- 1 Kasım 2017
- 1.739
- 4.978
- 88
- 29
- Konu Sahibi kurabiye123
-
Evet buraliyim. Zaten mesele cikolata degil babanin tavri. Yine de canin cekiyorsa soyleyim dedim. Tadi bi seye benzemiyordur 100%Anlayamadım sizde mi azerbaycan da yasiyosunuz. Belki tadı bile kötüdür ben tavrına cok alındım zaten
Haa anladım canım sıkkın ama güldüm sağolun babam yesin dursun onları insallah ishal yaparEvet buraliyim. Zaten mesele cikolata degil babanin tavri. Yine de canin cekiyorsa soyleyim dedim. Tadi bi seye benzemiyordur 100%
Elbette tavrına ve kabalığa kızdınız,Çok teşekkür ederim iyi niyetiniz icin önemli bisey değil sadece azerbaycandan geldi ordaki tanıdıklardan istesek getirirler bi dahaki.gelislerinde ben tavrına kızdım. Çok incesiniz
Çok sağolun yemiş kadar oldum boyle bi mesaj alınca ❤ yok öyle değer li bisey bile değil ya. Kardeşim küçük onu da üzüyo umarsızca..Elbette tavrına ve kabalığa kızdınız,
elbette çikolata alacak gücünüz vardır.
Ben Almanya veya Belçika çikolatasıysa burda bulunmaz diye düşünüp dertlendim.
Kardeşim sık sık yurtdışına gidiyor ona sipariş edeyim dedim.
Böyle şeylere çok üzülüyorum.
Hele de çocuklarını yoktan yere,sudan sebeplerle böyle umarsızca üzen ailelere.
Ahahaha di mi ya siz diyince farkettim aslında her sey bize kalmicak mı. Sagolun ya yorum yapan herkesten allah razı olsun üzüntüm gitti ve insan cidden soguyo malesefAman alsinda cikolatasini...tövbe tövbe..
Boşver ablacım ya
Baban neyin kafasinda bilmiyorum ama zaten babanin her şeyi seninle kardeşine kalacak
Ama hoş bir cevap değil ve evet insan babası da olsa soğuyor işte.
Doğum tarihi belli olmadığı için bilinmiyoKova burcumu..
Annem yemedi kiAcaba içinde ne vardı ikisinin de kafası güzel olmuş
acaba gözünü mü korkutmak istiyor baba başka bişey isteyemeyesin diyeAnnem yemedi ki
Vermek zorunda değilsin babacığım. Nasıl olsa sen ölünce her şeyin bana ve kardeşime kalacak. Devlet bize verecek. O yüzden hiç sıkıntı yok." benim olan her seyi sana vermek zorunda değilim canım isterse veririm".
Galiba öyle bu cikiyo konusmasindan çünkü. Arsızca bi insan değilim aslında amaacaba gözünü mü korkutmak istiyor baba başka bişey isteyemeyesin diye
Cevap vermek lazım aslında da işte o an cok kotu hissettim sanki mal varlığını istemişim gibi davrandı resmenVermek zorunda değilsin babacığım. Nasıl olsa sen ölünce her şeyin bana ve kardeşime kalacak. Devlet bize verecek. O yüzden hiç sıkıntı yok.
Deseymişsin keşke.
Bir kadın üç hurmayı iki çocuğuna ve kendine pay etmiş. Çocuklar kendi hurmalarını yiyip annelerinin hurmasina bakmışlar. Anne de o hurmayı ikiye bölüp çocuklarına vermiş. Bunu duyan Peygamber efendimiz kadının çocuklarına gösterdiği merhametten dolayı cennete gireceğini müjdelemiş.Cevap vermek lazım aslında da işte o an cok kotu hissettim sanki mal varlığını istemişim gibi davrandı resmen
Allah razı olsun tesekkur ediyorum. Keske babam da sizin gibi dusunceli olsa allahkalbine merhamet versinBir kadın üç hurmayı iki çocuğuna ve kendine pay etmiş. Çocuklar kendi hurmalarını yiyip annelerinin hurmasina bakmışlar. Anne de o hurmayı ikiye bölüp çocuklarına vermiş. Bunu duyan Peygamber efendimiz kadının çocuklarına gösterdiği merhametten dolayı cennete gireceğini müjdelemiş.
Yani baban çok büyük bir fırsatı kaçırmış. O yüzden lütfen üzülme.
Aminnnn.Allah razı olsun tesekkur ediyorum. Keske babam da sizin gibi dusunceli olsa allahkalbine merhamet versin
Kıyamam. Tabi ki haklısın. Üzülme. Altı üstü çikolata. Bi akrabam gelecek yurtdışından bayrama. Çikolata getirirse adres ister yollarımMerhabalar arkadaşlar
Benim annemle babam ayrı ben 20 yaşındayım bi de 12 yaşında bi kardeşim var. Bizim yurt dışından tanıdığımız bi aile geçen yıl da biz onlara gitmiştik bize geldiler. Kaldılar ben de evdeki kiz olduğum için ağırladım ettim elimden geldiğince . Ben eve geçmiştim bugun babam aradı misafirlerimiz gitti bi sorun yok diye. Misafirler de gelirken çikolatayla çay getirdiler.
Ben de babama dedim ki bugun telefonda konuşurken kardeşimle bana da bi parça da olsa çikolata ayırır misin merak ediyorum tadını.
Babam aynen böyle soyledi. " benim olan her seyi sana vermek zorunda değilim canım isterse veririm". Bu sözlerden sonra şok oldum altı-üstü çikolata ben yurt dışından geldiği için merak etmistim. vermek istemiyorsa Bitti de diyebilirdi diye düşünüyorum çikolata icin kalp kırdı resmen zaten garip bi insan ama boyle biseyi asla beklemiyodum. Elim ayağıma dolaştı ve hemen kapatmaya çalıştım telefonu kendimi kötü hissediyorum Şuan fazlalık gibi hissediyorum. Anneme olayi anlattigimda annemde evet kendine ait olan her seyi vermek zorunda değil dedi
Sizce hakli mıyım?
InsallahAminnnn.
Bu sözü kızgınlıkla söylediği için yarın elinde çeşit çeşit çikolata ile gönlünüzü almaya gelir inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?