- Konu Sahibi umutsuzvaka0
-
umutsuz vaka sunu merak ediyorum akciger hastaligin gecicimi gcicisureliginemi makinaya baglisin ayrica senin gibi olupta makina bulamayanlar var sukret her zaman belkide tamamen kurtulacaksin sanki biz nereye cikiyoruz ki hamdolsunçok kitap okuyorum,babam film kiralıyo benim için, babamla annem ben dışarı çıkamıyorum diye evde mutlu olmam için çırpınıyolar ama yürüyemediğim zaman gözlerime çaresiz üzgün bakmalarına dayanamıyorum bana belli etmemeye çalışıyolar ama ikisininde gözleri kızarmış şişmiş oluyo genelde ,annemin yardımı olmadan bişey yapamıyorum artık peşimde koşturmasını istemiyorum ona muhtaç yaşamak istemiyorum çoook üzgünüm aklımdan hiç iyi şeyler geçmiyo bu ara...
her zorlukla birlikte mutlaka bir kolaylik vardir dermansiz hicbir dert yoktur ölum haric sabret sukret herkesin imtihani dgisik sen öyle imtihandasin ben baska o baska herkrsin derdi var derdim yok diyen yalaaaaaaaaaaaaaaaahara ara çıkarıyorum 1 - 2 saatlik ama artık hiç çıkarmıyorum hiç bişey yapmak istemiyorum zaten dışarıda çıkamıyorum artık yoruldum böyle olmasından çok bunaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?