- Konu Sahibi Masallardiyari
-
he ya,
esim benle dalga gecerdi kisayim diye, simdi kendisi 190 ortalamasi olan irk karsisinda kisa kaldi garibim
ben aliskinim zaten, sorun deel, tek kiyafet bulmakta sorun yasiyorum
Ben de aynı dernektenimYa ben 46 kiloyum boyum 1. 57 yanıma hangi erkek gelse aşırı uzun duruyor sanki yanımda zürafa var boynum tutuluyor komik gibi ama bu boy takıntımdan nasıl vazgeçerim? Kendimi bazen fare gibi hissediyorum
Bak yaasize ne diycem hatta bir keresinde boyu 2 metre olan bir çocuk beni çok beğenmişti benim psikolojim bozulmistu kendimi çok küçük hissetmiştim
Anlamadım erkek arkadasin 1.80di ve seni kısa bulup mu ayrıldıbenimde öyleydi boyumu takıntı yapio ayrıldı hahah ben 1.90 istiyorum bende
Kız o 6 cm bana da gönderYa ben 46 kiloyum boyum 1. 57 yanıma hangi erkek gelse aşırı uzun duruyor sanki yanımda zürafa var boynum tutuluyor komik gibi ama bu boy takıntımdan nasıl vazgeçerim? Kendimi bazen fare gibi hissediyorum
Aynısını düşündüm ya. Bence erkeklerin de çoğu kısa zaten.nasil hangi erkek gelse uzun duruyor ya,
sanirsin Turk erkeginin ortalamasi da 190 yani.
hepimiz kisayiz gencler, o kadar dert etmeyin
hahha eski sevgilisi 1.75 boy mis bir de bana bunu söylediAnlamadım erkek arkadasin 1.80di ve seni kısa bulup mu ayrıldı
Bende ses de yokküçükken annem beni doktora götürdü bunun boyu niye uzamıyor diye
doktor da sesi güzel olur demişti
sesimde güzel bi arada
Ay dötüüümm 1.75 boyuyla nasıl bakamiyomus sasi miymis. o da erkeğe göre kısa 1.70 kiz 1.75 erkege bakar mi sankihahha eski sevgilisi 1.75 boy mis bir de bana bunu söyledi
neymiş gözlerime bakamıyormuş yürürken çok saçmaydı
millet minyon bulmak için cildirir
Ben 175lik kadin olarak, kendimden kisa erkege baktimAy dötüüümm 1.75 boyuyla nasıl bakamiyomus sasi miymis. o da erkeğe göre kısa 1.70 kiz 1.75 erkege bakar mi sanki
Inanin uzun boyla kilolu olunca da, dev gibi oluyor. Yuruyen bi hukumet gibi1.59 um cok sorun etmıyordum ta ki 2.coxuktan sonra kılo alıncaya kadar, cünkü kısa boylulugun en kötü yanı asla kılo kaldırmıyor olması neyse ki sonra verdım rahatladım. Erkek arladaşlarım hep 180 ve üstü olmustur gayet de bayılırlardı bana hıc sorun olmadı. Sımdı evlıyım esım 175 eh o da uzun sayılmaz. Bu arada boyumun 1. 65 olmasını cok ısterdım acıkcası daha fazlası degıl ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?