ben 17 yaşındayım boyum 1.67 :s acaba ben mi anormalim çok uzun geldi şimdi bana boyum yaa .v
Yok anam sen normalsinde ben anormalim öyle olmasaydı buraya konu açan ben değil sen olurdun :90::90:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 17 yaşındayım boyum 1.67 :s acaba ben mi anormalim çok uzun geldi şimdi bana boyum yaa .v
canım benim de boyum 150-155 arası. tam bilmiyorum hiç ölçtürmedim
senin yaşlarındayken ne dualar etmiştim bi bilseennn, ama genetik işte olmayınca olmuyor.
sonunda kabulleniyosun, öyle platform ayakkabılar falan da giymem. ben böyle de güzelim eminim sen de öylesindir![]()
Ben 19.5 - 20 yasima kadar uzadim. Ablamdan ve annemden uzunum. Genetik olabilcegi gibi, hergun en az yarim litre sut icen bir insanim belki onunda yardimi cok olmustur. Basket, voleybol veya yogayla esneyerek kaburgalarinin arasini acip govdeden uzayabilirsin. Bacaklarinda kikirdak bittiyse uzama durmustur. Hem ayrica o aradigin 4 cm i guzel bir topuklu ayakkabiyle giderebilirsin ((= Cok sorun etme kendinle barisik ol.
Ahhh ahh kaderimize küselim o zaman napalım![]()
canım hiç dert etme uzarsın ergenlikten sonra bir dönem benim de uzamam durmuştu sonra tekrar uzuyor sadece sütle uzamayabilir.ama spor yaparsan 6-7 cm daha uzarsın. ayrıca pilates yapmanı da öneririm..kendine iyi davran üzüntü stres yaparsan gelişimin devam etmez.kendini sev mutlu hisset :))
Cüceside makbülmü![]()
eee o cuce sınıfına girmiyo ama bence buyuk konuşmayalım kırıstıncımm
canım bende 1,53 eşim 1.86 nokta vürgül hesabı bende çok atkıyordum ama eşim kısa boyludan hoşlanıyor tak bence bende çok takardım hem genelde bakıyorumda kısa boylular daha yakışıklı ve karizma erkeklerle evleniyorlar:)))) çokta ukalayımmmm:))))
Sınıfımın en kısasıydım.. Sülalenin en kısasıyım. Benden 8 yaş ufak kardeşim, 4-5 yaş ufak kuzenlerim bile benden uzun. Ama boyum 1.75![]()
Diyeceğim şu ki, başkalarının boyunu kıstas alma.. En kısa benim falan deme. Al, bana bak. Kısa mıyım. Asla..
Ama girdiğim ortamlar maalesef.. Laf söyleyene de; amaan devede de boy var de geç..
Sen takma bunları; kısa hatun olmak iyidir. Daha yaşın ufak, ileride topuklu giyersin..
hakkaten sütün etkisi olurmukiben her sabah içiyorum yıllardır süt hastasıyım ya
![]()
Sütün etkisi olmaz mı hiç.Süt çok içtim ,o kadar çok içtim ki ,boyum 1.82 oldu. :)))
Tabi canım sadece sütle de olmuyor,genetik ... :)) Kısa ol bir şey olmaz.![]()