• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boyum çok kısa:(:(

Ordakiler birşey yaparmı acabaa ? Onlarda genetik demezlermi ? Yani hormon bozukluğu falan yokmuşş.:26::26:

dedigim gibi bir yer oyle der baska hastane baska birsey hani bazen bir doktora gidersin ameliyat der baska doktor ilacla tedavi eder ki istanbulda Allah biliyorya pek guvenemiyorum ben hastanelere..sen emin olmak icin baska bir yere daha danıs eger onlarda aynısını derse sende ilacla degilde daha farklı yollarla boy uzatma yolunu ararsın

Canım benim ikizim de 1.50 boyunca senin yaşındayken (şuan yirmi üçüz) bizde babet,converse fln giyiniyorduk ve o zaman senin gibi sıkıntı yapmaya başladı. Şimdi topukludan başka ayakkabı giyinmez. Bir yere gittiği zaman da inanılmaz dikkat çeker. Hiç takıntı yapma yani. Bir topukluyla kurtullabilirsin. Minyon olmak her zaman daha makbuldur:34:

dedigim gibi bir yer oyle der baska hastane baska birsey hani bazen bir doktora gidersin ameliyat der baska doktor ilacla tedavi eder ki istanbulda Allah biliyorya pek guvenemiyorum ben hastanelere..sen emin olmak icin baska bir yere daha danıs eger onlarda aynısını derse sende ilacla degilde daha farklı yollarla boy uzatma yolunu ararsın

Başka şehre gitme imkanımız yokki :26: Çok süründürüyor heryerrr günlerce haftalarda getirip götüttürüyorlar devlet hastaneleri çok kalabalıkk iğne atsan yere düşmüyorduu diğerleride farklı değildirki napsamki benn :18: İnternettede böyle yazıyor ;
Kendi genetik yapılarına göre normal olan kısa boylu çocuklarda uygulanabilecek bir teKAZENdavi yöntemi yoktur.
Son yıllarda genetik boy kısalığı olan çocukKAZENların insan büyüme hormonu ile tedavisine ilişKAZENkin çalışmalar bildirilmekle birlikte bu uygulaKAZENma henüz deneme dönemindedir. Büyüme horKAZENmonu ile tedavi çok pahalı bir yöntem olduğunKAZENdan bugün için kullanımı yalnızca büyüme horKAZENmonu eksikliği saptanan durumlara kısıtlıdır.

Canım benim ikizim de 1.50 boyunca senin yaşındayken (şuan yirmi üçüz) bizde babet,converse fln giyiniyorduk ve o zaman senin gibi sıkıntı yapmaya başladı. Şimdi topukludan başka ayakkabı giyinmez. Bir yere gittiği zaman da inanılmaz dikkat çeker. Hiç takıntı yapma yani. Bir topukluyla kurtullabilirsin. Minyon olmak her zaman daha makbuldur:34:

Hiç uzamadımı boyu:43: Ben topuklu giymek istemiyorum çıkarınca şapka düştü kel göründü olacak :1::1:

Başka şehre gitme imkanımız yokki :26: Çok süründürüyor heryerrr günlerce haftalarda getirip götüttürüyorlar devlet hastaneleri çok kalabalıkk iğne atsan yere düşmüyorduu diğerleride farklı değildirki napsamki benn :18: İnternettede böyle yazıyor ;
Kendi genetik yapılarına göre normal olan kısa boylu çocuklarda uygulanabilecek bir teKAZENdavi yöntemi yoktur.
Son yıllarda genetik boy kısalığı olan çocukKAZENların insan büyüme hormonu ile tedavisine ilişKAZENkin çalışmalar bildirilmekle birlikte bu uygulaKAZENma henüz deneme dönemindedir. Büyüme horKAZENmonu ile tedavi çok pahalı bir yöntem olduğunKAZENdan bugün için kullanımı yalnızca büyüme horKAZENmonu eksikliği saptanan durumlara kısıtlıdır.

kocaelide biz sıkıntı yasamıyoruz tatlım hastaneleri gayet sakin ve rahat oluyor ama imkanınız yoksa yapacak birsey yok tabiki ama aklında bulunsun:34:
Boy Nasıl Uzar? | Uzamak İstiyorum
bu siteyide bir incele istersen..

Hiç uzamadımı boyu:43: Ben topuklu giymek istemiyorum çıkarınca şapka düştü kel göründü olacak :1::1:

:52: Yok canım ya Türkiye'de yaşıyorsun uzun boylu kaç kadın var. Ve uzadı tabi ama ne kadar bilmiyorum. Sen geliştikçe minyon olmanın faydalarını göreceksin. Kilona dikkat et yeterli. Kilolu olursan daha kısa görünürsün. Ve bu yaşlarda sevmesen de ilerde topuklu ayakkabılar en sevdiğin takıntılar olacak benden demesi:16: :1:

:52: Yok canım ya Türkiye'de yaşıyorsun uzun boylu kaç kadın var. Ve uzadı tabi ama ne kadar bilmiyorum. Sen geliştikçe minyon olmanın faydalarını göreceksin. Kilona dikkat et yeterli. Kilolu olursan daha kısa görünürsün. Ve bu yaşlarda sevmesen de ilerde topuklu ayakkabılar en sevdiğin takıntılar olacak benden demesi:16: :1:

Orası öylede bizim sınıfta 160- 165 olan kızlar '' çok kısayım ya 10 cm daha uzayabilsem'' '' Kısa kaldım ben ya '' muhabbetleri yapıyorlarr bende diyorum ben napim o zaman yaşamiyimmi gardaş :64::64::1:

Elimde değil napim manken gibi kızları görünce üzülüyorum:50:

Yaşın daha küçük ama belki duymussundur büyüklerimiz der bazen

Zenginliğine kanma bir kıvılcım yeter
Güzelliğine aldanma bir sivilce yeter

senin o manken gibi gördüğün kızlarda olmayan biçok şey
sende vardır emin ol
:20:

Yaşın daha küçük ama belki duymussundur büyüklerimiz der bazen

Zenginliğine kanma bir kıvılcım yeter
Güzelliğine aldanma bir sivilce yeter

senin o manken gibi gördüğün kızlarda olmayan biçok şey
sende vardır emin ol
:20:

5 duyu organımın sağlığından başka hiçbi güzel olan bi yerim yok her yerim ayrı bi dalga konusu bi tek sivilcem çıkmıyor o kadar :1: Yetenek desen o da yok ne cins bir insanım bende anlamadımki :51:

Amacım moral bozmak değil ama 16 yaşından sonra çok uzamanız beklenmez, hele de genetikse. Ben de kısayım oradan biliyorum. Yıllarca da basketbol oynadım, ona rağmen uzamadım. Ama bence kafaya takılacak bir durum değil bu. Kısa boyla da gayet alımlı ve güzel olunabilir.

Orası öylede bizim sınıfta 160- 165 olan kızlar '' çok kısayım ya 10 cm daha uzayabilsem'' '' Kısa kaldım ben ya '' muhabbetleri yapıyorlarr bende diyorum ben napim o zaman yaşamiyimmi gardaş :64::64::1:

hahah :D çok acayip sevimlisin sen ya... bak sana çok hoş bi özellik, hiçbi yeteneğim yok demişsin ya, bence iletişimin çok kuvvetli :D hala gülüyorum :52:

5 duyu organımın sağlığından başka hiçbi güzel olan bi yerim yok her yerim ayrı bi dalga konusu bi tek sivilcem çıkmıyor o kadar :1: Yetenek desen o da yok ne cins bir insanım bende anlamadımki :51:

Anladım biz sana boşuna öğüt veriyoruz
Çünkü sen illa ben böyleyim şöyleyim dersen
karşındakiler senin kendine söylediklerinin 1000 katını
söyler sende üzülür buralara yazarsın

Bence kendim ediyorum kendim buluyorum demelisin :41::19:

Anladım biz sana boşuna öğüt veriyoruz
Çünkü sen illa ben böyleyim şöyleyim dersen
karşındakiler senin kendine söylediklerinin 1000 katını
söyler sende üzülür buralara yazarsın

Bence kendim ediyorum kendim buluyorum demelisin :41::19:

Ben kendim ben böyleyim şöyleyim demiyorum insanların bana dediklerini söylüyorum tam tersi yani :19::19::19:

Amacım moral bozmak değil ama 16 yaşından sonra çok uzamanız beklenmez, hele de genetikse. Ben de kısayım oradan biliyorum. Yıllarca da basketbol oynadım, ona rağmen uzamadım. Ama bence kafaya takılacak bir durum değil bu. Kısa boyla da gayet alımlı ve güzel olunabilir.

:50::50::50::50::50:

canım benim de boyum 150-155 arası. tam bilmiyorum hiç ölçtürmedim :1:
senin yaşlarındayken ne dualar etmiştim bi bilseennn, ama genetik işte olmayınca olmuyor.
sonunda kabulleniyosun, öyle platform ayakkabılar falan da giymem. ben böyle de güzelim eminim sen de öylesindir :51:

Aman canım yaa taktığın şeye bak Allah sağlık versin,karakterin güzelse o seni güzel gösterir merak etme..

Benim de boyum 160cm

hiç bir zaman boy kompleksim olmadı,bütün ayakkabılarım düzdür.Çok özel yemekler,düğünler için sakladığım bi kaç topuklu ayakkabım var o da şıklık olsun diye yani...Eşim benden 27 cm uzundur hiç takmayız öle şeyleri...

Ben 19.5 - 20 yasima kadar uzadim. Ablamdan ve annemden uzunum. Genetik olabilcegi gibi, hergun en az yarim litre sut icen bir insanim belki onunda yardimi cok olmustur. Basket, voleybol veya yogayla esneyerek kaburgalarinin arasini acip govdeden uzayabilirsin. Bacaklarinda kikirdak bittiyse uzama durmustur. Hem ayrica o aradigin 4 cm i guzel bir topuklu ayakkabiyle giderebilirsin ((= Cok sorun etme kendinle barisik ol.

Back
X