Aynen danışma yeriBura danısma yerı degıl mı suc mu oldu sımdı
Emin ol tek degildir o kadına yazık ben söylenmemesi tarafıyım tamam tatlı olabilir belki bilmediginiz baska bi tarafı cıkabilir ortaya genelde kocamcı, beycimci kadınlar görmemezlikten gelir sucu kadına atar “kocamı sen ayarttın” kafası olur. Bir an önce o adamı yok etmeli ve silmeli.Arkadaşımın söylediğine göre bir cinsellikleri olmamış ama arkadaşım ne kadar doğru söyler bilemiyorum anlatmaz çünkü ama kadına çok üzüldüm belki arkadaşım tek bile değildir kadin da nasıl tatliydi
Sildım yoksa yanan bn olucmEmin ol tek degildir o kadına yazık ben söylenmemesi tarafıyım tamam tatlı olabilir belki bilmediginiz baska bi tarafı cıkabilir ortaya genelde kocamcı, beycimci kadınlar görmemezlikten gelir sucu kadına atar “kocamı sen ayarttın” kafası olur. Bir an önce o adamı yok etmeli ve silmeli.
Güzelim sana demiyorum konu baska. Tamam sen dogru olanı yapmıssınSildım yoksa yanan bn olucm
Daha bunun bile farkında değil bu kadar konusunun olması çok normalGüzelim sana demiyorum konu baska. Tamam sen dogru olanı yapmıssın
Sonra adam bunu nasıl ayartmasın diyecektim vazgectim acıdım sjsjskksksDaha bunun bile farkında değil bu kadar konusunun olması çok normal
Hep diyorum seni beni seçmez kandırabileceği kapasitesi belli kişileri seçiyorlarSeni de hep nedense tekinsiz tipler buluyor hshs
Bnde cozemedım nıye boyleyseSeni de hep nedense tekinsiz tipler buluyor hshs
Çok değiştim deseydin.Bnm beklentım yok onun var ama.sesını duymak guzel hıc degısmemıssın dedı
Bn saf degılım gıtsın karısıya takılsınHep diyorum seni beni seçmez kandırabileceği kapasitesi belli kişileri seçiyorlar
Cıks cıkss..Bnde cozemedım nıye boyleyse
Sen ogren bnceÇok değiştim deseydin.
Nasıl diye sorarsa arabada manuel yapmayı bile öğrendim derdin.
Kocam bana otomatik vitesi öğretti.Sen ogren bnce
YOo haşa ben öyle birsey demedimBn saf degılım gıtsın karısıya takılsın
O saf degil tamam mı ?Oo haşa ben öyle birsey demedim
Dedi normal kadınHareketlerı tuhaf
Saf sensınCıks cıkss..
Nasıl da saf bir kadın
Sana ne atandı ki gercekte bısey dıyemeyenler burda ötüyorSana varis atanmadı mı hala?
Koç burcunu hıc sevmemYOo haşa ben öyle birsey demedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?