- Konu Sahibi ekonomist89
-
canım tost makinesinin kırmızısı var mı
kettle nda var mı ? ben bunları istiyordum tabi tost makiinesi garanti korkmazın yeni çıkan çaycısı kahve makinesiyle aynı standda olan oda var mıydı indirimli olarak :26:
canım var tost makinasının kırmızısı netten aldım ben , ben çaycı almayı düşünmedğimden bakmadım, bak hemen netten güzel şeyler var
sana yazdıktan sonra aklıma geldi baktım hemen zatenalıcağım galiba tost makinesini
al bence de canım fiyatı çok uygun :)
ama işte korkuyorum sonra daha güzeli çıkarsa naparım diye ama bunu çok beğeniyorum hep diyodum alıcam diye bide garantisi yüzünden :26:
ama işte korkuyorum sonra daha güzeli çıkarsa naparım diye ama bunu çok beğeniyorum hep diyodum alıcam diye bide garantisi yüzünden :26:
canım al gitsin ben uyguna aldım diye seviniyordum ama şimdi 44 tl fazla vermiş oldum. ben garanti falan düşünmedim valla elektrikli ürünlerin çoğunu aldım gitti:)
Valla canım ben de sonraya bırakıyım diyordum garantisi olanları ama battı balık yan gider
uygun bulduğumu almaya başladım düşün düşün nereye kadar
Ayşe'm ya alim dimi gitsin çok güzel ve uygun dahada düşmez zaten
canım al gitsin bencede daha uyguna zor bulursun. düşünmeyin bu kadar da garantiyi zaten ürün servis yüzü gördükten snra eskisi gibi olmuyor genelde
siz tost makinesi falan derken ben ıvır zıvır aldım :):):)
Allahım çok saçmalıyorum şu çeyiz işinde. :):)
tost makinası uygunmuş evet... keşke bende bunu bekleseydim.. sende aynısını aldın dimi ekonomist?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?