bana lise yillarimi hatirlattin.. Cok zayiiif ve cok kisa boyluydum.
ben de doktora gitmistim. cunku moralim cok bozuktu.. Kompleks yapmistim. 190 boyunda bi cocuktan hoslaniyordum. :) butun arkadaslarim benden uzun ve daha iriydi. Genc kiz edasina sahiplerdi.. ama ben tıfıl ve cocuk gibiydim..
kisacik ve 40 kiloydum o zaman. boy olcumu hatirlamiyorum ama.
Doktor bana bir tablo gosterdi. boy araliklarini ve kilo araliklarini. Gayet normal bir olcudesin dedi. tedavi gerektiren bir durumun yok dedi. Boy uzatmak icin ilaclar var dedi (moral vermek icin miydi bilmiyorum) Onlardan takviye yapabiliriz ama yan etkileri var dedi. Mesela burnun cok uzayabilir, kulaklarin ya da kollarin orantisiz olur. Istiyorsan uygulanir ama ben tavsiye etmem, izin de vermem cunku normalsin dedi.
Ben cok sinir olmustum. Cunku kendisi benden 1 kafa boyu uzun bir doktordu :)
Simdi 28 yasimdayim boyum 157 ve 45 kilodayim. sevgilim 185 mesela. Hicbir problem yok.. Cok memnunum.. yasimi gostermiyorum. 5 yas daha genc gosterdigimi soylerler. Selulitim yok denecek kadar az. Istedigim herseyi giyiyorum.. Hala 17 yasimdaki gibi ziplayip hoplayabiliyorum. Cok uzun boylu insanlara cok da yakismayabiliyo belki bu hareketler. Heryerde cok rahat hareket ediyorum. Kendime guveniyorum. Evet bari 165 olsaydim diyorum zaman zaman icimde kaldi gibi..
bir arkadasim da dedi ki standart bir boyda olmak cok da ozellikli degil, ya kisa ol ya da uzun ol ki farkin olsun. Kendisi de benimle ayni boyda :) Teselli mi bilinmez:)
Farkli farkli yorumlar var bu konuda...
marilyn monroe, madonna baya da kisa boylu kadinlar ama hic kimse buna bakmiyor :)
Hayatin tadini cikartmaya bak tatlim..
Ya kulaklarin cok kepce olsa? ya burnun ya da cenen egri olsa?

bana doktor bunun gibi ornekler verdi :)