- 13 Ocak 2020
- 46.305
- En iyi cevaplar
- 2
- 178.902
- 598
- 33
- Konu Sahibi Masallardiyari
-
Bunu okuyan biri olur dışardan diye buna cevap yazmak istiyorum. Boyum benim de 157. Ses tellerimde nodül vardı ameliyat oldum.küçükken annem beni doktora götürdü bunun boyu niye uzamıyor diye
doktor da sesi güzel olur demişti
sesimde güzel bi arada
Di mi amaSana cirkin gelen adamla evlenmecocuga gelene kadar, bir omur nasil yuzune bakacaksin?
Hak ettiğim derken? Neye gore hak oluyor. Bir kere kadin olarak kisa olmanin avantajlari var ......Bu konuyla birlikte bana bi aydinlanma geldi. Benim hak ettigim uzuuun boylu duzgun adamlarin hepsini, 150 lik kızlar kapmış meger dnkskkdkhepinize mutluluklar dilerim. Umarim upuzun kızlarınız olur, minyon ogluma alırım
Benim 1.70 eşim 1.85 oğlum yaşıtlarına göre çok kısa ...1.58 e 1.86çocuklar nasıl olacak meraktayım
+1000Öyle olsa, karakteri düzgün, kendini yetiştirmiş herhangi biriyle evlebilir bir insan.
Dış görünüşü bu kadar yok sayamayiz bence yav :)
Bir şekilde gözüne hoş gelen bir tarafı vardır, boyu olmaz, gözü kaşı olur, gülüşü olur ama diğerlerinden farklı gelen birşeyi olur yani.
At gibi bir kadin olarak djsjjdkd kinaye yaptim alınmayın hemenHak ettiğim derken? Neye gore hak oluyor. Bir kere kadin olarak kisa olmanin avantajlari var ......
1.72yi bulursunuz inşallah hsjsjdjÜlkemiz erkeklerinin ortalama boyu ortada ama buraya yazan hanımların birçoğunun eşi 1.90 a yakın maşallah.
Ben 1.70 lik boyumla hangi 1.72 lik adama nikâhı basıcam acaba?
Kac yasindaBenim 1.70 eşim 1.85 oğlum yaşıtlarına göre çok kısa ...
Bundan şeyin haberi var mi, eşinizin hsjsnsjdkBen 152, eşim 183.
Hiç şikayetçi değilim shdvags
Uzun boylu erkek bulamamaktan yakinmissinizAt gibi bir kadin olarak djsjjdkd kinaye yaptim alınmayın hemenhem boyumdan memnunum ama genel olarak standarttan farkli olmayi sevmem. Genel turk kadini daha uzun olsaydı daha mutlu olabilirdim
Sokakta bulduğum her erkeği cevirip sorucam, sen nerenin uzunusun yağuşuhluUzun boylu erkek bulamamaktan yakinmissinizstandardiyla ayni oldugunuz ulkeye gitseniz de bulamazsiniz.. mesela bir oyuncu ve esi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?