boyu 1.80 ve üstü olan bayanlar buraya :)

keşke izmirde otursaydınız buluşup salına salına gezerdik :) :) :)

Birkaç yıl sonra temelli döneceğiz,o zaman gezeriz bol bol.Liyadora var o da bizden.olumunekankayizsmile Buluşup geziyoruz,aynı boyda uzun uzun pek bir rahat oluyor.:roflol:
Alışverişe de çıkarız ,konuyla alakalı olarak.kaydirigubbakcemile3

Çok güzel olurdu ama benim şansıma sen gelirsin bu seferde bizim tayinimiz çıkar gideriz benımde 1 tane 1.80 lik arkadaşım var onunla dolaşırken çok rahat hissediyorum kenini.Liyadoryı malesef tanımıyorum canım

dün bornova foruma gittim zımba kotta montta yelekte ayakkabıda kısaca heryerde çok moda :) bende tuhafiyecide bulabilirsem alıp düz bluzlarımı süslemek istiyorumm :)

Bnm de boyum 1.75 arkadaşlar topukluyla rahat 1.80 oluyorum. Birde zayıfım 52 kiloyum ama ben aradığım herşeyi çok rahat buluorm kıyafet ve ayakkabı konusunda zorlanmıorm ztn ayaklarım 37-38.

Tripliicim benim bacak boyum çok uzun o yüzden pantolonların boyu olmuyor ne güzel ayakların boyuna göre küçük şanslısın.

dün bornova foruma gittim zımba kotta montta yelekte ayakkabıda kısaca heryerde çok moda :) bende tuhafiyecide bulabilirsem alıp düz bluzlarımı süslemek istiyorumm :)

Evet çok moda.Zımbalar ,zincirler,vatkalı,dantelli bluzlar.Atletlere ya da düz bluzlara dediğin gibi hareket kazandırılabilir.kaydirigubbakcemile2 Ben şimdiden ayakkabıları kolaçan ettim bile.Bir iki hafta bekleyeceğim yeni modeller gelmezse yaz için alacağım hemen.Sonra numarası kalmıyor malum.guclubacismile
Tayininiz çıkmaz inşallah.:kedi:

valla hiç oyalanmadan al benim 1 ay önce aldığım babetlere dün forumdan baktım 1 tane bile kalmamış hemen kapmışlar :) inşallah çıkmaz beni izmirden ayırmasınlaaarrrr :)

Bizim numaralar az geliyor,hemen de tükeniyor.Dün çok kalabalıktı alışveriş merkezi.Kalabalıkta alışveriş yapamıyorum ben.Bir iki yere girdim ve pes ettim.Haftaiçi zamanım olursa akşam üzeri gitmeyi planlıyorum.Çok cici sandaletler vardı.Onlar da çok düz.
Bel ağrısı yapıyor ben de.Dr um 4-5 cm topuk olmalı ,onun aşağısı ve üstü zararlı ,demişti bana.Alcaz artık n'apalım? olumunekankayizsmile

ayağımıza göre olanı buldukta 4-5cm topuğu eksik kaldı :) banada doktorum aynı şeyi söyledi bende de bel ve sırt ağrısı yapıyo daha kötüsü bende bel fıtığı başlangıcı varmıs tabanlıkta verdi Zaten ayakkabıya zor sığıyo ayağım tabanlığı sığdıramadığım için kullanamıyom malesef yine babet almak zorunda kaldım

gündelik hayatta "devede de boy var ama..." lafıyla çok sık karşılaşıyorum ben kızlar boğasım geliyo o tür insanları ama siz nasıl cevap veriyorsunuz böyle insanlara??

"kedi uzanamadığı ciğere..." diyorum anlıyorlar. 176 boyundayım ayaklarım 39 - 40 benzer sorunları ben de yaşıyorum.

boyu 1.70 olup 40-41 numara giyenler de var,onlar da rakiplerimiz.kaydirigubbakcemile3

bu ben oluyorum aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

ayaklarım ınce uzun,düğün de 41 numara ayakkabı gıydım kaydirigubbakcemile3

ayakkabıyı goren boyu uzun bırı sanıyor benı gorunce sasırıyor kaydirigubbakcemile3

azıcık daha uzun olsaymısım :gitme:

Rakibiz demek.kaydirigubbakcemile3Ayakkabı kapma rekabeti.kaydirigubbakcemile3ohaoldumsmile

Rakibiz demek.kaydirigubbakcemile3Ayakkabı kapma rekabeti.kaydirigubbakcemile3ohaoldumsmile

evettt ben de forum bornova dan yaparım tüm alısverıslerımı aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

sumakcım fotoğrafçısın demek bizimde fotolarımızı çekersin artık :)

cekerım cekerım ,çekilecek kişi arıyorum zaten aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…