- Konu Sahibi ekonomist89
-
Tüh ya kaçırdım desene.canım fiyatlar değişmiş 225 tl olmuş atıyorum linki
Korkmaz Tost Makinası | Boyner
kızlar geldi boyner'den aldıklarım hepsi çok çok güzeller, salata kurutucu bile çok kaliteli duruyor; ancak kettle'ım mor yerine krem rengi gelmişönce krem alıp sonra moru almıştım, tostkolikle uysun diye değiştirsem mi değiştirmesem mi bilemedim napıyım sizce
güle güle kullan canm darısı bizim başımızakremde olur tabi
kızlar geldi boyner'den aldıklarım hepsi çok çok güzeller, salata kurutucu bile çok kaliteli duruyor; ancak kettle'ım mor yerine krem rengi gelmişönce krem alıp sonra moru almıştım, tostkolikle uysun diye değiştirsem mi değiştirmesem mi bilemedim napıyım sizce
canım kesinlikle değiştir mor al bildir hemen uyumlu olsun ya salata kurutucusunu ben 14 tl ye aldım çok pişman oldum 6 tl ye düştüğünü görünce aylar önce almıştım ben
mail attım boyner'e canım daha önce hiçbir şeyi iade etmediğim için süreci bilmiyorum.. canım sen normal fiyata aldın bi daha 6 tl ye düşüceğini sanmıyorum
ay inşallah değiştirirler mağazasıda değiştiriyomuş tekirdağda var mı bilmiyorum da
evet normal fiyata aldım ama acele etmemem gerektiğinide görmüş oldum bazı şeylerde :26:
cnm güle güle kullan hayırlı olsn gelen ürünlerinde..bence degiştirmelisin uyumlu olsnnn
benim de aldıklarım geldi tost makinesi hariç henüz tedarik vs yazıyor. Mail atıcam şimdi. :)
gerçekten her şey öyle kaliteli duruyor ki. bir de ambalajlamalarına bayıldım çok profesyonelce. Bir de tost makinem gelse :)
evet canım cidden kaliteliler ben de çook beğendim :) inş senin tost makinan da gelir ben haftasonu yapıcam tost valla çalışıyor mu çalışmıyor mu diye :)
inş canım diğerleri çok güzel ama çok içime sindiler, ben çeyize ilk başladığımda bir hevesle gidip jumbodan çatal bıçak almış biriyim :) ama gel gör ki eve geldiğinde çkb çizikti hem de baya, gittim değiştirdim o da çizik çıktı yine gittim değiştirdim o da çizik çıktı en sonunda verdim hepsini geri.. bazı şeyler kader kısmet onu iade etmeseydim şimdi bu korkmazın çkb sini alamazdım
doğru söylüyosun kader kısmet çatal kaşıklarının orjinal resmini çelip koysan bende bakmış olsam
canım işteyim şimdi akşam eve gittiğimde çeker koyarım tabi
yippuuu ben daha çatal kaşık takımımı almadım o yüzden canlı görmek istiyorum bikaç model otursun kafamda diye akşam bekliyorum canım o zaman
tabi ki canım benim, beni bir şey dürttü de aldım bi de fiyatı uygun diye; yoksa beklemedeydimBir çatal bıçak takımı daha mı alsam diye de düşünüyorum
sen bilirsin canım ihtiyaç halinde alabilirsin yani herkesin ihtiyaç durumu farklıdır. korkmaz alırım bende alırsam
hala aynı fiyat mı boyner'de canım baktın mı :) bu arada hafiften çkb'ler ağırlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?