Aynen cnm aynenHanımlar bir konu hakkında size danışmak istiyorum böyle bir şey için konu açmak saçma olacak diye buradan yazıyorum herkes burdayken konu evli adam ile ilgiliyken.hamilelik dolayisiyla ben işten ayrildim beraber çalıştığım kız arkadaşım hala çalışıyor orada ve bir güzellik salonu arkadaşım 32 yaşında instagram üzerinden biriyle görüşüyordu takiplesiyordu adamın hep tek fotoğrafları var evlenip ayrilsim demis arkadasima falan filan bunlar konuşuyorlar, bir gün bir müşteri geliyor hamile 5aylık falan cilt bakımı fiyatı almak için doğum öncesi fotoğraf cekiliyor ya orada güzel gözükmek için fiyat verildi kadina instagram hesabını verdik telefon numarası vs iletişime geçsin diye . Güzellik salonlarindq söyle olur siz görüşmeye gittiniz numara alındı verildi sisteme yazariz cilt bakımı düşünüyor fiyat şu oyle böyle diye o ay satislar düşerse falan eski görüşmelere donersiniz ararsınız işte "ayse hanım cilt bakımı dusunuyordunuz nasılsıniz soyle söyle kampanya var "falan diye ararsınız. Arkadaşım bu kadını arıyor, kadın aciyor aa evet olabilir zaten doğumuna çok az kaldi fiyatiniz da düşmüş diyor bes gün sonraya randevu alıyor. Randevuda bir gün önce müşteriler aranıyor işte şu saatte randevumuz var gelecek misiniz diye kadin acmayinca arkadaşım whatsapptan ses kaydı atmak icin giriyor sok sok sok arkadasimin aylardır konuşup görüştüğü adam ve bu kadın. Yan yana adamın eli kadının göbeğinde cinsiyet partisi gibi bir şeyden resim. Kadının wp aciklamasi da doğacak çocuğun adı ve o adamın adi bir de tarih var. Kadın yarın randevuya gidecek . Bu durum söylenmelimi, söylerse işinden olabilir mi ne bileyim kavga falan mı cikar düşüncelerinis nedir
Amaci hallenmis ona buna salca oluyor bukadar basit. Aciklamaya bile gerek varmiydi bilmiyorum. Engeli bassaydiniz gitseydi keske. Sadece size yem atmamistir vardir yedekleriniz.Arkadaslar 25 yasımdayken gorustugum bırı vardı dun benı ınstagramdan eklemış suan evlı kendısı ılla arkadas kalalım dedı dün instagramdan aradı evlenmıssın hayırlı olsun dedım bu sekulde olmaz dedım sonra kahve ıcmeye gıdelım dedı uygun olmucağını soyledım numaramıda ezbere bılıyor whatsuptann yazdı ordanda engelledım aklı bende mı cozemedım ama eskıye takılma olayı var 10 yıl gectı uzerınden carsıda görmüş meraba demış bn duymamışım oyle dıyo gorunce sıkıntı yok mrb de gorusemeyız etık degıl dedım amac ne
Cözemedin mi ? Gercekten cözemedin mi hersey ortada!! Adam karisini aldatiyor senle de gönül eglendirmek istiyor sende her defasinda bir reaksiyon verip geri dönüp ona bu hakki sunuyorsun.. harikasin bu yolda devam et.Arkadaslar 25 yasımdayken gorustugum bırı vardı dun benı ınstagramdan eklemış suan evlı kendısı ılla arkadas kalalım dedı dün instagramdan aradı evlenmıssın hayırlı olsun dedım bu sekulde olmaz dedım sonra kahve ıcmeye gıdelım dedı uygun olmucağını soyledım numaramıda ezbere bılıyor whatsuptann yazdı ordanda engelledım aklı bende mı cozemedım ama eskıye takılma olayı var 10 yıl gectı uzerınden carsıda görmüş meraba demış bn duymamışım oyle dıyo gorunce sıkıntı yok mrb de gorusemeyız etık degıl dedım amac ne
Karı korkusu yok adamdaCözemedin mi ? Gercekten cözemedin mi hersey ortada!! Adam karisini aldatiyor senle de gönül eglendirmek istiyor sende her defasinda bir reaksiyon verip geri dönüp ona bu hakki sunuyorsun.. harikasin bu yolda devam et.
Devamli görüsemeyiz etik degil demen cok sacma cevap verme mesela?
Etik degilse ne elin adamiyla devamli iletisimdesin?
Karisina yakalansa hüngür hüngür aglayip karisinin ayaklarina kapanir biliyormusun!
Yoksa yok varsa var sen 25 yasinda gencecik kadinsin. Evli erkegi mi kendine laik gördün? Bana göre baskasinin artigi.. ama sen bilirsin yine biraz gururlu olmakta fayda var heveslisin baya baya istiyosun görüsmeyiKarı korkusu yok adamda
KOnusan yok ztn engelledumCözemedin mi ? Gercekten cözemedin mi hersey ortada!! Adam karisini aldatiyor senle de gönül eglendirmek istiyor sende her defasinda bir reaksiyon verip geri dönüp ona bu hakki sunuyorsun.. harikasin bu yolda devam et.
Devamli görüsemeyiz etik degil demen cok sacma cevap verme mesela?
Etik degilse ne elin adamiyla devamli iletisimdesin?
Karisina yakalansa hüngür hüngür aglayip karisinin ayaklarina kapanir biliyormusun!
Bısey yapan yokYoksa yok varsa var sen 25 yasinda gencecik kadinsin. Evli erkegi mi kendine laik gördün? Bana göre baskasinin artigi.. ama sen bilirsin yine biraz gururlu olmakta fayda var heveslisin baya baya istiyosun görüsmeyi
Ben olsam söylemem. Eski aklım olsa söylerdim ama şu an ki aklımla söylemem. Kadın hamile ne olacagı belli olmaz bu tip durumlarda çok dikkatli olunması gerekiyor. Bir an önce o adamı her yerden yok etmek şart.Hanımlar bir konu hakkında size danışmak istiyorum böyle bir şey için konu açmak saçma olacak diye buradan yazıyorum herkes burdayken konu evli adam ile ilgiliyken.hamilelik dolayisiyla ben işten ayrildim beraber çalıştığım kız arkadaşım hala çalışıyor orada ve bir güzellik salonu arkadaşım 32 yaşında instagram üzerinden biriyle görüşüyordu takiplesiyordu adamın hep tek fotoğrafları var evlenip ayrilsim demis arkadasima falan filan bunlar konuşuyorlar, bir gün bir müşteri geliyor hamile 5aylık falan cilt bakımı fiyatı almak için doğum öncesi fotoğraf cekiliyor ya orada güzel gözükmek için fiyat verildi kadina instagram hesabını verdik telefon numarası vs iletişime geçsin diye . Güzellik salonlarindq söyle olur siz görüşmeye gittiniz numara alındı verildi sisteme yazariz cilt bakımı düşünüyor fiyat şu oyle böyle diye o ay satislar düşerse falan eski görüşmelere donersiniz ararsınız işte "ayse hanım cilt bakımı dusunuyordunuz nasılsıniz soyle söyle kampanya var "falan diye ararsınız. Arkadaşım bu kadını arıyor, kadın aciyor aa evet olabilir zaten doğumuna çok az kaldi fiyatiniz da düşmüş diyor bes gün sonraya randevu alıyor. Randevuda bir gün önce müşteriler aranıyor işte şu saatte randevumuz var gelecek misiniz diye kadin acmayinca arkadaşım whatsapptan ses kaydı atmak icin giriyor sok sok sok arkadasimin aylardır konuşup görüştüğü adam ve bu kadın. Yan yana adamın eli kadının göbeğinde cinsiyet partisi gibi bir şeyden resim. Kadının wp aciklamasi da doğacak çocuğun adı ve o adamın adi bir de tarih var. Kadın yarın randevuya gidecek . Bu durum söylenmelimi, söylerse işinden olabilir mi ne bileyim kavga falan mı cikar düşüncelerinis nedir
Yapsanda kendine yaparsin zaten böyle seylerle vaktini bosa harciyosunBısey yapan yok
Harcayan yok ztn uygun degıl dıyorum adam numaramı ezberlemısYapsanda kendine yaparsin zaten böyle seylerle vaktini bosa harciyosun
Aynen hala sana aşık bi kahve içinevlenmış fotograflarına baktm mutlu degıl gıbı
Asık demıyorum takıntı varAynen hala sana aşık bi kahve için
Arkadaşımın söylediğine göre bir cinsellikleri olmamış ama arkadaşım ne kadar doğru söyler bilemiyorum anlatmaz çünkü ama kadına çok üzüldüm belki arkadaşım tek bile değildir kadin da nasıl tatliydiBen olsam söylemem. Eski aklım olsa söylerdim ama şu an ki aklımla söylemem. Kadın hamile ne olacagı belli olmaz bu tip durumlarda çok dikkatli olunması gerekiyor. Bir an önce o adamı her yerden yok etmek şart.
Kaşınıyorsun.Bnı ne sandın
Dusundugun gıbı demıyorum sadece arkadasca
Bura danısma yerı degıl mı suc mu oldu sımdıMilyon konusu var başlık fika ne yapmalıyım? 35 yaşında koca kadın bu kadar ne yapacağından bi haber iyi gelmişsin bu yaşa
Gelmişin 30 kusur yaşına takintiyla sapkinligi ayiramiyorsun bir laf varya s..... de yaranacaksın sizin gibi tipler öyle evli barklı adam hata yapıyor diye sen de ışık mı tutcan. Böyle kadınların beynini kuşa taksan ters uçarAsık demıyorum takıntı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?