seye sıkılmistir yani babaniz sonucta kirilinmaz babaya anneye hele bole kucuk seyler icin. Morali bozuktur ondan demistir deyin geçin uzmeyin kendinizi
Tesekkur ederim bence de öyle kafası bozuktu falan amao an cok kotu hissettim acaba ben mi hakkım olmayan bisey istedim dedim

Ben 30 küsür yaşımdayım hala babamın evine gittiğimde sofraya konan şeyden ilk bize verir.kızım şundan da ye ha ,bak senin tabağına az gitmiş getir ekliyim benden der.hatta ben babamın tabağından tırtıklamaya bayılırım,eve bişey getirse ilk bize verir yiyelim diye ben yemesem de olur der.her seferinde de bize "yavrulu kargaya pok düşmezmiş" der güler.
babanızın bu kadar dar gözlü olması çok acaip geldi,hele de evladına karşı.allah merhamet versin mi denir ne denir bilmiyorumki

Aslında boyle bi insan değil ihtiyaçlarımı karşılayıp harçlığımi veriyo ama boyle dengesizlikleri oluyo ve napcagimi bilrmiyorum

Aslında boyle bi insan değil ihtiyaçlarımı karşılayıp harçlığımi veriyo ama boyle dengesizlikleri oluyo ve napcagimi bilrmiyorum
Çocukluğunda çok mu yokluk çekmiş acaba.yani bazen kişi çok bonkör eli açık bile olsa mevzu yemek olduğunda gözü dar olabiliyo.benim ananem öyleydi.eli boldu parası olunca dağıtırdı hep.ama yemelik bişey olduğu zaman herkese pay eder kendi hakkından asla vermezdi kimseye ,benim hakkım bu derdi hep.çocukken hep aç yatarlarmış.çok yokluk görmüşler.genç kızken de yiyo diye ayıplarmış büyükler..
belki babanız da o yüzden böyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…