• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boyum çok kısa:(:(

canim oncelikle cok tatli oldugunu soylemek istiyorum :3::3:

bence bu meseleye bu kadar takilma yasin daha 16 ve kizlarda 20 yasina kadar yas uzayabilir.. biz erkekler gibi birdenbire boy atmiyoruz biliyorsun.. o yuzden 4 senede illaki uzayacak boyun..

hem de herkes uzun ya da herkes orta boylu olacak diye birsey yok ki.. boy, endam bunlar bir yere kadar.. annemin bir lafi var : guzel yuze 40 gunde doyulurmus da guzel huya 40 yil doyulmazmis diye.. bence hiiiccc uzulme.. boyunun avamtajlarini kullan sende..

O sizin tatlılığınız olduğunu belirtmek isterim öncelikle:16:
Boyumun avantajlarını kantin sırasında aradan sıvışıp önlere geçmek gibi kullanıyorum bunun yanı sıra otobüs sıralarında önlere geçip ön sıradakinin çocuğu numarası yapıp anneme ve bana yerr kaparaktaaa anneme avantaj sağlıyabiliyorum 11-12 yaşlarımda gösterttiğim için kimsede birşey demiyor çocuk diyip. Ve boyumun kısa ve yüzümünde çocuk gibi olması nedeniyle ne zaman akraba ortamına gitsek bütün akraba çocuklarını peşime takıp yaşıtları gibi onlarla oynamamada kimse hayret etmiyor:27::27::21::21:

O sizin tatlılığınız olduğunu belirtmek isterim öncelikle:16:
Boyumun avantajlarını kantin sırasında aradan sıvışıp önlere geçmek gibi kullanıyorum bunun yanı sıra otobüs sıralarında önlere geçip ön sıradakinin çocuğu numarası yapıp anneme ve bana yerr kaparaktaaa anneme avantaj sağlıyabiliyorum 11-12 yaşlarımda gösterttiğim için kimsede birşey demiyor çocuk diyip. Ve boyumun kısa ve yüzümünde çocuk gibi olması nedeniyle ne zaman akraba ortamına gitsek bütün akraba çocuklarını peşime takıp yaşıtları gibi onlarla oynamamada kimse hayret etmiyor:27::27::21::21:

:1::1::1: hakikaten cok sekersin yaa.. bence en buyuk avantajin hep yasinin kucuk gosterecek olmasi.. ben cok uzun boylu biri degilim.. ama yine de her zaman yasimdan buyuk gostermisim.. eee yas ilerledikce de cok sinir bozucu oluyor bu durum :47::47:

o yuzden uzulme.. uzun vadede sen daha sanslisin :34:

:1::1::1: hakikaten cok sekersin yaa.. bence en buyuk avantajin hep yasinin kucuk gosterecek olmasi.. ben cok uzun boylu biri degilim.. ama yine de her zaman yasimdan buyuk gostermisim.. eee yas ilerledikce de cok sinir bozucu oluyor bu durum :47::47:

o yuzden uzulme.. uzun vadede sen daha sanslisin :34:

7.sınıfa giderken yani 12-13 yaşındayken bi bakıyodum kızlar 170-175 bende anneme diyodum benimki bu kadar uzamaz inşallah diye. Şimdi anneme ne zaman '' Anne benim boyum uzamıyo kaldım böyle'' desem ''kendin istemiyomuydun uzamasın diye.''der başıma kakar:19: Şimdi favori duam '' Allahım kısa olsun dedimde vallahi bu kadarda olsun demedim 160 falan kasdetmiştim ben''

canım benim uzama ihtimalin hala var tabi ama ergenliğe girmedenki kadar çok olmaz maalesef. adet gördükten sonra hormonların etkisiyle büyüme plakları kapanıyor
ama sen yine de bol bol süt iç, balık ye çok sık, atla zıpla, voleybol basketbol filan oyna
bir de senin olay genetik de olduğu için maalesef o yönden de şanssızsın

canım benim uzama ihtimalin hala var tabi ama ergenliğe girmedenki kadar çok olmaz maalesef. adet gördükten sonra hormonların etkisiyle büyüme plakları kapanıyor
ama sen yine de bol bol süt iç, balık ye çok sık, atla zıpla, voleybol basketbol filan oyna
bir de senin olay genetik de olduğu için maalesef o yönden de şanssızsın

Doktor çare etmedi yarama neyleyim uzamaz herhalde genetik olduğu için:43:

uzun boyun kötü yanı da sevgili bulamamak -.- yanımda kardeş gibi duran sevgili istemem doğrusu. ama bir çok iyi yönü de var tabi:8: ben boyumu seviyorumm sen de sev boşver aldırma Allah öyle takdir etmiş isyan etmek olmaz :26:

uzun boyun kötü yanı da sevgili bulamamak -.- yanımda kardeş gibi duran sevgili istemem doğrusu. ama bir çok iyi yönü de var tabi:8: ben boyumu seviyorumm sen de sev boşver aldırma Allah öyle takdir etmiş isyan etmek olmaz :26:

Bende pek bulabileceğimi sanmıyorum:1: Eğer böyle kalırsada boyum kabullenmekten başka çare yok zaten :51:

Yavru sen hala bu konuda mısın. :D
Etme eyleme Allah aşkına; uzar o. Uzamazsa da canı sağolsun yahu.. :D

yurudukce boy uzatan urunlerden almayı dusundunmu

Düşündüde kullananlardan pek olumlu yorum yok para tuzağı diyorlar. Uzamaxa birçok olumlu yorum vardı 10 cm uzadım diyen bile vardı sonra başka yerlere baktım satıcılar kendileri yazıyorlar para tuzağı ben aylarca kullandım bir işe yaramadı yazılarını görünce hevesim kaçtı :50::50:

doktorda el filmi çekiyorlarmış kemik arası açıksa uzar ondan çektirdin mi?

sana şöyle bir tarif vereyim bir yakınımızın oğlu çok kısaydı birileri vermiş ona bu tarifi

kuru kara üzüm
kuru kayısı
ceviz
süt

sabah akşam bunu mutfak robotunda karıştırmış içirmişler çocuğa uzamış
kadın çok faydasını görmüştü herkese tavsiye ediyordu

doktorda el filmi çekiyorlarmış kemik arası açıksa uzar ondan çektirdin mi?

sana şöyle bir tarif vereyim bir yakınımızın oğlu çok kısaydı birileri vermiş ona bu tarifi

kuru kara üzüm
kuru kayısı
ceviz
süt

sabah akşam bunu mutfak robotunda karıştırmış içirmişler çocuğa uzamış
kadın çok faydasını görmüştü herkese tavsiye ediyordu
O filmden çektiler ama doktor net birşey söylemediki soruyorum soruyorum söylemiyor uzarmı kapanmışmı diyorum genetik beklenen boyun bu zaten diyip duruyor belkide kapanmıştır tamamen ümidimi kesmemem için öyle diyodur.
Bende denicem bunu teşekkür ederim :16::16::16:

ibrahim saraçoğlu boy uzatma kürü var yaz google a bi bak istersen ama ücreti 250 tlymiş.senin yaşalrında 5-6 cm falan uzatıyormuş.yaşın daha erken dert etmene gerek yok .basketbol oynyıp protein alarak rahat 3-4 cm.uzayabilirsin bence.hergün evde aklına geldikçe ellerini havaya kaldırarak bütün vücudunu gererek zıpla.merak etme çabalarsan uzarsın biraz.

prof. dr.un boy uzatma kürü var ona bir göz at derim :6: ayrıca 21 yaşına kadar uzadığımı belirtmek istiyorum. hiç abartmıyorum :16:

kızlar 20 yaşına kadar uzuyor diyorlar ama külliyen yalan. 9. sınıfta yani 15 yaşındayken boyum 171 di. 10. sınıfta 175 oldum ve kaldım. 1 cm bile uzamadım. :) Boy genlerle alakalı birşey. Şimdi senin annenin boyu 150 babanın 160 küsursa sen kaç olmayı bekliyorsun. Bunu zaten düşünmen lazım. Kendi boyunu sevmeye çalış. Hiç kimse kendinden memnun değil dış görünüm olarak önemli olan sağlık. Bu arada bende hala uzamayı bekliyorum bir ümitt :1: :36:

aldığım özel mesajlardan yanlış anlaşıldığımı farkettim :9: benim 21 yaşıma kadar boyumun uzamasının. dr saraçoğlu ile yani kür ile ilgisi yok. genetik durum sanırım. ben o kürü yapmadım.. en son 18-19 yaşımda giydiğim elbise 22 yaşında elime geçince uzadığımı farketmiştim.

ibrahim saraçoğlu boy uzatma kürü var yaz google a bi bak istersen ama ücreti 250 tlymiş.senin yaşalrında 5-6 cm falan uzatıyormuş.yaşın daha erken dert etmene gerek yok .basketbol oynyıp protein alarak rahat 3-4 cm.uzayabilirsin bence.hergün evde aklına geldikçe ellerini havaya kaldırarak bütün vücudunu gererek zıpla.merak etme çabalarsan uzarsın biraz.
Kesinmi acab:14:

Back
X