• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boyum çok kısa:(:(

canım benim de boyum 150-155 arası. tam bilmiyorum hiç ölçtürmedim :1:
senin yaşlarındayken ne dualar etmiştim bi bilseennn, ama genetik işte olmayınca olmuyor.
sonunda kabulleniyosun, öyle platform ayakkabılar falan da giymem. ben böyle de güzelim eminim sen de öylesindir :51:

Ahhh ahh kaderimize küselim o zaman napalım :17::17:

Ben 19.5 - 20 yasima kadar uzadim. Ablamdan ve annemden uzunum. Genetik olabilcegi gibi, hergun en az yarim litre sut icen bir insanim belki onunda yardimi cok olmustur. Basket, voleybol veya yogayla esneyerek kaburgalarinin arasini acip govdeden uzayabilirsin. Bacaklarinda kikirdak bittiyse uzama durmustur. Hem ayrica o aradigin 4 cm i guzel bir topuklu ayakkabiyle giderebilirsin ((= Cok sorun etme kendinle barisik ol.

Barışmaya çalışıcamm olmuyor böyle küslük zaten napalım uzucağım yok herhalde :51::51:

canım hiç dert etme uzarsın ergenlikten sonra bir dönem benim de uzamam durmuştu sonra tekrar uzuyor sadece sütle uzamayabilir.ama spor yaparsan 6-7 cm daha uzarsın. ayrıca pilates yapmanı da öneririm..kendine iyi davran üzüntü stres yaparsan gelişimin devam etmez.kendini sev mutlu hisset :))

canım hiç dert etme uzarsın ergenlikten sonra bir dönem benim de uzamam durmuştu sonra tekrar uzuyor sadece sütle uzamayabilir.ama spor yaparsan 6-7 cm daha uzarsın. ayrıca pilates yapmanı da öneririm..kendine iyi davran üzüntü stres yaparsan gelişimin devam etmez.kendini sev mutlu hisset :))

:49::49::46::46::46::46:

canım bende 1,53 eşim 1.86 nokta vürgül hesabı bende çok atkıyordum ama eşim kısa boyludan hoşlanıyor tak bence bende çok takardım hem genelde bakıyorumda kısa boylular daha yakışıklı ve karizma erkeklerle evleniyorlar:)))) çokta ukalayımmmm:))))

canım bende 1,53 eşim 1.86 nokta vürgül hesabı bende çok atkıyordum ama eşim kısa boyludan hoşlanıyor tak bence bende çok takardım hem genelde bakıyorumda kısa boylular daha yakışıklı ve karizma erkeklerle evleniyorlar:)))) çokta ukalayımmmm:))))

bende 160 ım gecen eimde bana diyoki siz kısalar ne şanslısınız (kendi beni aldıyaa) allahıma cok şükür bu dert değil yaa valla allah adamı tepe taklak eder.

Sınıfımın en kısasıydım.. Sülalenin en kısasıyım. Benden 8 yaş ufak kardeşim, 4-5 yaş ufak kuzenlerim bile benden uzun. Ama boyum 1.75 :D :D
Diyeceğim şu ki, başkalarının boyunu kıstas alma.. En kısa benim falan deme. Al, bana bak. Kısa mıyım. Asla..
Ama girdiğim ortamlar maalesef.. Laf söyleyene de; amaan devede de boy var de geç.. :D
Sen takma bunları; kısa hatun olmak iyidir. Daha yaşın ufak, ileride topuklu giyersin..

Sınıfımın en kısasıydım.. Sülalenin en kısasıyım. Benden 8 yaş ufak kardeşim, 4-5 yaş ufak kuzenlerim bile benden uzun. Ama boyum 1.75 :D :D
Diyeceğim şu ki, başkalarının boyunu kıstas alma.. En kısa benim falan deme. Al, bana bak. Kısa mıyım. Asla..
Ama girdiğim ortamlar maalesef.. Laf söyleyene de; amaan devede de boy var de geç.. :D
Sen takma bunları; kısa hatun olmak iyidir. Daha yaşın ufak, ileride topuklu giyersin..

Senin girdiğin ortamlarında maşallahı varmış :27: Allahtan benim girdiğim ortam öyle değil annem benden kısa onun yanında kendimi 170 hissediyorum :emir_bebek::51:

Sütün etkisi olmaz mı hiç.Süt çok içtim ,o kadar çok içtim ki ,boyum 1.82 oldu. :)))

canim oncelikle cok tatli oldugunu soylemek istiyorum :3::3:

bence bu meseleye bu kadar takilma yasin daha 16 ve kizlarda 20 yasina kadar yas uzayabilir.. biz erkekler gibi birdenbire boy atmiyoruz biliyorsun.. o yuzden 4 senede illaki uzayacak boyun..

hem de herkes uzun ya da herkes orta boylu olacak diye birsey yok ki.. boy, endam bunlar bir yere kadar.. annemin bir lafi var : guzel yuze 40 gunde doyulurmus da guzel huya 40 yil doyulmazmis diye.. bence hiiiccc uzulme.. boyunun avamtajlarini kullan sende..

Back
X