- 25 Ekim 2020
- 34
- 22
- 3
- Konu Sahibi Masallardiyari
-
Ben 1.53 üm, eşim 1.70. O kadar da değil be.Ya ben 46 kiloyum boyum 1. 57 yanıma hangi erkek gelse aşırı uzun duruyor sanki yanımda zürafa var boynum tutuluyor komik gibi ama bu boy takıntımdan nasıl vazgeçerim? Kendimi bazen fare gibi hissediyorum
Boyumuz aynı sayılır, bende kendimi kısa buluyorum ama o kadar da kısa değiliz bence, çok rahatsız oluyorsanız platform ayakkabı giyebilirsiniz ben bazen öyle yapıyorum
Erkek arkadaşın baya uzunmuş. Dogru söylüyorsun o açıdan baksam iyi olacakBen de 1.58im erkek arkadasimda 1.80 eger boyum uzun olsaydi o muhtesem topuklu ayakkabıları giyemezdim diye düşün
Haaa bir de en güzel kısmı tabiki yaşından kat kat küçük göstermek annem ben cok kucuk duruyoruz eminim sen de oylesindir. Insan üzülüyo uzun olmak istiyo ama turk irki kisa isteErkek arkadaşın baya uzunmuş. Dogru söylüyorsun o açıdan baksam iyi olacak
Ben de bi benim kocam kısa heralde dedimnasil hangi erkek gelse uzun duruyor ya,
sanirsin Turk erkeginin ortalamasi da 190 yani.
hepimiz kisayiz gencler, o kadar dert etmeyin
benimde öyleydi boyumu takıntı yapio ayrıldı hahah ben 1.90 istiyorum bendeBen de 1.58im erkek arkadasimda 1.80 eger boyum uzun olsaydi o muhtesem topuklu ayakkabıları giyemezdim diye düşün
nasil hangi erkek gelse uzun duruyor ya,
sanirsin Turk erkeginin ortalamasi da 190 yani.
hepimiz kisayiz gencler, o kadar dert etmeyin
Ben de bi benim kocam kısa heralde dedim
Oralarda herkes uzun boylu tabii
Biz parmakla gösteriliriz kısaaaaa diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?