boyner'de indirim için yardım lütfen

bu ay tükendim :) nolur yeni bişi göstermeyin :) alıyorummmm! :):)

aldım kırmızı da o diğer gösterdiklerimi de:) bakalım ne zaman gelcek :)

bu ay tükendim :) nolur yeni bişi göstermeyin :) alıyorummmm! :):)

aldım kırmızı da o diğer gösterdiklerimi de:) bakalım ne zaman gelcek :)

teslimatla ilgili 3 gün içinde tedarik edilip kargolancağı 1 günde de elimize ulaşacağı yazıyor canım 3-4 gün içinde geliceğini düşünüyorum. al gitsn hayırlı olsun

ısıtıcı çok çok uygun ama diğerleri hakkında bir fikrim yok ısıtıcıyı kaçırmamalısın bence

canım çok indirime girmiş ama varsa boşuna para harcama derim. elektrikli çaycı aldıysan su ısıtıcıya gerek yok.
t design 'ı çok bilmiyorum ben sadece ordan bugun salata kurutucuyla tirbuşon aldım
bıçak setine bakmıştım bugun fiyatı uygun ama alıp almama konusunda kararsız kaldım :/

Son düzenleme:
Kızlar fiyatları inanılmaz uygun. Ben bu tost makinesinin morunu almaya çalışıyorum 1.5 aydır parasını verdim Eminönü'ndeki dükkan bayadır oyalıyor ki 160'a almıştım. Şu an gittigidiyorda baktığımda bile renklileri en ucuz(o da sarı rengi) 140 lira. Kalmış mıdır acaba

Hisar'ın tezgah üstü setini aldım ben de çok şık epey de uygun geldi bana. 7li set. Ahşap askılı.

bende de aynısını dıyo ya tedarık edılemıyor dıyo cıldırıcam boyner musterı hızmetlerı tedarık edılemıyor demıyorum dedı tedarıgı uzar dıyorum dedı ıcım rahatladı ondan sonra

kızlar geldi boyner'den aldıklarım hepsi çok çok güzeller, salata kurutucu bile çok kaliteli duruyor; ancak kettle'ım mor yerine krem rengi gelmiş önce krem alıp sonra moru almıştım, tostkolikle uysun diye değiştirsem mi değiştirmesem mi bilemedim napıyım sizce

Canım bence dursun kısmetin oymuş demek ki hem her şeye de uyar Tostkoliği görünür yerde tutmayacaksan değiştirme bence.

Kızlar tost makinesinin linkini atar mısınız?Fiyatlar değişmiş sanırım.Bulamadım çünkü.

Canım bence dursun kısmetin oymuş demek ki hem her şeye de uyar Tostkoliği görünür yerde tutmayacaksan değiştirme bence.

öyle yapıcam galiba canım uğraşasım yok iade merkezi forum istanbuldaki boyner'miş bize çok yakın en kötü haftasonu bi bakarım duruma göre, sağol fikrin için tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…