- Konu Sahibi ekonomist89
-
Kanıma giriyorsunuz kızlar :):) neyse ben bi uzaklaşayım bilgisayar başından :):):)
deli niye kanına girelim :) uygun fiyatı kaçırma diye debeleniyoruz
Kanıma giriyorsunuz kızlar :):) neyse ben bi uzaklaşayım bilgisayar başından :):):)
kızlar kırmızısından aldım :):)
nişanlımın da desteğiyle :):)
bu ay tükendim :) nolur yeni bişi göstermeyin :) alıyorummmm! :):)
aldım kırmızı da o diğer gösterdiklerimi de:) bakalım ne zaman gelcek :)
bu ay tükendim :) nolur yeni bişi göstermeyin :) alıyorummmm! :):)
aldım kırmızı da o diğer gösterdiklerimi de:) bakalım ne zaman gelcek :)[/QUO
bekliyoruz sabırsızlıkla aynen kızlar göstermeyin bişeyler artıkkkkkkkk
ya kızlar ben çaydanlık bıçak takımı (tezgahüstü olmayan), ızgara tavamı ve elektrikli çaycı aldım ama aşağıdakileri de alsam mı diye soru işareti oldu kafamda :44: çok indirime girmiş ve yedekleme yapsam mı ki dedim? bu arada T-Design ın çaydanlığı sağlam olur mu ki?
T-design Demlik | Boyner
Korkmaz Su Isıtıcı | Boyner
Korkmaz Bıçak | Boyner
https://www.boyner.com.tr/ProductDetail.aspx?ProductId=683161&ProductCode=516484062&FromBasket=1
bende de aynısını dıyo ya tedarık edılemıyor dıyo cıldırıcam boyner musterı hızmetlerı tedarık edılemıyor demıyorum dedı tedarıgı uzar dıyorum dedı ıcım rahatladı ondan sonra
kızlar geldi boyner'den aldıklarım hepsi çok çok güzeller, salata kurutucu bile çok kaliteli duruyor; ancak kettle'ım mor yerine krem rengi gelmişönce krem alıp sonra moru almıştım, tostkolikle uysun diye değiştirsem mi değiştirmesem mi bilemedim napıyım sizce
Canım bence dursun kısmetin oymuş demek ki hem her şeye de uyarTostkoliği görünür yerde tutmayacaksan değiştirme bence.
Kızlar tost makinesinin linkini atar mısınız?Fiyatlar değişmiş sanırım.Bulamadım çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?