Böyle şey söylenir mi

Çok teşekkür ederim iyi niyetiniz icin önemli bisey değil sadece azerbaycandan geldi ordaki tanıdıklardan istesek getirirler bi dahaki.gelislerinde ben tavrına kızdım. Çok incesiniz
Elbette tavrına ve kabalığa kızdınız,
elbette çikolata alacak gücünüz vardır.
Ben Almanya veya Belçika çikolatasıysa burda bulunmaz diye düşünüp dertlendim.
Kardeşim sık sık yurtdışına gidiyor ona sipariş edeyim dedim.
Böyle şeylere çok üzülüyorum.
Hele de çocuklarını yoktan yere,sudan sebeplerle böyle umarsızca üzen ailelere.

Aman alsinda cikolatasini...tövbe tövbe..
Boşver ablacım ya
Baban neyin kafasinda bilmiyorum ama zaten babanin her şeyi seninle kardeşine kalacak
Ama hoş bir cevap değil ve evet insan babası da olsa soğuyor işte.

Çok sağolun yemiş kadar oldum boyle bi mesaj alınca ❤ yok öyle değer li bisey bile değil ya. Kardeşim küçük onu da üzüyo umarsızca..
Insallah hayatta sizin gibi guzel kalpli insanlar çıksın karsiniza

Aman alsinda cikolatasini...tövbe tövbe..
Boşver ablacım ya
Baban neyin kafasinda bilmiyorum ama zaten babanin her şeyi seninle kardeşine kalacak
Ama hoş bir cevap değil ve evet insan babası da olsa soğuyor işte.
Ahahaha di mi ya siz diyince farkettim aslında her sey bize kalmicak mı. Sagolun ya yorum yapan herkesten allah razı olsun üzüntüm gitti ve insan cidden soguyo malesef

" benim olan her seyi sana vermek zorunda değilim canım isterse veririm".
Vermek zorunda değilsin babacığım. Nasıl olsa sen ölünce her şeyin bana ve kardeşime kalacak. Devlet bize verecek. O yüzden hiç sıkıntı yok.
Deseymişsin keşke.

Vermek zorunda değilsin babacığım. Nasıl olsa sen ölünce her şeyin bana ve kardeşime kalacak. Devlet bize verecek. O yüzden hiç sıkıntı yok.
Deseymişsin keşke.
Cevap vermek lazım aslında da işte o an cok kotu hissettim sanki mal varlığını istemişim gibi davrandı resmen

Cevap vermek lazım aslında da işte o an cok kotu hissettim sanki mal varlığını istemişim gibi davrandı resmen
Bir kadın üç hurmayı iki çocuğuna ve kendine pay etmiş. Çocuklar kendi hurmalarını yiyip annelerinin hurmasina bakmışlar. Anne de o hurmayı ikiye bölüp çocuklarına vermiş. Bunu duyan Peygamber efendimiz kadının çocuklarına gösterdiği merhametten dolayı cennete gireceğini müjdelemiş.
Yani baban çok büyük bir fırsatı kaçırmış. O yüzden lütfen üzülme.

Allah razı olsun tesekkur ediyorum. Keske babam da sizin gibi dusunceli olsa allahkalbine merhamet versin

Kıyamam. Tabi ki haklısın. Üzülme. Altı üstü çikolata. Bi akrabam gelecek yurtdışından bayrama. Çikolata getirirse adres ister yollarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…